Forum Locatii Evenimente
Februarie 07, 2012, 01:55:43 *
Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îți creezi un cont.
Ai pierdut sau nu ai primit emailul care conține codul de activare al contului?

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola și precizează durata sesiunii.
Noutăți: SMF - Just Installed!

Pagina principală   Ajutor Caută Calendar Autentificare Creează un cont  
Pagini: [1]
  Imprimă  
Autor Subiect: Locatii pentru organizarea de conferinte/ seminarii  (Citit de 1284 ori)
0 Utilizatori și 1 Vizitator pe acest subiect.
Locatii-evenimente
Administrator
Newbie
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« : Mai 06, 2008, 01:21:09 »

Adresati intrebari si oferiti raspunsuri celor care organizeaza conferinte sau seminarii in locatii din zone montane!
« Ultima modificare: Iulie 17, 2008, 06:34:39 de către Locatii-evenimente » Memorat
Marys
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #1 : Iulie 17, 2008, 06:30:40 »

Buna.
Viitorul sot al meu a fost de curand la un seminar pt manageri undeva langa Campina.
A fost un fel de team-building mai serios. Foarte interesant.. si conditii f bune acolo.
Memorat
MikiL
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #2 : Iulie 28, 2008, 03:32:33 »

Eu a trebuit sa caut de curand pentru cineva o lista de hoteluri/ pensiuni din Predeal care au sala de conferinte. Am gasit niste locuri destul de ok:
Pensiuni: Ursuletul, vila Select, Casa Ana3, cabana Vanatorilor, Ancora
Hoteluri: Rowa Dany, Eden, Robinson, Piemonte 
Memorat
mihaelaT
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #3 : August 19, 2008, 02:27:58 »

Am fost la Eden la un training cu echipa de la firma acum 2 sapt. E super Ok, pe langa Cabana Cioplea din Predeal. Cel mai mult mi-a placut mancarea si patul super comfortabil.  Cool
Memorat
larisa
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #4 : Septembrie 15, 2008, 02:23:17 »

Buna. Eu am lucrat la o agentie de turism si stiu ca exista la munte o groaza de pensiuni-vile-hoteluri, unde se pot organiza conferinte si seminarii. Cele mai micute si eventual mai izolate sunt cele mai indicate pentru o firma, pentru ca poti avea practic toata cladirea la dispozitia ta.
Memorat
candyvio
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #5 : Ianuarie 20, 2009, 12:25:45 »

Buna. Si eu am fost la un seminar la Poiana Brasov toamna trecuta. A fost la Hotel Miruna. E f ok si nu f departe de centru, iar dotarile sunt super-ok (are si sala de fitness Tongue )
Memorat
blueraven
Vizitator
« Răspunde #6 : Ianuarie 20, 2009, 12:37:07 »

Eu sunt din Brasov si am fost la un training la Casa Vinga. Locul si imprejurimile sunt super. Chiar nu am vrut sa merg dar nu mi-a parut rau ca am fost.
Memorat
stela.v
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #7 : Aprilie 29, 2009, 09:25:16 »

Buna seara,

Am participat de curand la un seminar organizat in Predeal, la hotel Eden si am fost mutumita de conditii. Cazare ok, restaurant maricel cu mancare buna, preturile poate un pic mari, dar, deh... e Predeal si inca pe Cioplea. Pacat ca in mie personal Predealul mi se pare cam plicticos, insa altfel nu am critici. Recomand si eu locatia. sign2
Memorat
sergiana
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #8 : Ianuarie 21, 2010, 09:57:33 »

Buna seara,
Cine imi poate recomanda un hotel pentru organizarea unui seminar, pentru 30 de persoane, in zona muntilor Ceahlau?
Eu una nu am fost niciodata acolo, doar am auzit ca nu sunt prea intretinute hotelurile - ca sa nu zic ... comuniste.
Stie cineva daca s-a renovat ceva, sau daca s-a deschis ceva nou, care sa ofere conditii de macar 3*** (reale, nu romanesti  sign3)
Multumesc frumos si seara buna tututror.
Memorat
viorelN
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #9 : Februarie 16, 2010, 11:14:37 »

draga sergiana,
din pacate, din cate stiu eu nu s-a facut nimic interesant in zona. acum 2 ani era cam nashpa cazarea peste tot si plictiseala de moarte. regret sa te dezamagesc.
Memorat
semiola
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #10 : Martie 08, 2011, 09:09:18 »

Am vazut comentarii pozitive despre hoteul Eden din Predeal. Doar ca nu foarte noi.
A fost cineva de curand acolo? Vrem sa organizam un training acolo (40 de persoane0 si ne-ar prinde bine un review nou.
Multam mult si dau o bere  party1
Memorat
Raduk
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #11 : Septembrie 19, 2011, 11:44:25 »

Buna ziua. Vreau si eu ceva informatii despre Hotel Eden. Daca ati organizat pana la urma ceva acolo.
Multumesc
Memorat
Pagini: [1]
  Imprimă  

Schimbă forumul:  

Creat cu MySQL Creat cu PHP Powered by SMF 1.1.3 | SMF © 2006-2007, Simple Machines LLC
Traducerea în limba română © 2006-2007 www.smf.ro
Validat cu XHTML 1.0! Validat cu CSS!
Pagină creată în 0.201 secunde cu 20 cereri.