Meniul festiv pentru un eveniment

Dupa cum stim cu totii, unul dintre ingredientele importante care pot asigura succesul unui eveniment este meniul festiv oferit.
Odata aleasa locatia, urmeaza conceperea meniului pentru eveniment. Va recomandam testarea calitatilor bucatariei din locatia aleasa, sau cel putin sa aveti recomandari din surse in care puteti avea incredere.
In principiu, orice restaurant are deja conceput un set de meniuri festive pentru evenimente. Veti primi probabil intre 3 si 5 variante de meniu. Studiati-le cu atentie si solicitati un set de copii. De asemenea v-ar putea fi utila si o copie dupa un meniu "a la carte" al restaurantului.
E posibil ca in unele cazuri variantele de meniu primite sa va satisfaca cerintele, insa in altele nu. De ce sa va limitati, de exemplu, la clasicele "salau meunier" si "mixt grill cu cartofi prajiti", cand puteti opta pentru ceva mai deosebit.
Cel mai simplu lucru pe care il puteti face este acela de a va alege felurile favorite din variantele propuse, pentru crearea unui meniu personalizat, mai aproape de doritele dumneavoastra.
Fiti creativi si veniti cu idei noi. Concepeti propriul meniu, incercand totusi sa tineti cont de abilitatile bucatarului restaurantului. Pentru asta va puteti ajuta de meniul "a la carte".
Tineti cont, pe cat posibil, de preferintele invitatilor dumneavoastra si incercati sa concepeti un meniu care i-ar putea satisface pe cat mai multi dintre ei. Discutati si cu reponsabilul de eveniment al locatiei alese. In fond acesta se afla acolo pentru a va ajuta si pentru a va aduce sugestii utile. In alegerea finala, bazati-va pe experinta sa, pe cunoasterea invitatilor proprii si nu in ultimul rand, pe gusturile dumneavoastra.
Succes!
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Cuvinte cheie:
Meniuri Nunti 2015,
Oferte Evenimente 2015,
Oferte Organizare Nunti 2015,
Meniuri Botez 2015,
Meniuri Petreceri 2015,
Meniuri Ieftine 2015,
Oferte Meniuri Evenimente 2015


Home page
Locatii Platinum
Lista Restaurante
Lista Locatii Petreceri
Meniuri festive si recomandari gastronomice
Lista Sali Conferinta
Forum
Contact