ioana
Newbie
Deconectat
|
 |
« : Mai 06, 2008, 12:39:26 » |
|
Buna. Cred ca acesta este un subiect interesant pentru cei care nu vor sa aiba surprize neplacute din partea restaurantelor cu o luna inainte de nunta sau chiar in ziua nuntii. De exemplu, am auzit caz in care restaurantul nu anunta clientul ca nu are voie sa aduca agentia lui, ci trebuie sa lucreze cu o anumita agentie  Daca mai aveti asemenea situatii, povestiti-le, ca sa nu patim si noi, cei care abia incepem pregatirile.
|
|
|
|
« Ultima modificare: August 21, 2008, 07:41:09 de către admin »
|
Memorat
|
Hei, tu! Ia asculta, nu auzi nimic?
|
|
|
marisssa
Newbie
Deconectat
|
 |
« Răspunde #1 : Mai 06, 2008, 01:44:08 » |
|
Buna tuturor,
Eu pot sa va spun ca am patit-o la restaurantul Monte Carlo din Cismigiu. Am avut mari probleme cu restaurantul pentru ca am mers la o agentie si am aranjat cu ei pentru decorare. Bine, nu doar eu am avut probleme ci si agentia. Practic cei de la restaurant s-au purtat oribil. Au furat cabluri luminoase si prelungitoare montate de agentie si au fost foarte foarte scarbosi cu ei. F greu si-au recuperat materialele a doua zi, si asta pentru ca am inteles ca restaurantul lucreaza cu "niste persoane" pentru decoratiuni. Si daca nu reusesc sa ti bage pe gat, fac necazuri agentiilor care vin acolo, pentru ca pe viitor sa nu mai vina!
Daca mai stiti si voi cazuri, chiar sunt curioasa. Va pup pe toate (toti)!
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
MikiL
Newbie
Deconectat
|
 |
« Răspunde #2 : Iulie 17, 2008, 06:06:17 » |
|
Imi pare rau ca s-a intamplat asta. Sper sa nu am parte nici macar un pic de asa ceva 02
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
Marys
Newbie
Deconectat
|
 |
« Răspunde #3 : Iulie 17, 2008, 06:17:31 » |
|
Buna. Am cititi si eu ce ati scris voi mai sus.  Eu am ales cate ceva de la agentia cu care lucreaza restaurantul pe care l-am acontat. Prefer sa nu am probleme de acest gen- si asa sunt destule..
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
Mirabel
Newbie
Deconectat
|
 |
« Răspunde #4 : Iulie 29, 2008, 03:49:19 » |
|
Dragi colege de 'suferinta'. Este foarte simplu. Nu va obliga nimeni sa semnati nici un contract cu restaurantul si sa dati vreun leu. Puteti sa va convingeti si sa va asigurati ca stiti toate detaliile inainte de a face asa ceva. > 
|
|
|
|
« Ultima modificare: August 21, 2008, 07:42:00 de către admin »
|
Memorat
|
|
|
|
marisssa
Newbie
Deconectat
|
 |
« Răspunde #5 : Iulie 29, 2008, 04:03:06 » |
|
Draga Mirabel. Este usor sa fi malitios, si e mai greu sa ajuti si sa ai bunavointa. Simplu, nu?
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
Mirabel
Newbie
Deconectat
|
 |
« Răspunde #6 : Iulie 29, 2008, 05:53:07 » |
|
Nu sunt malitioasa si sunt de acord ca e greu sa gasesti un restaurant pentru nunta. Dar nu e mare lucru sa te uiti cu atentie pe contract si sa adaugi la el ce consideri necesar. La fel, nesimtirea, neglijenta - le poti simti fiind un simplu client, inainte de orice.
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
mada1
Newbie
Deconectat
|
 |
« Răspunde #7 : August 21, 2008, 07:39:40 » |
|
Este placuta aceasta pozitie de victima, oare? Chiar toti sunt mai destepti ca noi? Toti ne trag tepe? Am putea sa incepem sa nu ne mai punem in aceasta postura si sa vedem ce se intampla.
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
Zuza
Newbie
Deconectat
|
 |
« Răspunde #8 : August 25, 2008, 01:57:36 » |
|
Miresicilor, sa nu ne aprindem. E foarte simplu: stim ce cautam, stim pana unde putem renunta la pretentiile fata de un restaurant si cand ne hotaram asupra salii de evenimente, semnam un contract.
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
marisssa
Newbie
Deconectat
|
 |
« Răspunde #9 : August 25, 2008, 01:59:49 » |
|
Si inainte sa il semnam, stabilim toate detaliile: termene, conditii, cine se ocupa de decorarea restaurantului etc. 
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
Miss Jane
Newbie
Deconectat
|
 |
« Răspunde #10 : August 25, 2008, 03:55:12 » |
|
"Cine se ocupa de decorarea restaurantului" nu este de ajuns, ci trebuie sa aflati mai intai de la un reprezentant al restaurantului ce interdictii impun legate de decorare - fara baloane, fara confetti, fara folosirea anumitor prinderi in diverse zone, fara artificii de interior etc etc. Nu aveti niciodata cum sa stiti cu ce lucruri au ceva impotriva cei de la restaurant si va treziti cu probleme mari exact cand nu mai e nimic de facut. In orice caz, asigurati-va ca vorbiti cu persoana care trebuie - patronul restaurantului, un manager de evenimente..
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
linda
Newbie
Deconectat
|
 |
« Răspunde #11 : Noiembrie 12, 2008, 11:06:22 » |
|
Fetelor, stiti cumva.. Restaurantul meu nu are agentie si as vrea sa ma ocup eu cu prietenii mei de decorare. Este ceva cu care ne putem descurca? 04 Multumesc pt raspuns
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
Olisa
Newbie
Deconectat
|
 |
« Răspunde #12 : Decembrie 03, 2008, 02:04:41 » |
|
Daca te referi daca poti face fata ca mireasa, cu decorarea la nunta proprie... atunci parerea mea e ca mai bine faci mai putin, daca nu iti permiti, decat sa faci tu. :-\
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
cucu
Newbie
Deconectat
|
 |
« Răspunde #13 : Decembrie 03, 2008, 02:09:42 » |
|
Eu cred ca poti incerca sa schitezi ceea ce doresti sa decorezi la nunta si sa imparti/ planifici lucrarile. Numai tu vei sti cel mai bine daca mai ai timp si sa fii mireasa sau nu 
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
brandusa
Newbie
Deconectat
|
 |
« Răspunde #14 : Februarie 12, 2009, 03:38:12 » |
|
Fetelor, stiti cumva.. Restaurantul meu nu are agentie si as vrea sa ma ocup eu cu prietenii mei de decorare. Este ceva cu care ne putem descurca? 04 Multumesc pt raspuns
Buna Linda, Sper ca raspunsul meu mai iti este inca de folos (banuiesc ca inca nu ai facut nunta). Sa o luam pe rand. Intai si intai trebuie sa te asiguri ca cei de la restaurant iti dau voie sa faci ce ai vrea tu. S-ar putea sa nu iti dea voie cu artificii de interior (vulcani- pe care ii poti cumpara), s-ar putea sa obiecteze la baloane jumbo (ca fac mizerie), sau la anumite prinderi de pereti sau tavan. Apoi daca vrei ceva mai elaborat, sigur nu o sa ai tu timp personal. Asta daca nu vrei sa te duci la nunta ta nearanjata. Ai putea sa planuiesti totul cu prietenii, inainte cu ceva vreme si ei sa faca aranjamentele, dar doar daca ai prieteni de incredere. Eu as zice ca daca nu ai bani sa mergi la o agentie, mai bine mergi pe ceva mai simplu: fori pe mese sau in vaze puse prin restaurant, niste lumanari (dar atentie sa nu curga ceara pe mese ca pot sa te puna sa platesti fetele de masa!!) Mai poti eventual sa faci niste drapaje (cu materiale luate en gross) in spatele mesei de prezidiu sau la stalpi -daca exista in restaurant. Mai mult de atat devine deja complicat. Bafta multa!
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
pisi99
Newbie
Deconectat
|
 |
« Răspunde #15 : Septembrie 11, 2009, 05:46:40 » |
|
Relativ la ce parerile de mai sus cu decorarea in regie proprie a restaurantului, nu sunt de acord! In primul rand ca nu ai timp pentru asa ceva. In al doilea rand ca e pacat sa te ocupi cu asa ceva in vreme ce ai oricum foarte multe de facut si fara asta. Daca nu sunt bani pentru agentie, mai bine cauti un restaurant care sa aiba huse, fete de masa dragute si curate si vorbesti cu ei sa-ti puna aranjamente pe mese. Nici macar nu trebuie sa fie la toate mesele, Poti si din 2 in 2 mese.
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
boby
Newbie
Deconectat
|
 |
« Răspunde #16 : Decembrie 05, 2010, 08:15:57 » |
|
Salutare, Am si eu o intrebare: ce pot face daca restaurantul imi interzice accesul unei firme de decoratiuni? Recunosc, e vina noastra ca n-am intrebat de la inceput, dar nu ne-a trecut prin cap ca s-ar putea sa nu ne lase. Acuma se tin tare ca daca vrem decor, sa luam de la ei (sau de la o firma colaboratoare).  Vreun sfat? Merci mult!
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|