Nelida
Newbie
Deconectat
|
 |
« : Octombrie 14, 2008, 12:02:59 » |
|
Buna. Trebuie sa ma ocup de organizarea unui teambuilding intr-o zona frumoasa, eventual zona deal-munte, in zona Sibiu. Va rog, recomandati-mi ceva daca stiti vreo locatie mai rasarita sau un hotel cu experienta in teambuildinguri. Merci mult de tot 
|
|
|
|
« Ultima modificare: Noiembrie 10, 2008, 10:38:13 de către Nelida »
|
Memorat
|
|
|
|
andra.barbu
Newbie
Deconectat
|
 |
« Răspunde #1 : Noiembrie 10, 2008, 10:37:08 » |
|
Buna. Stiu eu un hotel f dragut pe langa Cristian, langa Sibiu. Se cheama Hotel Bocca del Rio. Au restaurant si sala de mic dejun, care se pot transforma in sali de conferinta. Conditiile sunt excelente, au ATV si exista si posibilitati de organizare de foc de tabara la padure.
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
Nelida
Newbie
Deconectat
|
 |
« Răspunde #2 : Noiembrie 10, 2008, 10:39:20 » |
|
Mersi, Andra. Imi zici si mie cam ce distanta este fata de Sibiu?
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
andra.barbu
Newbie
Deconectat
|
 |
« Răspunde #3 : Noiembrie 10, 2008, 10:47:28 » |
|
Pai mergand cu masina faci cam 20 minute, sunt vreo 16 km de la marginea orasului. E si autocar din Sibiu.
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
consuella
Newbie
Deconectat
|
 |
« Răspunde #4 : Ianuarie 28, 2009, 09:46:43 » |
|
Buna seara,
Am gasit o locatie foarte draguta in Sibiel, tot la vreo 15 km de Sibiu: pensiunea Sibiel, www.sibiel.eu Un hotel foarte ok, camere frumoase, accesibil dar destul de izolat, ceea ce il face atractiv.
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
lizzie
Newbie
Deconectat
|
 |
« Răspunde #5 : Februarie 23, 2009, 11:08:52 » |
|
Buna ziua,
Stie cineva un hotel sau o pesiune mare (40-50 locuri), care sa fie ok, in Apuseni? Vrem sa organizam un team building si ne-am gandit la Apuseni.
Multumesc mult!
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
paco
Newbie
Deconectat
|
 |
« Răspunde #6 : Iunie 18, 2009, 12:13:02 » |
|
Mie imi place mult Sibiul, asa ca daca vine vorba de team building, oriunde prin imprejurimi mi se pare ok. Mai ales ca sunt o gramada de locuri frumoase pe acolo. Acum 2 ani, de exemplu am fost in Cisnadioara, la un hotel care se numea ceva .... cu mere  Apfelhaus - casa merelor sau cam asa. Foarte frumos. Asa ca eu recomand cu mareeeeee caldura Sibiul si imprejurimile.
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
tiberiu
Newbie
Deconectat
|
 |
« Răspunde #7 : Iulie 01, 2009, 04:37:09 » |
|
Hello people! Daca ar fi dupa mine, in functie de timpul avut la dispozitie, as alege muntii Apuseni (Albac, etc.). Ai si ce vedea si pe unde te plimba. In Albac poti gasi cazare la pensiuni pe malul raului (iti curge raul pe sub geam). Dar cum ziceam, depinde de timpul alocat, pentru ca e drumul lung, daca vi de la Bucuresti, ca sa nu mai zic de la Constanta. E o zi la dus si una la intors. Dar face!
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
LORA
Newbie
Deconectat
|
 |
« Răspunde #8 : August 24, 2009, 10:38:25 » |
|
Am descoperit de curand ( saptamana trecuta ...:)) o locatie draguta pentru team building. E pe Valea Avrigului (la vreo 7 km de Avrig - Sibiu). Se numeste Pensiunea Brandusa si oamenii au cai. Poti sa ii iei cu ora (cu insotitor) sau poti sa faci trasee pe munte. E super frumoasa zona si oamenii sunt ok. Singura problema e capacitatea de cazare. Au 5 casute (cu TV, incalzire centrala si baie proprie) plus o vila cu 6 camere duble. Deci max. 22 de locuri. Se gaseste insa cazare suplimentara in apropiere, la alte pensiuni. Conditiile sunt destul de bune si partea cu calaria mi se pare o idee buna pentru un team buiding. E chiar o experienta frumoasa.
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
vivi84
Newbie
Deconectat
|
 |
« Răspunde #9 : Septembrie 11, 2009, 06:37:15 » |
|
Tot prin zona Sibiului e si Albota Pastravarie (in Arpasu de Sus parca). E foarte frumos acolo si poti sa faci o gramada de lucruri (calarie, pescuit, activitati de grup, etc.) prin urmare e perfecta pentru team buildinguri. Coonditiile sunt deasemenea foarte bune (masa si cazare).
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
georgianaM
Newbie
Deconectat
|
 |
« Răspunde #10 : Octombrie 28, 2009, 10:24:11 » |
|
Pai veniti la Cluj! Nu e oras mai frumos in tara decat Clujul! 
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
anamaria
Newbie
Deconectat
|
 |
« Răspunde #11 : Februarie 17, 2010, 11:45:45 » |
|
Albota mi se pare si mie o alegere buna. Eu am fost acolo cu firma anul trecut, pentru 4 zile, si a fost perfect. Au si activitati, e liniste, aer curat, conditii bune de cazare, ca sa nu mai zic de mancare. Recomand cu caldura!
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
sorana
Newbie
Deconectat
|
 |
« Răspunde #12 : Noiembrie 19, 2010, 10:46:26 » |
|
Pentru team building, cea mai tare locatie de la noi cred ca e Arsenal Park de la Orastie. Cazare super ok, 80 ha padure, teren liber, etc. Terenuri de sport (bachet, tenis, golf, etc), piscina, echipamente, transportoare blindate, arme, ma rog .......... n-am mai vazut asa ceva de cand sunt. Nu ca as fi fost in armata ...  , dar toti colegii mei erau incantati. Io zic ca merita. Va pup.
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
adinaM
Newbie
Deconectat
|
 |
« Răspunde #13 : Noiembrie 30, 2010, 09:41:27 » |
|
Eu una as organiza un team building la Cheile Gradistei. Adrenalina si conditii bune de cazare. Zona e ... beton :)))
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|