|
Locatii-evenimente
|
 |
« : Mai 06, 2008, 01:24:10 » |
|
Povestiti-va experientele, adresati intrebari si oferiti raspunsuri celor care doresc sa organizeze teambuilding-uri in locatii din zone montane!
|
|
|
|
« Ultima modificare: Iulie 15, 2008, 11:55:45 de către Locatii-evenimente »
|
Memorat
|
|
|
|
felinutza
Newbie
Deconectat
|
 |
« Răspunde #1 : Iulie 15, 2008, 11:53:45 » |
|
Salut.
Am fost de curand in team building la Sighisoara, intr-o zona de langa oras. Foarte, dragut pe acolo! Este exact locul pentru asa ceva.
|
|
|
|
« Ultima modificare: Iulie 15, 2008, 12:33:29 de către Locatii-evenimente »
|
Memorat
|
Viata e frumoasa numai daca vrei. Sigur vrei?
|
|
|
Ruxi.b
Newbie
Deconectat
|
 |
« Răspunde #2 : August 19, 2008, 02:58:02 » |
|
Zilele trecute am trecut prin zona Branului-Rasnov si era plin de locuri care organizau team buildinguri sau activitati pentru team building. Tot felul de hoteluri, chiar si in afara localitatii.
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
alessia
Newbie
Deconectat
|
 |
« Răspunde #3 : August 19, 2008, 03:02:59 » |
|
Cautam si eu un loc pentru cei de la firma mea si am nimerit iar aici. Cred ca in zona aceea o sa caut ceva, pentru ca mi se pare f buna pt asa ceva - Cheile Rasnoavei, padure, deal, apa curgatoare etc
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
nododo
Newbie
Deconectat
|
 |
« Răspunde #4 : Septembrie 01, 2008, 12:59:51 » |
|
Acum, depinde de orasul din care sunteti. Ca fiecare zona cu locurile ei de recrerere si team buding etc. De exemplu, pentru Cluj ar fi Fagetul si Turda. Pentru Piatra Neamt - Bistrita, Targu Neamt.
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
Raduk
Newbie
Deconectat
|
 |
« Răspunde #5 : Octombrie 14, 2008, 12:08:31 » |
|
O zona interesanta ar mai fi si Ranca, langa Targu Jiu. Este o zona f inalta, de platou si sunt sigura ca se organzieaza super teambuildinguri pe acolo. Interesati-va.
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
nododo
Newbie
Deconectat
|
 |
« Răspunde #6 : Ianuarie 26, 2009, 03:59:40 » |
|
Buna ziua.
Noi am organizat un teambuilding in toamna, la Sarata Monteoru la Casa cu Tei. Este o locatie superba, cu terasa cu priveliste, restaurant mare, sala de conferinte, ff bine
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
gegeMia
Newbie
Deconectat
|
 |
« Răspunde #7 : Februarie 10, 2009, 09:06:25 » |
|
Buna tuturor,
Eu am fost cu firma la un team building la Constanta - Mamaia. Am stat la hotel Richmond. A fost chiar tare, mai ales ca a platit firma :)))). Hotel e frumos, dar destul de scump daca mergi pe buzunarul tau.
O zi buna
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
lizzie
Newbie
Deconectat
|
 |
« Răspunde #8 : Februarie 23, 2009, 11:11:21 » |
|
Buna ziua,
Am mai postat si in alt subiect, dar vad ca acesta e asemanator. Asadar revin cu rugamintea catre cei care stiu un hotel sau o pensiune mare (40-50 locuri) si frumoasa, in muntii Apuseni, pentru un teambuilding.
Merci mult!
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
bulyM
Newbie
Deconectat
|
 |
« Răspunde #9 : Martie 09, 2009, 08:49:56 » |
|
Buna seara,
Stie cineva o locatie frumoasa prin muntii Ceahlau? Cam 35-0 de locuri. Multumesc mult!
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
petronela.baciu
Newbie
Deconectat
|
 |
« Răspunde #10 : Iulie 23, 2009, 10:41:09 » |
|
Buna seara, Ma poate ajuta cineva cu o locatie pentru un team building, undeva la munte, cu posibilitatea de a se face calarie. Nu suntem un grup foarte mare, 14 persoane, deci cazarea nu cred sa fie o mare problema. Pana acum stiu doar o locatie de gen din Poiana Brasov, dar as prefera ceva mai putin comercial. Multumesc frumos!
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
isabella
Newbie
Deconectat
|
 |
« Răspunde #11 : Octombrie 08, 2009, 10:58:43 » |
|
Buna seara, Ma poate ajuta cineva cu o locatie pentru un team building, undeva la munte, cu posibilitatea de a se face calarie. Nu suntem un grup foarte mare, 14 persoane, deci cazarea nu cred sa fie o mare problema. Pana acum stiu doar o locatie de gen din Poiana Brasov, dar as prefera ceva mai putin comercial. Multumesc frumos!
O varianta ar fi langa Avrig (zona Sibiului). E o pensiune care se numeste Brandusa, unde au cai si fac initiere si/sau trasee montane cu cai. E chiar frumos acolo. Conditiile de cazare sunt destul de ok (5 sau 6 casute cu baie proprie, televizor si incalzire centrala, vila cu 5 camere duble). Curte mare cu foisoare cu mese, gratar in curte. In afara de calarie au masa de ping pong si arcuri cu care poti sa tragi la tinta in curte. Foc de tabara si ... imprejurimi foarte frumoase, mai ales pentru drumetii vara si toamna. Iarna inhama caii la sanii.
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
silvian
Newbie
Deconectat
|
 |
« Răspunde #12 : Aprilie 20, 2010, 10:51:57 » |
|
O varianta ar fi langa Avrig (zona Sibiului). E o pensiune care se numeste Brandusa, unde au cai si fac initiere si/sau trasee montane cu cai. E chiar frumos acolo. Conditiile de cazare sunt destul de ok (5 sau 6 casute cu baie proprie, televizor si incalzire centrala, vila cu 5 camere duble). Curte mare cu foisoare cu mese, gratar in curte. In afara de calarie au masa de ping pong si arcuri cu care poti sa tragi la tinta in curte. Foc de tabara si ... imprejurimi foarte frumoase, mai ales pentru drumetii vara si toamna. Iarna inhama caii la sanii. De acord cu isabella. Foarte frumoasa zona acolo la Avrig. E un drum in munti absolut fantastic. Si pensiuni sunt mai multe, unele chair cu capacitati mai mari. Acum nu imi aduc aminte prea multe nume, doar de pensiunea Ghiocelul. Dar mai sunt.
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
danina
Newbie
Deconectat
|
 |
« Răspunde #13 : Decembrie 05, 2010, 07:51:17 » |
|
Buna seara, Am descoperit de curand pe internet o superlocatie pentru teambuilding pe langa Hunedoara. Ii zice Arsenal Park si tot ce va pot zice e ca am stat vreo ora la ei pe site sa vad despre ce e vorba. Au si filmulete si poti sa-ti faci o idee bunicica despre ce e acolo. Au un teren f mare, cu padure si ses, si transee si case parasite unde organizeaza training miltar. Au trasportoare blindate, jep-uri, atv-uri, etc. Panitball, instructie militara, cazare misto, piscina, etc. Eu una am fost incantata si tare mi-ar placea sa merg la vara. Doar ca nu prea am cu cine 
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|