Forum Locatii Evenimente
Februarie 07, 2012, 02:27:14 *
Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îți creezi un cont.
Ai pierdut sau nu ai primit emailul care conține codul de activare al contului?

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola și precizează durata sesiunii.
Noutăți: SMF - Just Installed!

Pagina principală   Ajutor Caută Calendar Autentificare Creează un cont  
Pagini: [1]
  Imprimă  
Autor Subiect: Cluburi, puburi, restaurante pentru petreceri si mese festive in Cluj  (Citit de 708 ori)
0 Utilizatori și 1 Vizitator pe acest subiect.
Locatii-evenimente
Administrator
Newbie
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« : Iulie 23, 2008, 05:17:43 »

Unde ati vrea sa va sarbatoriti urmatoarea zi de nastere? Unde ati petrecut ultimul Revelion?
Sunteti liberi sa ne faceti recomandari legate de cluburi, puburi si restaurante din Cluj si zona Cluj.
De asemenea, ne puteti povesti experientele voastre pozitive sau negative, avute in asemenea locatii. Va asteptam!
Memorat
rodica
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #1 : Noiembrie 25, 2008, 12:02:48 »

Buna. Eu voi ajunge in curand la Cluj si as avea nevoie de o recomandare unde sa scot niste colegi de servici in oras. Imi trebuie un restaurant normal, dar curat si ingrijit si mai ales sa aiba mancare buna. A, si sa organizeze mese festive.

Multzam mult.
Memorat
marilenaMiron
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #2 : August 25, 2009, 10:44:11 »

Buna. Eu voi ajunge in curand la Cluj si as avea nevoie de o recomandare unde sa scot niste colegi de servici in oras. Imi trebuie un restaurant normal, dar curat si ingrijit si mai ales sa aiba mancare buna. A, si sa organizeze mese festive.

Multzam mult.
Stiu ca raspunsul e cam tardiv, insa ma adresez si altora care sunt interesati de restaurante in Cluj. Eu am fost acum cateva luni la Cluj si am mancat foarte bine in 2 locuri - la Casa Ardeleneasca (am retinut ca e intrun Mall prin centru) si Hanul Dacilor (sau Casa Dacilor, nu mai stiu exact).
mancarea a fost buna in ambele parti, cu un plus pentru Casa Ardeleaneasca datorita servirii mai rapide.
Memorat
Pagini: [1]
  Imprimă  

Schimbă forumul:  

Creat cu MySQL Creat cu PHP Powered by SMF 1.1.3 | SMF © 2006-2007, Simple Machines LLC
Traducerea în limba română © 2006-2007 www.smf.ro
Validat cu XHTML 1.0! Validat cu CSS!
Pagină creată în 0.134 secunde cu 20 cereri.