Forum Locatii Evenimente
Februarie 05, 2012, 12:28:54 *
Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îți creezi un cont.
Ai pierdut sau nu ai primit emailul care conține codul de activare al contului?

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola și precizează durata sesiunii.
Noutăți: SMF - Just Installed!

Pagina principală   Ajutor Caută Calendar Autentificare Creează un cont  
Pagini: [1]
  Imprimă  
Autor Subiect: Restaurante pentru nunti in Brasov  (Citit de 1292 ori)
0 Utilizatori și 1 Vizitator pe acest subiect.
Locatii-evenimente
Administrator
Newbie
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« : Iulie 23, 2008, 04:48:12 »

Dragi vizitatori, sunteti liberi sa va exprimati preferintele legate de restaurantele si salile de nunta din Brasov
.
De asemenea, ne puteti povesti experientele voastre pozitive sau negative, avute in asemenea locatii. Asteptam recomandari![/color][/b]
Memorat
panda-baby
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #1 : Ianuarie 12, 2009, 11:17:58 »

Buna ziua.

Am descoperit un restaurant bun in Brasov. Se cheama Four Roses si este pe undeva prin zona Tractorul. Cred ca are o capacitate de cam 100 persoane si o mancare excelenta. Tongue
Memorat
mara-mee
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #2 : Februarie 23, 2009, 11:14:05 »

AM vazut un restaurant destul de mare si ok, chiar la doi pasi de centru. Ii zice parca BISTRO 2003.
Stie cineva mai multe despre el?
Multumesc.
Memorat
marta
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #3 : Martie 08, 2009, 02:28:10 »

Buna ziua.

Am descoperit un restaurant bun in Brasov. Se cheama Four Roses si este pe undeva prin zona Tractorul. Cred ca are o capacitate de cam 100 persoane si o mancare excelenta. Tongue

Subscriu. Superbun. Nu stiu cum e la nunti sau alte petreceri, dar mancarea e excelenta. Eu sunt din Bucuresti si merg de multi ani in Brasov, dar doar in ianuarie 2009 l-am descoperit intr-o revista. Cum fusesem cam pe la toate restaurantele din Brasov, am zis sa incercam si aici (eu cu iubitzelul meu). Foarte buna mancare (ciorba ardeleneasca cu tarhon si platoul cu coastele sunt cum n-am mai mancat de multa vreme). Si foarte rezonabil la pet (daca tinem cont ca e in Brasov, unde oricum sunt restaurante scumpe).

Va pup si pofta mare daca treceti pe acolo!
Memorat
medeea
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #4 : Iunie 16, 2009, 10:53:05 »

Eu cred ca sunt destule locatii dragute pentru nunta in Brasov, cum ar fi Hanul Muresenilor, Taverna Sarbului, Casa Muresan, La Cetate.
Si daca vrem mai izolat, ne ducem in Poiana, unde sunt si acolo 3-4 restaurante bune.

Memorat
Koka
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #5 : August 24, 2009, 11:31:47 »

Buna seara,
Eu sunt din Bucuresti, insa as vrea sa sa fac nunta in Poiana Brasov. Eu si viitorul meu sot avem amintiri frumoase acolo. Problema e ca nu prea avem habar de locatii de nunta din Poiana Brasov. In afara de Sura Dacilor, Coliba Haiducilor si Hotel Piatra Mare, nu prea mai stim ce mai e pe acolo - nu am mai fost de vreo 5 ani.
Ma ajuta cineva? Multumesc mult.
Memorat
sorina
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #6 : Octombrie 09, 2009, 11:55:06 »

Buna seara,
Eu sunt din Bucuresti, insa as vrea sa sa fac nunta in Poiana Brasov. Eu si viitorul meu sot avem amintiri frumoase acolo. Problema e ca nu prea avem habar de locatii de nunta din Poiana Brasov. In afara de Sura Dacilor, Coliba Haiducilor si Hotel Piatra Mare, nu prea mai stim ce mai e pe acolo - nu am mai fost de vreo 5 ani.
Ma ajuta cineva? Multumesc mult.
In afara de ce ai scris tu mai sus si exista inca, mai stiu Hotelul Rina Vista. Au restaurant marisor si organzeaza nunti, botezuri, etc.
Memorat
mikki2727
Vizitator
« Răspunde #7 : Ianuarie 14, 2010, 04:40:57 »

Dragi vizitatori, sunteti liberi sa va exprimati preferintele legate de restaurantele si salile de nunta din Brasov
.
De asemenea, ne puteti povesti experientele voastre pozitive sau negative, avute in asemenea locatii. Asteptam recomandari![/color][/b]
Citat din mesajul lui: panda-baby cenzurat=topic=42.msg424#msg424 date=1231751878
Buna ziua.

Subscriu. Superbun. Nu stiu cum e la nunti sau alte petreceri, dar mancarea e excelenta. Eu sunt din Bucuresti si merg de multi ani in Brasov, dar doar in ianuarie 2009 l-am descoperit intr-o revista. Cum fusesem cam pe la toate restaurantele din Brasov, am zis sa incercam si aici (eu cu iubitzelul meu). Foarte buna mancare (ciorba ardeleneasca cu tarhon si platoul cu coastele sunt cum n-am mai mancat de multa vreme). Si foarte rezonabil la pet (daca tinem cont ca e in Brasov, unde oricum sunt restaurante scumpe).

mai e un restaurant super fain Cramele lui Decebal
Memorat
mikki2727
Vizitator
« Răspunde #8 : Ianuarie 14, 2010, 04:44:26 »

Citat din mesajul lui: Locatii-evenimente cenzurat=topic=42.msg139#msg139 date=1216820892
.
Citat din mesajul lui: marta cenzurat=topic=42.msg550#msg550 date=1236515290
Citat din mesajul lui: panda-baby cenzurat=topic=42.msg424#msg424 date=1231751878
Buna ziua.

mai e un restaurant super fain Cramele lui Decebal cu cpacitate de 700 de locuri mancare super buina si multa cu specific romanesc intra pe siteul lor sa afli mai multe detalii
Memorat
ionelaT
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #9 : Ianuarie 14, 2010, 04:45:22 »

Si unde e restaurantul asta mikki? (cramele lui decebal)
Daca tot l-ai pus, zi-ne si ceva despre el. Multzam' frumos!
Memorat
ionelaT
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #10 : Ianuarie 14, 2010, 04:46:53 »

mikki, ai fost tu la vreo nunta la ei? ai mai multe detalii?
Memorat
mikki2727
Vizitator
« Răspunde #11 : Ianuarie 14, 2010, 04:48:49 »

La Cramele lui Decebal se fac cele mai frumoase nunti, botezuri, aniversari, preturile sunt foarte micui, mancare multa si buna, bautura ieftina, formatie, program artistic cu dansuri populare intr-un cuvant tot ce ai nevoie pentru a te distra
Memorat
mikki2727
Vizitator
« Răspunde #12 : Ianuarie 14, 2010, 04:50:46 »

Citat din mesajul lui: mikki2727 cenzurat=topic=42.msg1127#msg1127 date=1263480529
La Cramele lui Decebal se fac cele mai frumoase nunti, botezuri, aniversari, preturile sunt foarte micui, mancare multa si buna, bautura ieftina, formatie, program artistic cu dansuri populare intr-un cuvant tot ce ai nevoie pentru a te distra

Restaurantul se afla in racadau daca vrei te poti uita pe siteul lor, sigur ca si eu am avut nunta acolo de asta il si recomand, (www.xxxxxxxxxx.ro nu se accepta linkuri pe acest forum - admin)
« Ultima modificare: Ianuarie 14, 2010, 04:59:44 de către admin » Memorat
mikki2727
Vizitator
« Răspunde #13 : Ianuarie 14, 2010, 04:54:51 »

Citat din mesajul lui: mikki2727 cenzurat=topic=42.msg1128#msg1128 date=1263480646
Citat din mesajul lui: mikki2727 cenzurat=topic=42.msg1127#msg1127 date=1263480529

Restaurantul se afla in racadau daca vrei te poti uita pe siteul lor, sigur ca si eu am avut nunta acolo de asta il si recomand, www.xxxxxxxxxxxx.ro
uite noi intentionam sa botezam un copil, iar evenimentul il vom sarbatori acolo, pretul unui menu este de 80, iar in cei 80 de lei este inclus un aperitiv (de aproape 600g) felulII la fel 400 g apoi friptura cu garnitura si salata, tortul, 50 de tarie, 1 suc, 1 apa, 1 bere, 1/2 l vin, 2 cafele mici ce zici de pret?
« Ultima modificare: Ianuarie 14, 2010, 05:01:01 de către admin » Memorat
mikki2727
Vizitator
« Răspunde #14 : Ianuarie 14, 2010, 04:57:41 »

ionela mai esti ai gasit detaliile? ce parere ai?
Memorat
ionelaT
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #15 : Ianuarie 14, 2010, 05:02:44 »

Aha. Merci fain. De sunat suna bine .... mai ramane de vazut.
Memorat
mikki2727
Vizitator
« Răspunde #16 : Ianuarie 14, 2010, 05:03:39 »

Cu placere meritasa incerci
Memorat
admin
Administrator
Newbie
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul WWW
« Răspunde #17 : Ianuarie 14, 2010, 05:07:32 »

Pentru mikki
Reclama gratuita nu e permisa aici
Subiectul cu Restaurantul Cramele ... a fost sters. Va rugam sa va verificati e-mail pentru mai multe detalii.

O zi buna,
Admin www.locatii-evenimente.ro
Memorat
xenia01
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #18 : Octombrie 04, 2010, 02:54:18 »

Buna ziua.

din pacate, acest restaurant se pare ca nu a facut foarte bine fata crizei si ca orice lucru romanesc bun, a devenit naspa.
Preturi colosale (ciorbe catre 10 ron, coaste de la 30 ron etc) si marfa injumatatita si... incropita - reincalzita...

Tare pacat. sad1
Memorat
Pagini: [1]
  Imprimă  

Schimbă forumul:  

Creat cu MySQL Creat cu PHP Powered by SMF 1.1.3 | SMF © 2006-2007, Simple Machines LLC
Traducerea în limba română © 2006-2007 www.smf.ro
Validat cu XHTML 1.0! Validat cu CSS!
Pagină creată în 0.201 secunde cu 20 cereri.