Forum Locatii Evenimente
Februarie 05, 2012, 11:22:41 *
Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îți creezi un cont.
Ai pierdut sau nu ai primit emailul care conține codul de activare al contului?

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola și precizează durata sesiunii.
Noutăți: SMF - Just Installed!

Pagina principală   Ajutor Caută Calendar Autentificare Creează un cont  
Pagini: [1]
  Imprimă  
Autor Subiect: Restaurante nunti elegante in Bucuresti  (Citit de 2197 ori)
0 Utilizatori și 1 Vizitator pe acest subiect.
flory_me
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« : Iulie 01, 2009, 05:24:55 »

Buna ziua tuturor (dar dupa cum vad, mai mult fetelor)!
M-am uitat pe site la sectiunea restaurante nunti (evenimente) si acum pe forum. M-am gandit ca ar fi util sa intocmim o lista cu restaurantele elegante pentru nunti din Bucuresti. Eu zic, in prima faza sa nu facem o diferentiere pe capacitati, ci doar care sunt elegante. Apoi, daca lista se face prea mare o sa incercam sa le diferentiem.
Si pentru ca sunt cea care a deschis subiectul, am sa incep cu 5 locatii:
- Hotel Marriott
- Imperial Ballroom
- Casa Alsy
- Casa Capsa
- Radisson Hotel
Astept si alte propuneri.
Memorat
miss_univers
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #1 : Iulie 23, 2009, 10:07:11 »

Buna seara,
Si eu sunt in cautarea unei asemenea locatii elegante pentru nunta. Din pacate nu cred ca sunt foarte multe, sau cel putin nu le stiu eu.
In afara de ce s-a scris in mesajul anterior, ar mai fi Restaurantul Perla (Dorobanti cu Stefan cel Mare), unde am fost de curand. S-a renovat anul trecut si arata bine. Am mai fost pana acum doar la Athenee Palace si la Hotel Caro, unde s-a deschis un ballroom nou de vreo 300 de locuri.
Astept sa vad daca mai stie cineva si altelocatii similare.
Memorat
Pirandello
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #2 : Iulie 25, 2009, 04:02:22 »

Sunt mai multe dar cred ca totul depinde de capacitatea localului si de ceea ce doresti. Daca vrei o nunta cu multi invitati sau una cu invitati mai putini.
Memorat
miss_univers
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #3 : Iulie 25, 2009, 11:27:03 »

Multumesc de raspuns,

Pe mine personal ma intereseaza o locatie de 120 - 140 de locuri, dar sa nu fie inghesuiala. Daca stii asa ceva si nu s-a mentionat, as aprecia.
Seara buna.
Memorat
sorinaV
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #4 : August 11, 2009, 11:54:34 »

Buna tuturor,
Am vazut ca de curand s-a facut o noua sala de evenimente la Hotel Caro. Eu am fost la o nunta la ei acum 2 ani, cand nu era sala asta si a fost bine din punctul de vedere al unui invitat. Am inteles ca a fost cam scump (aveau multe servicii aditionale incluse si obligatorii!!!), asa ca acum nu stiu care e situatia. Stiu doar ca sala arata bine si se poate compartimenta, deci pot incapea oricati invitati intre 60 si 300-350. Compartimentarea e chiar reusita, zic eu, cu panouri elegante (nici nu zici ca nu e peretele original, tapetat). Din punctul asta de vedere ii recomand. Ca pret nu stiu exact, cred ca pleaca de pe la 60 de Euro/persoana.
Memorat
LORA
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #5 : August 24, 2009, 10:31:03 »

Corect, noua sala de la Coro e eleganta. Mie una mi-a placut. si partea buna e ca te poti restrange la cat ai nevoie, nu trebuie sa ai neaparat nu stiu cate sute de invitati.
Memorat
miruna.nico
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #6 : Septembrie 09, 2009, 12:25:45 »

Buna tuturor,
Tot cautand un restaurant elegant pentru nunta, am ajuns la Antilopa (in spate la Cora Pantelimon). Am inteles ca se cheama Solange Ballroom si au deschis de curand. Au pana la 300 de locuri si arata foarte bine. Poate mai putin accesul (gradina) la care cred ca mai trebuie sa lucreze un pic. Alt loc unde am fost chiar saptamana trecuta este Casa Rustic din Drumul Taberei (pe Valea Oltului). Nu stiu de ce nu am fost pana acum. Cred ca din cauza numelui (credem ca e chiar rustic restaurantul). Insa mi-a zis o prietena ca in afara restaurantului rustic au si 3 sali de evenimente elegante.
Am fost pana la urma si mi-a placut. Cu preturile sunt asa si asa, adica destul de bine pentru cum arata. Cam atat deocamdata.
Memorat
motty
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #7 : Septembrie 11, 2009, 05:38:38 »

Buna tuturor,
Tot cautand un restaurant elegant pentru nunta, am ajuns la Antilopa (in spate la Cora Pantelimon). Am inteles ca se cheama Solange Ballroom si au deschis de curand. Au pana la 300 de locuri si arata foarte bine. Poate mai putin accesul (gradina) la care cred ca mai trebuie sa lucreze un pic. Alt loc unde am fost chiar saptamana trecuta este Casa Rustic din Drumul Taberei (pe Valea Oltului). Nu stiu de ce nu am fost pana acum. Cred ca din cauza numelui (credem ca e chiar rustic restaurantul). Insa mi-a zis o prietena ca in afara restaurantului rustic au si 3 sali de evenimente elegante.
Am fost pana la urma si mi-a placut. Cu preturile sunt asa si asa, adica destul de bine pentru cum arata. Cam atat deocamdata.
Buna,
Am fost si eu la Solange (Antilopa) si mi-a placut cum arata. De acord cu miruna.
La Casa Rustic nu am fost inca, dar recunosc ca daca nu vedeam comentariul de mai sus nici nu imi trecea prin cap sa merg - si eu ziceam ca e .... rustic.
Memorat
simiNicole
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #8 : Octombrie 11, 2009, 07:15:59 »

La capitolul restaurante elegante din Bucuresti as mentiona si Mc'Monis-ul, doar ca am anumite dubii vis a vis de corectitudinea celor de acolo. Personal nu am fost decat ca invitata la o nunta acolo (si nu eram intre cei mai apropiati de miri), insa am inteles de la niste prieteni prezenti si ei, si mai apropiati de miri, ca au fost oarecari probleme de comunicare si nu numai. Mai exact se pare ca mirii au avut probleme cu pretul meniului care s-a schimbat inainte de nunta (in sens crescator) si mai ales cu bautura. Adica nu li s-a spus ca e obligatoriu sa o ia de acolo decat cu vreo 2 sau 3 luni inainte, si in plus a fost scumpa. Altfel a fost ok, mai ales ca invitat. Mancare buna si locatie eleganta, insa eu nu am fost ...platitoarea.
Memorat
felix
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #9 : Octombrie 16, 2009, 02:06:56 »

La capitolul restaurante elegante din Bucuresti as mentiona si Mc'Monis-ul, doar ca am anumite dubii vis a vis de corectitudinea celor de acolo. Personal nu am fost decat ca invitata la o nunta acolo (si nu eram intre cei mai apropiati de miri), insa am inteles de la niste prieteni prezenti si ei, si mai apropiati de miri, ca au fost oarecari probleme de comunicare si nu numai. Mai exact se pare ca mirii au avut probleme cu pretul meniului care s-a schimbat inainte de nunta (in sens crescator) si mai ales cu bautura. Adica nu li s-a spus ca e obligatoriu sa o ia de acolo decat cu vreo 2 sau 3 luni inainte, si in plus a fost scumpa. Altfel a fost ok, mai ales ca invitat. Mancare buna si locatie eleganta, insa eu nu am fost ...platitoarea.
Banditi mari cei de la Mc'Monis. Te strang cu usa cand nu mai ai incotro daca nu deschizi bine ochii de la inceput. A patit-o un prieten de al meu prin 2006. Nunta a iesit frumos, nimic de zis, dar a platit ff mult.
Memorat
Brianna
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #10 : Decembrie 19, 2009, 07:04:32 »

Buna fetelor, tin sa va spun ca in 2010 voi fi mireasa iar nunta am organizat-o la un restaurant destul de dragut, are capacitate de 170 de locuri, e ff spatios iar meniul pt evenimente e destul de bun si la pret si ca pregatire.Au preturi avantajoase pt evenimente. De 2 luni caut un restaurant bunicel, sunt multe in Buc. elegante dar si scumpe la pret si eu chiar vreau sa-mi ramina ceva in buzunar dupa nunta. Va recomand cu caldura, incercati...Succes mireselor. N-o sa va para rau. Intrati pe xxxxxxx (nu sunt permise site-uri - by admin) si veti vedea ce si cum. Am uitat sa spun ca locatia e pe la Morarilor in Pantelimon.
« Ultima modificare: Decembrie 19, 2009, 07:59:59 de către admin » Memorat
zoe.mariel
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #11 : Februarie 03, 2010, 02:01:12 »

Buna,
Zilele trecute m-am tot plimbat prin oras ca sa vad diverse locatii. Eu am nunta in septembrie si imi trebuia ceva de 150-200 de persoane, si sa fie elegant. Am fost in Pajura la Celebration Events Hall - frumos si nou. Am fost la Hotel Caro - frumos si acolo, doar ca mi s-a parut cam scump si iti cam baga pe gat diverse alte costuri (decoratiuni, etc.). Am fost la Regal Ballroom (fost Alsy Salon Imperial), langa Crowne Plaza. Elegant, dar cam mare pentru mine, m-as simti cam stinghera cu doar 150 de invitati. Acolo cred ca trebuie sa ai peste 250 ca sa nu arate gol.
La Solange (Antilopa) n-am fost ca e cam departe pentru mine. Mai am Ramada North si Pullman-ul pe lista, dar mi-e ca la Pullman ma duc doar ca sa vad cum e - nu stiu daca o sa-mi permit. Saptamana viitoare trebuie sa ma decid, ca trece vremea si mi-e ca se ocupa sambetele din septembrie.
Va tin la curent cu ce am ales.
Memorat
Brianna
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #12 : Februarie 12, 2010, 08:15:09 »

RESTAURANTUL Il FIUME CRISTALINO este situat pe malul raului Colentina la intrarea in com Dobroesti la citeva sute de metri de soseaua Fundeni .Restaurantul are a capacitate de 180 locuri dotat cu sistem de climatizare si ventilatie de ultima ora.
Meniurile incep de la 145 ron 3 feluri de mincare si la 190 cu bautura open bar pt botez si pt nunta 165 ron 4 feluri de mincare si 210 cu bautura open bar ,la variatele de meniu full adica 190 ron si 210 ron aveti din partea casei aranjamentul la mese si scaune decoratiuni din flori ,sampania si piscoturile ,pt mai multe detali ma puteti contacta aici. Eu sincer sunt ff multumita si cred ca am facut alegerea cea mai buna.
Nu ezitati sa ma contactati daca va intereseaza, eu mai am sa aleg culoarea huselor , sper sa iasa bine..uuff. smile1
Memorat
nikko
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #13 : Martie 01, 2010, 09:45:32 »

Buna fetelor,
Eu am facut contract cu sei de la Angelo din Otopeni (langa iesirea de la aeroport).
E elegant si destul de ok la pret. Eu am luat un meniu de 65 de Euro si e deosebit. Sala arata ok (si doamna cu care am facut contractul e foarte de treaba). Asa ca va recomand.
PS: eu am 120 de invitati, dar cred ca au capacitate de pana la 150.
Va pup
Memorat
mariaMM
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #14 : Decembrie 02, 2010, 10:22:13 »

Despre locatii elegante de nunta din Bucuresti ... interesant subiect.
Daca ar fi sa fac un top, cred ca ar arata cam asa:
Marriot, Hilton, Radisson, Celebartion Events Hall, Ambasad'Or, Casa Capsa, Solange Ballroom si cam atatea stiu eu.
E o parere subiectiva dar pana la urma e un forum, deci e subiectiv.
 party3
Memorat
Pagini: [1]
  Imprimă  

Schimbă forumul:  

Creat cu MySQL Creat cu PHP Powered by SMF 1.1.3 | SMF © 2006-2007, Simple Machines LLC
Traducerea în limba română © 2006-2007 www.smf.ro
Validat cu XHTML 1.0! Validat cu CSS!
Pagină creată în 0.191 secunde cu 23 cereri.