Organizati petreceri de firma?

Nu este usor nici sa organizezi, nici sa fi participant la petreceri si evenimente ale firmelor. Cauza principala este ca, atunci cand aduni colegi de serviciu intr-o imprejurare sociala, nimeni nu stie cum sa se comporte. Cei mai multi dintre noi ne comportam diferit fata de colegi, sefi si subordonati. Daca adaugam sotii, soti, iubiti si iubite si alaturam diferitele departamente, avem reteta pentru plictiseala totala, in cel mai bun caz sau dezastru, in cel mai rau caz. In plus, sansele ca angajatii sa se relaxeze pana la extreme cu ajutorul bauturii s-au redus considerabil, odata cu accentuarea constientizarii riscului adus de alcool soferilor.
In aceste conditii, o petrecere care sa depaseasca toate impedimentele va trebui sa fie extrem de bine planificata, ca sa fie reusita.
Se pun in practica multe idei de petreceri, insa unele nu reusesc sa isi atinga scopul de a imbunatati relatiile de serviciu sau chiar ajung sa devina o sursa de incurcaturi si situatii stanjenitoare pentru o parte din participanti, nefiind de multe ori potrivite pentru mediul de afaceri.
Iata cateva recomandari pentru petrecerile firmei dumneavoastra din acest an :

  • Fiti cat de generosi va permite bugetul. Angajatii asteapta o dovada de apreciere pentru eforturile depuse in companie.
  • Organizati un eveniment memorabil, alegand o locatie deosebita (in lume se organizeaza evenimente in acvarii, muzee de arta, ferme de calarie, pe vapoare de croaziera si chiar aeroporturi mai mici)
  • Luati in considerare angajarea de animatori care sa ajute la incalzirea atmosferei. Poate fi o trupa, un Dj, un magician, un cor sau orice altceva care poate acoperi tacerea incomoda de la inceputul petrecerii.
  • Asigurati-va ca puneti la dispozitie destula mancare. Un stomac infometat inseamna angajati nemultumiti.
  • Anuntati in avans regulile cu privire la consumul de alcool, pentru a evita neintelegerile.
  • Micile atentii, bine alese, oferite spre sfarsitul petrecerii vor genera cu siguranta sentimente mai bune in randul angajatilor.
  • Angajati un organizator profesionist de petreceri, daca doriti un eveniment amplu ; nu consumati din timpul angajatilor pentru aceasta.
  • Circulati si conversati cu cat mai multa lume. Contactul direct si expunerea pozitiva reprezinta beneficii in plus, pentru petrecerile corporate.

 


Cautari frecvente:
Restaurante Petreceri Firma,
Locatii Evenimente Companii,
Restaurante Intruniri Bucuresti,
Restaurante Petreceri Firme Bucuresti,
Oferte Petreceri Firme 2015,  
Restaurant Mese Festive Bucuresti,
Sala Evenimente Bucuresti,
Sali Nunti Bucuresti,
Sala Nunta Bucuresti,
Sala Conferinte Bucuresti,
Sali Conferinte Bucuresti,
Sala Conferinta Bucuresti,
Sali Conferinta Bucuresti,
Restaurant Botez Bucuresti
 
 


Home page
Locatii Platinum
Lista Restaurante
Lista Locatii Petreceri
Meniuri festive si recomandari gastronomice
Lista Sali Conferinta
Forum
Contact