Forum Locatii Evenimente
Februarie 05, 2012, 12:20:51 *
Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îți creezi un cont.
Ai pierdut sau nu ai primit emailul care conține codul de activare al contului?

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola și precizează durata sesiunii.
Noutăți: SMF - Just Installed!

Pagina principală   Ajutor Caută Calendar Autentificare Creează un cont  
Pagini: [1]
  Imprimă  
Autor Subiect: Meniuri la botez  (Citit de 969 ori)
0 Utilizatori și 1 Vizitator pe acest subiect.
Fixy
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« : Iulie 14, 2008, 03:40:15 »

Salut, sunt o proaspata mamica si as vrea sa ma consult cu cineva care are cunostinte mai bune despre meniul potrivit pentru un botez.
Ideea este ca as vrea sa fie un botez reusit, unde lumea sa fie multumita, insa nici nu as vrea sa ii tin lipiti de mese.

Ma puteti sfatui in vreun fel?

Mii de multumiri Kiss
Memorat
Clarra
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #1 : Iulie 14, 2008, 05:11:26 »

Buna.

Sa stii ca oricum un botez este mult mai scurt decat o nunta, asa ca nu cred ca trebuie sa faci comparatie. Sora mea a avut un botez f dragut si fara sarmale. Important este ca lumea sa se simta bine.

Oricum, fa cum crezi si cum simti tu.
Memorat
redflower
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #2 : Iulie 24, 2008, 01:28:28 »

Eu am fost de curand la botez la nasa mea. Ea a tinut sa fie destula mancare, cu toate felurile de la a la z. Dar mie mi s-a parut prea multa. Lumea n-a facut decat sa manance, cea mai mare parte a timpului.
Memorat
Lala
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #3 : August 20, 2008, 10:30:13 »

Buna. Eu am fost weekendul asta la un botez si a iesit ok, dar a fost plictisitor, ca majotitatea botezurilor la care am mai fost. Lumea se preocupa sa 'iasa bine' si atat, sa nu comenteze lumea de mancare sau de conditii. Dar eu cred ca e mai important sa te simti bine, sa te bucuri impreuna cu familia bebelusului- chestii de-astea.
Memorat
cucu
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #4 : Septembrie 01, 2008, 08:08:46 »

Foarte bine, Lala, dar nu te supara. Nici mie nu imi plac prea tare nuntile-botezurile si alte chermeze formale. Dar stii cum e - trebuie sa participi, ca doar o data se intampla Grin :-\
Memorat
vicky2002
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #5 : Septembrie 04, 2008, 04:56:29 »

Da ce e asa de rau sa te duci la un botez sau la o nunta? Te duci, te bucuri pentru marele eveniment, oricare ar fi el, stai cat iti place si gata, ca nu te tine nimeni Roll Eyes
Memorat
vio.moise
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #6 : Septembrie 04, 2008, 04:58:36 »

Eu zic sa nu mai judecam lumea, ca nu se stie ce am face noi in locul lor! Sa vedem carcotasii ce vor face la botezul copilului lor?
Memorat
rodica
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #7 : Decembrie 04, 2008, 02:19:41 »

Eu sunt una dintre acele carcotase Embarrassed Am avut anul asta botezul la pisi meu mic si a fost extrem de greu pentru ca a trebuit sa ma descurc singura cu toate. Asa ca de acum nu mai comentez nimic despre nimeni Lips Sealed
Memorat
ruxandra.banea
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #8 : Decembrie 04, 2008, 02:22:33 »

Eu la ultimul botez la care am fost in toamna asta (am avut an plin de nunti si botezuri 04) am avut un meniu super si majoritatea au laudat mamica organizatoare. Ceva usor si gustos, un vin bun si muzica si mai buna. Asa ca am dansat si nu mi-a mai pasat de nimic si nici timp de comentarii n-am mai avut Roll Eyes
Memorat
Olisa
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #9 : Ianuarie 23, 2009, 02:19:40 »

Efbine sa mai auzi si de asa ceva din cand in cand, ca ne-am facut tare fitosi. nu ne mai place nimic da nu ne dam seama ca poate pt omul ala momentul ala e chiar important. Pacat
Memorat
cico-cico
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #10 : Martie 05, 2009, 07:55:19 »

Efbine sa mai auzi si de asa ceva din cand in cand, ca ne-am facut tare fitosi. nu ne mai place nimic da nu ne dam seama ca poate pt omul ala momentul ala e chiar important. Pacat

Foarte adevarat Olisa!
Uite, eu am fost pana acum la vreo 5 botezuri - cred!!?
Si pot sa spun cu mana pe inima, ca din pacate la 3 din ele, nu a fost mare scofala. Mai mult bisericute, comentarii, etc. Daca ne ducem la un botez, ar trebui sa o facem pentru ca ne bucuram pentru parinti, nu ca sa facem act de prezenta si sa carcotim pe la spate.
Eu prefer sa inventez un motiv daca sunt invitata de cineva care nu imi place. Si daca ma duc inseamna ca tin la persoana respectiva si m-am dus cu sufletul deschis.
Asa ca ... enjoy. Mai muta, mai putina mancare, pana la urma important e sa fi alaturi de prieteni.

Pupici
Memorat
mirelutza
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #11 : Iulie 09, 2009, 04:29:48 »

Buna!

Cred ca te pot ajuta si eu.Lucrez ca sef de sala la un restaurant din Bucuresti si numai asta fac toata ziua(meniuri de botez) datorita capacitatii mici a localului(40 de locuri).Toata lumea alege un meniu de 3 feluri(gustare rece,peste,friptura),bineinteles si tortul,iar mai nou aleg si inghetata.Este foarte importanta mancarea la un botez,dar se pune accent si pe ambient.
Daca doresti detalii,nu ezita sa ma contactezi!
Memorat
Pagini: [1]
  Imprimă  

Schimbă forumul:  

Creat cu MySQL Creat cu PHP Powered by SMF 1.1.3 | SMF © 2006-2007, Simple Machines LLC
Traducerea în limba română © 2006-2007 www.smf.ro
Validat cu XHTML 1.0! Validat cu CSS!
Pagină creată în 0.188 secunde cu 20 cereri.