7 'NU' la pregatirea evenimentului tau

  • Nu inchiriati niciodata o sala de evenimente care sa nu faca fata numarului de invitati pe care ii veti avea. Confortul este minimul pe care il puteti oferi ca gazda a evenimentului vostru. Trebuie sa asiguram un anumit spatiu pentru fiecare invitat , chiar si pentru cei foarte bine educati care stiu sa-si tina coatele pe langa corp. Ca musafirii sa se simta comfortabil, acest spatiu trebuie sa fie de cel putin 50 cm.

  • Nu va izolati oaspetii de zona principala a petrecerii, mai ales din punctul de vedere al vizibilitatii. Daca trebuie sa extindeti zona de amenajare, asigurati-va ca exista cel putin vizibiliate asupra ringului de dans.

  • Nu ignorati importanta zonelor aparent adiacente ambientului festiv : zona de acces (alee, trepte, intrare, receptie etc), zonele de trecere, terasa (zona de repaus), toaletele. Cateva lumanari in stanga si in dreapta aleii sau pe trepte, cate un vas inalt cu flori intr-un colt sau pe un bufet, faclii aprinse in gradina, luminite aprinse in tufisuri sau cate o farfuriuta cu potpourri frumos mirositor pe langa chiuvete: acordati atentie detaliilor.

  • Nu lasati pentru la sfarsit pretentiile legate de mesele la care vor fi asezati invitatii vostri: e de preferat o farfurie de faianta , intacta , uneia de portelan ciobit sau o fata de masa din in apretata, uneia dintr-o tesatura scumpa , dar acoperita de pete. Pentru ocazii festive , fata de masa si servetelele vor fi si ele festive, de un alb imaculat. O fata de masa trebuie sa fie destul de mare ca sa ascunda , pe cat posibil , picioarele mesei.

  • Nu pozitionati boxe in imediata apropiere a meselor, mai ales daca sunt ocupate de persoane mai in varsta. Nu ii fortati astfel sa stea in picioare toata noaptea, de frica durerilor de cap si de urechi.

  • Daca doriti sa indicati fiecarui invitat locul unde sa se aseze, nu ignorati simpatiile si antipatiile dintre viitori comeseni. De la plictiseala pana la tacere totala, va puteti adormi sau trimite acasa invitatii, unul cate unul.

  • Inca un detaliu important : feriti-va de asezarea oaspetilor in zona usilor, bucatariei, toaletelor sau a cailor de trecere !

  • Asadar, daca mai este necesar, sa repetam: confort, confort, confort ... si poate, daca nu e prea mult, un mic plus de atentie.. ?


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cautari frecvente:
Restaurante Nunta Bucuresti,
Restaurante Nunti Bucuresti,
Oferte Nunta 2015,  
Restaurant Nunti Bucuresti,
Sala Evenimente Bucuresti,
Oferta Botezuri 2015,
Sali Nunti Bucuresti,
Sala Nunta Bucuresti,
Sala Conferinte Bucuresti,
Sali Conferinte Bucuresti,
Sala Conferinta Bucuresti,
Sali Conferinta Bucuresti,
Restaurant Botez Bucuresti

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Home page
Locatii Platinum
Lista Restaurante
Lista Locatii Petreceri
Meniuri festive si recomandari gastronomice
Lista Sali Conferinta
Forum
Contact