Alegerea unei locatii de nunta

Stim cu totii ca in aceste zile, cea mai grea povara in organizarea unei nunti o reprezinta rezervarea unui restaurant care sa gazduiasca marele eveniment. Majoritatea dintre voi nu stiu insa ca febra rezervarii ascunde diverse capcane, pe care le descoperiti de obicei cand sunteti deja inconjurati de invitati si imbracati in rochie de mireasa si costum de mire sau, in cel mai bun caz, cu o saptamana inaintea evenimentului.

Iata cateva ponturi din partea noastra, de care va recomandam sa tineti cont inaintea rezervarii propriu-zise, daca nu doriti sa fiti surprinsi neplacut in momente pe care vi le doriti perfecte :

  • Daca sunteti tentati de rezervarea unei locatii in aer liber sau de folosirea terasei ca parte a spatiului festiv, asigurati-va ca exista posibilitatea mentinerii nivelului de sonorizare specific unui asemenea eveniment, pana la orele diminetii

  • Incercati sa fiti creativi, mai ales cu aceasta ocazie unica. Puteti avea preferinte speciale pentru meniul festiv si tineti cont ca restaurantele cu specific va pot satisface cu succes aceasta dorinta. Oferiti-le oaspetilor vostri un festin adevarat !

  • Cand selectati restaurantele pe baza capacitatii lor, luati in considerare faptul ca o sala poate fi organizata in diverse moduri, in functie de cerinte. Informatiile date de restaurant pot sa se refere la capacitatea maxima (pentru mese festive sau receptii), dar incercati sa aflati capacitatea reala pentru nunti, pentru ca veti avea nevoie de ring de dans si de trecere printre mese. Nimic nu este mai incomod decat un spatiu insuficient pentru dans sau petrecerea unei nopti inghesuit intre vecinii de masa. Va recomandam sa alegeti o locatie care depaseste cu cel putin 10% numarul de invitati estimat.

  • Daca o locatie dispune de mai multe saloane de nunti, nu contati pe faptul ca veti fi singurii clienti din seara respectiva. Verificati daca exista separare totala intre ele, altfel veti auzi muzica altor nunti, in loc de a voastra. De asemenea, asigurati-va ca vi se vor pune la dispozitie intrare, spatii de trecere si toalete separate.

  • Informati-va asupra a serviciilor primite in contul valorii meniului, a costurilor suplimentare (taxa de inchiriere a salii sau taxa de dop), dar si a posibilelor obligativitati impuse de restaurant (formatie, decoruri proprii, pachet minim de bauturi). Asigurati-va ca puteti contracta propriul decorator.

  • Vizitati restaurante ca si clienti, inainte de a face alegerea finala, pentru ca eventuala degustare poate sa nu fie neaparat relevanta pentru ceea ce invitatii vostri vor avea pe masa.

 

Cuvinte cheie:
Restaurante Nunta Bucuresti,
Restaurante Nunti Bucuresti,
Oferte Nunta 2015-2016,  
Restaurant Nunti Bucuresti,
Sala Evenimente Bucuresti,
Sali Nunti Bucuresti,
Poze Nunti Evenimente,
Oferte Meniu Nunti si Evenimente,
Meniuri Ieftine Nunti,
Oferte Meniuri Nunta Botez 2015-2016,
Sala Nunta Bucuresti,
Sala Conferinte Bucuresti,
Sali Conferinte Bucuresti,
Poze Restaurant Nunta Bucuresti,
Meniuri Nunti si Evenimente,
Oferte Meniuri Nunti 2015-2016,
Sala Conferinta Bucuresti,
Sali Conferinta Bucuresti,
Restaurant Botez Bucuresti
Ballroom Bucuresti 2015-2016

 

 

 

 

 

 

 


Home page
Locatii Platinum
Lista Restaurante
Lista Locatii Petreceri
Meniuri festive si recomandari gastronomice
Lista Sali Conferinta
Forum
Contact