Ghidul fumatorului festiv

Sunteti un fumator «bine crescut» ?

Raspunsul nostru : ...Ei bine, da, cu siguranta va puteti numi asa, cu urmatoarele conditii :
 • Cand sunteti invitat la o nunta, un botez o aniversare sau chiar o petrecere nu este o dovada de snobism daca renuntati pentru o seara la tigarile obisnuite si va veti cumpara un pachet de tigari mai speciale.
 • Nu veti aprinde tigara daca nimeni in jur nu va face acest lucru sau la un eveniment restrans, daca gazda nu incepe sa fumeze. Ca sa puteti fuma, cereti voie sau intrebati daca sau unde este permis acest lucru.
 • Domnii pot oferi foc doamnelor ridicandu-se in picioare, iar doamnele doar isi ofera una alteia chibritul sau bricheta.
 • Scrumul se pune numai in scrumiere, daca nu sunt pe masa le veti cere ospatarului. Nu folositi drept scrumiera orice obiect la indemana si nu va confectionati scrumiere din hartie sau servetele.
 • Daca sunteti fumator si v-ati uitat pachetul acasa, gasiti o alta solutie decat de a cere 'imprumut'. Puteti iesi sa va cumparati sau solicitati discret ospatarului sa va procure un pachet de tigari.
 • Daca va este oferita o tigara si o acceptati, sunteti obligat sa o aprindeti pe loc. Nu o veti pune nici pe masa, nici in poseta si nici ... dupa ureche!
 • Cand se incepe servirea mesei, feriti-va sa va mai aprindeti tigara sau grabiti-va sa o stingeti, pentru ca nimic nu este mai neplacut, inclusiv pentru ceilalti fumatori, sa inghita fum alaturi de mancare.
 • Daca servirea este sub forma de bufet si servirea diverselor feluri nu este corelata, incercati sa feriti fumul dinspre vecinii dumneavoastra care mananca sau cel mai bine, incercati sa luati tigara afara, pe terasa sau in gradina.
 • Nu dansati niciodata cu tigara in mana. Daca aveti tigara aprinsa in momentul in care sunteti invitati la dans si aveti de gand sa acceptati invitatia, stingeti-o in mod obligatoriu.
 • Evitati intotdeauna sa va sufocati interlocutorii cu fum de tigara, sau pe oricine sa afla in preajma dumneavoastra. Respectati optiunea celor care sunt nefumatori si scutiti-i cat puteti de a deveni pentru o seara fumatori pasivi.

 • In sfarsit, un sfat prietenesc pentru final: poate ar fi o idee buna ca dintre atatea reguli de retinut, sa le uitati macar pe acestea, renuntand la obiceiul de mult demodat al fumatului :). Noi va uram mult succes!
 Cautari frecvente:
Restaurante Mese Festive Bucuresti,
Restaurante Petreceri Bucuresti,
Oferte Nunti 2015,  
Restaurant Nunti Bucuresti,
Sala Evenimente Bucuresti,
Sali Banchete Bucuresti,
Salon Nunta Bucuresti,
Oferte Mese Festive 2015,
Sala Conferinte Bucuresti,
Sali Conferinte Bucuresti,
Centru Conferinte Bucuresti,
Sali Conferinta Bucuresti,
Restaurant Botez Bucuresti


Home page
Locatii Platinum
Lista Restaurante
Lista Locatii Petreceri
Meniuri festive si recomandari gastronomice
Lista Sali Conferinta
Forum
Contact