Participarea la petreceri corporate

Petrecerea anuala de la serviciu este mai mult 'serviciu' decat 'petrecere', deci trebuie sa ne comportam in consecinta. Poate ca ati vazut genul de petrecareti care au regretat efectul bauturii in exces, cand au dat ochii cu colegii si sefii a doua zi de dimineata. Poate v-ati numarat chiar printre acestia. Foarte putine companii tolereaza asemenea comportament, tentatia de a fi sufletul petrecerii putand costa pe cineva chiar slujba.
Eticheta la petrecerile de firma
Amintiti-va ca petrecerea de servici de sfarsit de an este totusi o ocazie business, cu toate ca ia o forma prietenoasa. Cei care se comporta ireprosabil pot sa conteze pe invitatii la alte evenimente business, nu neaparat pentru ca sefii va vor supraveghea fiecare miscare. Vor exista totusi, alte persoane care vor putea oferi astfel de informatii, sefii avand la randul lor dreptul sa se bucure de petrecere.
Cum sa folosim ocazia in avantajul propriu
Vestea buna este ca, la fel cum va puteti distruge cariera la o petrecere de firma, la fel v-o puteti consolida. Nu trebuie sa va petreceti toata noaptea la eveniment, dar trebuie sa luati parte. Va fi o oportunitate de a va demonstra abilitatile in situatii de business de tip social, cerinta obligatorie pentru seniorii executivi. Va fi de asemenea o oportunitate de a cunoaste pe Directorul General si pe alti manageri executivi pe care poate nu i-ati cunoscut si cu care rareori aveti sansa sa discutati. De asemenea, va fi o oportunitate de a arata colegilor cat de mult ii apreciati.
Sositi curand dupa ora de incepere. Gasiti-va gazda, seful, multumiti-i pentru invitatie si profitati de oportunitatea de a dialoga, fara a-l monopoliza. Nu va straduiti prea tare sa faceti o impresie buna, pentru ca veti ajunge cu una negativa.
Daca nu ati mancat inca, alegeti cate ceva de la bufet. Asigurati-va ca sunt lucruri care se pot manca usor, cu o singura mana, stand in picioare. Feriti-va de mancarea grasa sau sarata si preferati pe cea bogata in amidon si proteine, care va incetini absorbtia alcoolului in sange.

Circulati. Prezentati-va persoanelor pe care nu le cunoasteti. Pot fi de ajutor in proiecte viitoare, sau doar persoane interesante. Profitati de atmosfera de petrecere si cautati-i pe cei care va pot influenta cariera. Veniti cu temele facute, ca sa puteti discuta despre subiecte diverse. Nu prelungiti prea mult discutiile, iar cand ati discutat cu majoritatea sefilor, colegilor si figurilor noi, plecati discret, nu inainte de a multumi gazdei pentru o seara placuta.
Ultimul lucru : Daca ati facut promisiuni in timpul discutiilor de la petrecere, eventual notati aceste detalii si asigurati-va ca le indepliniti.


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Cautari Frecvente:
Restaurante Evenimente Corporate,
Locatii Petreceri de Firma,
Localuri Petreceri Corporate,
Restaurante Evenimente Companie,
Oferte Petreceri Corporate 2015,
Restaurante Evenimente Bucuresti,
Sali Evenimente Sociale,
Saloane Banchet,
Locatii Prezentari Lansari Produse


Home page
Locatii Platinum
Lista Restaurante
Lista Locatii Petreceri
Meniuri festive si recomandari gastronomice
Lista Sali Conferinta
Forum
Contact