Eveniment de firma? Incingeti atmosfera!

Spargatoarele de gheata sunt mici activitati sau jocuri concepute sa ajute invitatii diverselor petreceri private sau de firma sa se cunoasca si sa se simta confortabil impreuna. Unele sunt putin jenante, altele sunt pur informative. Daca sunt alese corect, spargatoarele de gheata pot fi instrumente foarte puternice pentru succesul intalnirii sau petrecerii voastre.
Pentru a alege corect varianta optima, trebuie sa va luati in considerare atat personalitatea grupului, cat si scopul intrunirii sau petrecerii :
- Se incearca multiplicarea cunostintelor in scop de afaceri ? Atunci aveti nevoie de un spargator de gheata care detaliaza serviciile pe care le ofera.
- Este o petrecere pentru un copil care se va naste ? In acest caz alaturati invitati care nu se cunosc, dar care sunt apropiati ai viitoarei mame. Scopul in acest caz va fi ca toata lumea sa fie relaxata, in centrul atentiei pozitive aflandu-se mama insarcinata.
- Daca gazduiti o reuniune familiala, membri indepartati ai familiei se pot intalni prima oara dupa zeci de ani si nu stiu despre celalalt decat ca au un stramos comun. Trebuie, asadar, sa folositi spargatoare de gheata care creaza intimitatea familiala.
- Este un grup de voluntari care lucreaza la acelasi proiect ? Trebuie sa ii ajutati sa se simta uniti in preocuparea lor comuna.
Iata cateva idei care au functionat si pe care vi le sugeram sa le incercati :
- La o intrunire de afaceri, cereti participantilor sa faca perechi cu cineva necunoscut si sa afle cat pot de mult pe durata a 5 minute. Apoi informatiile trebuie impartasite cu restul grupului, pentru a le face cunostinta cu acea persoana.
- Impartiti in grupuri mici persoanele adunate la o intalnire a unei organizatii si dati fiecarei persoane un ban. Cereti-le sa se prezinte grupului si sa vorbeasca despre ce faceau in anul inscriptionat pe moneda lor.
- In timpul unui cocktail, prindeti pe spatele tuturor invitatilor nume de persoane faimoase. In timp ce acestia socializeaza pot cere indicii legate de numele de pe spate. Prima persoana care isi ghiceste numele va castiga un premiu.
- Orice petrecere poate fi 'incinsa' folosind conceptul de pereche, astfel: jumatati de proverbe, zicatori sau bancuri trebuiesc alese de catre invitati, care ulterior vor trebui sa isi gaseasca perechea (potrivirile gresite vor da nastere la alaturari foarte amuzante) ; puneti laolalta inceputurile si sfarsiturile unor melodii faimoase, din care invitatii vor alege si vor trebui sa isi gaseasca 'colegul de cantec'.
Exista foarte multe idei de acest fel si puteti creea la randul vostru altele originale, ajustate grupului vostru. Trebuie doar sa tineti cont de principiul de baza al acestor mici jocuri : pe primul plan trebuie sa se gaseasca contactul, socializarea, comunicarea, cunoasterea si ruperea barierelor intre participantii la intrunirile si evenimentele voastre.


 
cautari frecvente:
Restaurante Evenimente Companii,
Locatii Evenimente Corporate,
Locatii Petreceri de Firma,
Localuri Petreceri Corporate,
Restaurante Evenimente Companie,
Oferte Petreceri Corporate 2015,
Restaurante Evenimente Bucuresti,
Sali Evenimente Sociale,
Saloane Prezentari,
Locatii Banchet,
Sali Evenimente Companie


Home page
Locatii Platinum
Lista Restaurante
Lista Locatii Petreceri
Meniuri festive si recomandari gastronomice
Lista Sali Conferinta
Forum
Contact