6 'NU' la decorarea salii de nunta

  • Nu incarcati spatiul festiv din restaurant cu toate felurile de decoratiuni care va trec prin minte. Poate ca este dificil de ales intre ele, dar nu cadeti in aceasta capcana doar pentru ca e singura ocazie in care le puteti folosi (mai lasati si pentru botezuri ;) ).
  • Feriti-va greseli de combinare a culorilor in decorare, mai ales cand sala este amenajata in nuante cu personalitate. Daca nu sunteti siguri de alegere, cereti pareri profesioniste. Oricum ar fi, nu folositi mai mult de trei culori si/sau nuante.
  • Nu folositi baloane plutitoare, perdele de lumini sau drapaje suspendate cand aveti de-a face cu un plafon jos. Mai degraba folositi trucuri de sporire a impresiei de inaltime.
  • Localurile rustice au farmecul lor, pe care insa trebuie sa il respectati. In caz contrar, sala voastra de nunta va arata ca un amalgam stil kitch. Incercati decoruri rustice si naturale, rafie, flori uscate, de gradina sau de camp, materiale mate in culori calde.
  • Nu decorati sala de nunta cu florile primite la cununia civila. Acestea v-au fost oferite ca un omagiu personal si veti arata invitatilor vostri ca nu ati apreciat atat de mult gestul lor. Daca nu aveti buget alocat aranjamentelor florale, alegeti alte decoratiuni, cum ar fi lumanarile sau pur si simplu renuntati la decorarea meselor invitatilor.
  • Daca doriti sa apelati la serviciile unui decorator profesionist, nu uitati sa va asigurati de la inceput ca restaurantul va va permite acest lucru. Exista multe locatii care ofera propriile servicii de acest tip, dar daca va doriti decoratiuni mai aparte sau chiar personalizate, cereti acordul de a contracta alti furnizori, pentru a nu da nastere la neintelegeri ulterioare.

 

Cautari frecvente:
Restaurante Nunta Bucuresti,
Restaurante Nunti Bucuresti,
Oferte Nunta 2015,  
Restaurant Nunti Bucuresti,
Sala Evenimente Bucuresti,
Sali Nunti Bucuresti,
Sala Nunta Bucuresti,
Sala Conferinte Bucuresti,
Sali Conferinte Bucuresti,
Sala Conferinta Bucuresti,
Sali Conferinta Bucuresti,
Restaurant Botez Bucuresti


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Home page
Locatii Platinum
Lista Restaurante
Lista Locatii Petreceri
Meniuri festive si recomandari gastronomice
Lista Sali Conferinta
Forum
Contact