Forum Locatii Evenimente
Februarie 05, 2012, 12:08:59 *
Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îți creezi un cont.
Ai pierdut sau nu ai primit emailul care conține codul de activare al contului?

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola și precizează durata sesiunii.
Noutăți: SMF - Just Installed!

Pagina principală   Ajutor Caută Calendar Autentificare Creează un cont  
Pagini: [1]
  Imprimă  
Autor Subiect: Locatii pentru organizarea de conferinte/ seminarii  (Citit de 1299 ori)
0 Utilizatori și 1 Vizitator pe acest subiect.
Locatii-evenimente
Administrator
Newbie
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« : Mai 06, 2008, 01:39:34 »

Adresati intrebari si oferiti raspunsuri celor care organizeaza conferinte sau seminarii in locatii urbane din tara!
« Ultima modificare: Mai 06, 2008, 01:58:39 de către Locatii-evenimente » Memorat
aura.sarbu
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #1 : Septembrie 11, 2008, 11:52:05 »

Mai stie cineva in afara de Aro, alt hotel in Brasov unde pot organiza o mini-conferinta si sa aiba servicii de calitate?

Multumesc mult
Memorat
missy01
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #2 : Septembrie 11, 2008, 12:12:35 »

Buna, Aura. Ar fi Hotelul Ambient, destul de aproape de centru sau Hotel Oliver (Calea Bucurestilor). Astea imi vin acum in minte :)
Memorat

Yours trully and your faithfully,
aura.sarbu
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #3 : Septembrie 11, 2008, 12:14:02 »

Merci, Missy de ajutor Kiss
Memorat
ruxandra.banea
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #4 : Noiembrie 03, 2008, 11:45:54 »

Eu sunt din Pitesti si pana sa vin la Bucuresti, am lucrat la o firma de acolo si am fost la un weekend de training/ conferinta in zona. Mai exact la Hotel Star, in Bascov. F dragut acolo, nu mai stiu ce au mai facut pe acolo si cum mai arata, dar a iesit ok conferinta.
Memorat
gabik.badea
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #5 : Noiembrie 03, 2008, 11:55:32 »

Buna. Si eu sunt din Pitesti Roll Eyes Eu am fost vara asta cu niste colegi de la serviciu la un seminar de marketing la un Hotel destul de dragut chiar in Pitesti: Hotel Cara. Super dragut si super elegant.
Memorat
lucian.molea
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #6 : Decembrie 03, 2008, 12:44:53 »

Buna. Cautam un loc pentru organizarea unei conferinte de vreo 60-70 persoane, in Timisoara. Si am gasit hotelul asta: Hotel Delpack, str Glad. As vrea sa stiu daca a mai organizat cineva vreun asemenea eveniment pe acolo. M-ar ajuta ceva informatii. Multumesc mult.
Memorat
goso
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #7 : Decembrie 03, 2008, 01:20:55 »

Buna. Eu lucrez la o agentie de turism si stiu locatia. E destul de ok, au tot ce le trebuie intr-o sala de conferinte ca lumea: proiector, tv, net, sistem audio
Memorat
georgianaM
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #8 : Februarie 12, 2009, 02:59:32 »

Buna ziua,

Ma poate ajuta cineva cu cateva sugestii pentru o locatie in Cluj? Avem nevoie de cazare pentru 50 de persoane si o sala de conferinte de aceeasi capacitate. Multumesc anticipat!
Memorat
tatiana
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #9 : Februarie 16, 2009, 07:12:39 »

Buna ziua,

Ma poate ajuta cineva cu cateva sugestii pentru o locatie in Cluj? Avem nevoie de cazare pentru 50 de persoane si o sala de conferinte de aceeasi capacitate. Multumesc anticipat!

Buna,

Uite cateva sugestii:
Hotel Paradis Tureni, str. Principala in Tureni
Pensiunea Deja Vu, str. Ion Ghica
Best Western
Rimini
Vila 69, str. Bogdan Petriceicu Hasdeu
Confort Hotel
Motel Fagety Izvor

Cam pe astea le stiu eu. Sunt si eu curioasa daca mai ne scriu si alti vizitatori despre locatii noi (sau care nu s-au spus aici)

O seara buna

Memorat
rosianuM
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #10 : Mai 26, 2009, 07:18:53 »

Buna seara,

Caut o sala de conferinte cu toate dotarile necesare (mai putin traducere), pentru 90 de persoane. Sala de conferinte trebuie sa fie in Bucuresti sau in imprejurimi (la max. 25 de km) si sa fie intro locatie cu verdeata.
Daca stie cineva asa ceva, raman dator.
Multumesc anticipat!
Memorat
valeryBB
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #11 : Iunie 04, 2009, 10:26:50 »

Pentru rosianuM
Chiar cu verdeata nu stiu  biggrin0 , dar mai la margine de Bucuresti si la capacitatea asta ar fi Confort RIN Otopeni. Am organizat acolo o conferinta pentru cei de la xxxxxxx (nu se permit reclame comerciale, sub orice forma - Admin), pe vremea cand lucram in bransa.
« Ultima modificare: Iunie 04, 2009, 10:30:05 de către admin » Memorat
silvy
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #12 : Martie 13, 2010, 09:25:23 »

Buna tuturor,

Caut o locatie pentru un seminar, undeva langa Bucuresti, nu foarte departe. Ne trebuie o sala de 60-70 de locuri si facilitati de cazare (in jur de 20 de camere). Apreciez orice sugestie!
PS: As dori doar locatii care ofera conditii de minim 3 stele. Multumesc mult!

Buna Cercelush!
Eu ti-as sugera Hotelul Angelo din Otopeni, langa podul de la iesirea din aeroport. Firma mea a organizat o conferinta acolo in mai anul trecut. Conditiile sunt foarte bune (de 4*) si au si cazare buna si locuri suficiente.
Ar mai fi Hotel Tecadra in Pipera, tot 4*. Nu am facut nimic acolo dar era a doua optiune. Nu ca ar fi fost mai prost acolo, dar nu s-a dorit in Pipera.
Succes!
Memorat
letitia2011
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #13 : Septembrie 21, 2011, 01:44:22 »

Complexul turistic Cornul Vanatorului din Pitesti e o locatie deosebita, in padure, unde pun la dispozitie cam totul, cazare, masa, sunt foarte deschisi si se poate face meniul pe gustul tuturor. Noi suntem multumiti de cate ori facem conferintele la ei. Au multe sali de unde putem alege, in functie de nr de persoane. Sunt amabili, draguti, puteti sa incercati.
O zi frumoasa!
Memorat
Pagini: [1]
  Imprimă  

Schimbă forumul:  

Creat cu MySQL Creat cu PHP Powered by SMF 1.1.3 | SMF © 2006-2007, Simple Machines LLC
Traducerea în limba română © 2006-2007 www.smf.ro
Validat cu XHTML 1.0! Validat cu CSS!
Pagină creată în 0.189 secunde cu 20 cereri.