Forum Locatii Evenimente
Februarie 08, 2012, 04:52:01 *
Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îți creezi un cont.
Ai pierdut sau nu ai primit emailul care conține codul de activare al contului?

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola și precizează durata sesiunii.
Noutăți: SMF - Just Installed!

Pagina principală   Ajutor Caută Calendar Autentificare Creează un cont  
Pagini: [1]
  Imprimă  
Autor Subiect: Despre restaurantul Gerard - Bucuresti  (Citit de 1242 ori)
0 Utilizatori și 1 Vizitator pe acest subiect.
luana
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« : Iunie 02, 2010, 08:54:21 »

Buna seara,

Am si eu cateva intrebari, pentru cei/cele care ma pot ajuta. Am citit pe un alt forum cateva comentarii negative despre Restaurant Gerard (de la piata Chibrit). A organizat cineva o nunta acolo, sau macar a participat ca si invitat? As aprecia parerile voastre. Multumesc!
Memorat
dalia.m
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #1 : Iunie 02, 2010, 10:30:24 »

Buna luana,

Eu am avut nunta anul trecut in iulie acolo. Ce pot sa-ti spun? Personal n-am avut nici un fel de probleme cu cei de la Gerard. Ce am stabilit aia a fost. Si ca pret si ca servire. Noi am fost multumiti si nici nu ne-am auzit vorbe. Acuma lumea poate fi carcotasa, stii cum e. Niciodata nu poti sa- satisfaci pe toti. Dar una peste alta au fost si pretul si calitatea ok. Nu zic mai mult sa nu se interpreteze ca le fac reclama.
Atata mai zic: mergi cu incredere, eu am fost multumita.
Sper ca ti-am fost de folos.
Memorat
fatamosului
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #2 : Iunie 07, 2010, 11:56:14 »

Eu as vrea sa stiu unde a citit dalia comentariile. Nu de alta dar am mai vazut si eu tot felul de forumuri si site-uri cu restaurante unde apar comentarii despre restaurantul x sau y si mi se par multe dubioase. Unele sunt evident postate de cei de la restaurant, altele de fosti angajati frustrati, si in general foarte multa umplutura bagata de cei cu site-ul respectiv.
Acuma revenind la tema, eu am fost la o nunta la Gerard in toamna. Nu stiu dedesubturile cu plata, ca eram invitata, insa lumea s-a simtit bine si n-am auzit comentarii ulterioare.
Memorat
ilenutza
Vizitator
« Răspunde #3 : Iunie 07, 2010, 07:38:52 »

Buna fetelor (vad ca sunt doar fete pe acest subiect).
Eu am fost la un botez de 60 de persoane aici (la Gerard). O sa va spun parerea mea: mancarea a fost de nota 9, servirea de nota 8, pretul un pic mare dupa parerea mea (as da un 7 aici), sala de nota 10. Una peste alta a fost super ok. Acum depinde si de buget si de asteptarile fiecaruia. Daca vrei ceva mai ieftin sunt si alte locuri, daca iti place sa ai o sala frumoasa atunci e ok.
Ca si concluzie, e un loc pe care il recomand cu placere.
Memorat
ElenaN
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #4 : Iunie 09, 2010, 03:26:19 »

Buna.Eu nu stiu restaurantu, dar m-am uitat pe site aici si arata foarte bine. In rest na, mergeti si voi, uitati-va pe acolo, toaletele etc cereti si voi o degustare si ce mai ramane, sunt mai mult detali. Ca daca restul sunt ok, lumea se simte bine si muzica buna... totul se trece cu vederea...
Bafta la toata lumea rolleyes2 si fiti mai selective la critici nowink ca nu e ala asa negru totdeauna- emotiile-s mari.
Memorat

Ma semnez, cu stima
luana
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #5 : Iunie 10, 2010, 12:31:05 »

Multumesc mult la toti (mai bine zis toate) care au postat.
Comentariile cu pricina erau de pa miresici si am preferat sa intreb si sa am alte pareri pentru ca am vazut pe acolo mai multe mizerii despre multe restaurante. Acm nu stiu daca sunt reale sau doar rautati, insa unele sunt cam cusute cu ata alba si nu inteleg de ce.
Inca o data merci si va pup pe toate. biggrin0
Memorat
florica
Vizitator
« Răspunde #6 : Iunie 15, 2010, 05:42:41 »

Multumesc mult la toti (mai bine zis toate) care au postat.
Comentariile cu pricina erau de pa miresici si am preferat sa intreb si sa am alte pareri pentru ca am vazut pe acolo mai multe mizerii despre multe restaurante. Acm nu stiu daca sunt reale sau doar rautati, insa unele sunt cam cusute cu ata alba si nu inteleg de ce.
Inca o data merci si va pup pe toate. biggrin0

Multe mizerii pe multe forumuri. Atat cat am vazut eu. E adevarat ca unele comentarii sunt adevarate, dar multe imi par "facute". Nu stiu care e interesul, poate vor sa le ia banii, dar unele sunt cam "pe fata". Eu personal am postat pe miresici ceva pozitiv pentru Peron Victory, care aveau tot niste comentarii negative. Am fost la nunta celei mai bune prietene acolo si a fost f bine. Am intrat pe miresici si am gasit doar de rau. Am pus si eu un post si ce credeti? A doua zi disparuse. Era de bine, asa ca .....  Cam atat pentru corectitudinea adminilor de acolo.
Eu cred ca cel mai bine ar fi sa va convingeti singuri de conditiile si serviciile de la restaurante. Aveti doar grija sa semnati un contract clar (pret, servicii, comisioane, etc.).
Succes tuturor!
Memorat
getaM
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #7 : Iunie 17, 2010, 10:24:12 »

Buna fetelor,

Pe miresici am vazut si eu tot felul de porcarii scrise. Eu am fost ospatarita la Gerard si va spun ca nici 5% din ce scrie acolo nu e adevarat. Probabil cei de la miresici vor bani pentru a nu scrie de rau. Au mai fost si alte restaurante care au patit-o cu ei. De exemplu la Peron Victory a fost aceeasi problema. Se facuse o campanie de aruncat cu noroi. Nici de bine nu puteai sa scrii. Azi puneai ceva, maine era scos si ramanea doar de rau!
In fine. Sfatul meu: nu va mai luati dupa tot felul de aberatii scrise de unii si altii. Mergeti sa vedeti!!!
Va pup.
Memorat
beni
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #8 : Iunie 21, 2010, 03:58:07 »

Helo. voiam doar sazic ca e bine sa gasesti locuri cu pareri despre restaurante, ca sa nu avem asa multe probleme sau sa nu mergem in locuri cu mancare rea
Memorat
vio_vio
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #9 : Iulie 06, 2010, 09:33:29 »

Buna seara,

Ce pot sa spun eu este ca am fost la doua nunti acolo, una in 2008 si alta anul trecut in septembrie si mi-a placut la ambele. Mai mult anul trecut, recunosc. In 2008 am inteles ca a fost cam scump, dar anul trecut a fost ok. Despre mancare .... clasica. N-am avut nimic de obiectat, mai ales ca meniul a fost traditional. Mie personal imi place sala mult.
Pareri si pareri. Cred ca cel mai bine vede fiecare si decide, ca sunt gusturi diferite.
Memorat
melimelo
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #10 : Iulie 22, 2010, 10:18:32 »

Buna tuturor,
Eu am avut nunta la Gerard acum 2 weekenduri. Au fost 150 de invitati si am avut un meniu la 180 lei. Mancarea a fost ok si doamna Mirela a fost super ok si atenta cu toata lumea. Ce sa mai zic, lumea s-a distrat si s-a simtit bine, iar noi am fost mai mult decat multumiti.
Bine ca n-am citit mai devreme ce ziceti ca scrie prin diverse forumuri ca m-a speriam si stateam stresata sign3
Va pup si eu zic sa mergeti cu incredere ca e ok.
Memorat
Pagini: [1]
  Imprimă  

Schimbă forumul:  

Creat cu MySQL Creat cu PHP Powered by SMF 1.1.3 | SMF © 2006-2007, Simple Machines LLC
Traducerea în limba română © 2006-2007 www.smf.ro
Validat cu XHTML 1.0! Validat cu CSS!
Pagină creată în 0.203 secunde cu 22 cereri.