marisssa
Newbie
Deconectat
|
 |
« : Martie 13, 2009, 12:56:23 » |
|
M-am gandit sa deschid un subiect nou, in care sa postam locatii pentru petreceri. Ma refer la restaurante mai mici (nu mastodonti unde nu ai nici un pic de intimitate sau care fac nunti in weekend), sa zicem pana in 60 de locuri, sau cluburi. Cine a participat la asemenea petreceri sper sa imparta cu noi impresiile si informatiile despre locatiile respective. Eu am fost de curand la o petrecere aniversara la restaurantul Bruxelles si a fost dragut. Macare bunicica, preturi normale. Capacitate maxima de aproximativ 45 de locuri. Deasupra s-a facut hotel am vazut. Stiu ca inainte era tot restaurant.
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
lilica
Newbie
Deconectat
|
 |
« Răspunde #1 : Aprilie 15, 2009, 12:47:00 » |
|
Am fost de curand la o aniversare a unui prieten. A iesit foarte foarte tare!!! Cool!!! Tipul a gasit o locatie in Aviatiei, Hotel Persepolis, si partea misto a fost ca aveau piscina la subsol, cu loc de party in jurul ei si jacuzzi langa. Dusuri, dressing, sauna, bar, etc. Noi am fost cam 90, dar mai era loc destul.
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
terra
Newbie
Deconectat
|
 |
« Răspunde #2 : Mai 06, 2009, 11:38:41 » |
|
Eu am fost la cateva petreceri organizate la Casa Norma (fostul Restaurant Maron) de la Emiescu intersectie cu Tunari si la Mythos (un restaurant grecesc pe langa piata Operei spre Cotroceni). Cred ca e exact ce se cauta in topicul asta. Le recomand cu caldura pe amandoua. 
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
nicky-nicky
Newbie
Deconectat
|
 |
« Răspunde #3 : Iulie 01, 2009, 04:28:30 » |
|
Vin si eu cu doua propuneri: Club Regina de pa Drumul Sarii si La Papi de pe Popa Tatu, colt cu Stirbei sau Serban Voda (nu stiu care din ele  ) La Club Regina am fost la o aniversare acum 3 luni si mi-a placut atmosfera. Locul e chiar curatel si nu te deranjeaza nimeni (in ciuda zonei), iar La Papi e mancare buna si la preturi rezonabile. Locul arata deasemenea ok, am inteles ca s-a renovat de curand (mai putin de un an) si se vede.
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
mirelutza
Newbie
Deconectat
|
 |
« Răspunde #4 : Iulie 09, 2009, 04:20:32 » |
|
Buna! Eu am o propunere pt un restaurant la Semanatoarea:are maxim 40 de locuri,e intim ,cochet si mancarea excelenta.Ofera diverse servicii:meniul este configurabil,ofera muzica si decor gratuit,terasa de 12 locuri si au o gradina frumoasa si piscina in interior.In plus e excelent pentru cei care au invitati din provincie pentru ca au si pensiune. Site: (XXXXXXX - nu se permit adrese de site pe forum, decat ca si publicitate platita - Admin)Restaurant:CASA MICA 
|
|
|
|
« Ultima modificare: Iulie 10, 2009, 11:46:38 de către admin »
|
Memorat
|
|
|
|
Pirandello
Newbie
Deconectat
|
 |
« Răspunde #5 : Iulie 25, 2009, 04:23:54 » |
|
Am fost la restaurantul Casa Caragiale(locatie noua pe langa Gradina Icoanei) la o petrecere si totul a fost perfect. Este pe 2 etaje, sus au pian si muzica live daca vrei, terasa de 14 locuri(sau mai mult ca nu le-am numarat), instalatie de sonorizare pt. tot localul, servire ireprosabila, mancare buna. Preturile sunt mai mult decat decente iar patronul foarte deschis la orice propunere.
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
slimgirl
Newbie
Deconectat
|
 |
« Răspunde #6 : August 04, 2009, 02:57:51 » |
|
Eu as propune alte cateva restaurante: La Birlic (pe Pache Protopopescu aproape de PROTV), Trattoria La Giganto (langa Casa Poporului), La Papi (pe Stibei Voda, sau ... Seban Voda?!!) si Rossetya (langa piata Rossetti). Eu am fost personal in toate si sunt ok.
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
natasha
Newbie
Deconectat
|
 |
« Răspunde #7 : Ianuarie 28, 2010, 05:50:46 » |
|
Mie una mi-a placut mereu sa merg in Twice. Si in zile normale si cand organizeaza diverse petreceri. Am fost si la petreceri organizate de reviste mai ... deocheate, dar a fost chiar interesant. M-am distrat maxim cu iubitzelul meu.
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
evelina
Newbie
Deconectat
|
 |
« Răspunde #8 : Aprilie 21, 2010, 11:10:29 » |
|
Buna, Ceva pareri despre Barocco Bar din Bucuresti? Eu am vazut doar pozele de pe site si prezentarea de aici din portal si mi-au placut. Mi se pare ceva deosebit si elegant. A facut cineva vreo petrecere acolo?
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
diana
Newbie
Deconectat
|
 |
« Răspunde #9 : Noiembrie 23, 2010, 11:28:56 » |
|
Buna, Ceva pareri despre Barocco Bar din Bucuresti? Eu am vazut doar pozele de pe site si prezentarea de aici din portal si mi-au placut. Mi se pare ceva deosebit si elegant. A facut cineva vreo petrecere acolo?
Noi am fost la 3 petreceri acolo si a fost supur tare. Arata f bine (canapele de piele, elegant, etc) si imi place mai ale barul. Ingenios facut cu uminile alea. Atmosfera e misto si lume ok.
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
astrid
Newbie
Deconectat
|
 |
« Răspunde #10 : Mai 31, 2011, 06:46:27 » |
|
Am descoperit un loc unde am mancat niste chestii exceptionale. Un restaurant super haios si super "gustos" daca pot sa spun asa. Este micut, noi am fost la o onomastica, dar merge si pentru o nunta mica sau"un botez, pomana sau divort" ca sa ii citez chair pe ei. E in Bucuresti, pe la Piata Muncii si se numeste La piciorul porcului. Au un Meniu porcesc, dar si unul antiporc (vita si fiul, oratanii, etc.....) si meniu special pentru copii. Merita citita si prezentarea mancarurilor de pe site www.lapiciorulporcului.ro,ca iti ploua in gura la simpla lectura Am mancat rasol de porc in bere neagra servit cu hrean, muschi de vita la gratar cu rozmarin si branza la tigaie. La tura urmatoare vreau sa incerc altceva, ca mi-a ramas gandul la ceva cu ciolan si o placinta de casa.
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|