missy01
Newbie
Deconectat
|
 |
« : Aprilie 15, 2008, 12:44:50 » |
|
Vreau sa organizez cea mai tare petrecere de ziua mea de nastere. Tare as vrea sa fur niste idei de la cine a mai facut asa ceva si i-a iesit. Merci muuuuult 
|
|
|
|
|
Memorat
|
Yours trully and your faithfully,
|
|
|
ioana
Newbie
Deconectat
|
 |
« Răspunde #1 : Aprilie 22, 2008, 12:07:48 » |
|
Salut Missy. Eu zic ca cea mai tare petrecere care se poate face este balul mascat. Ori dai o tema, ori le spui sa se costumeze cu ce pot mai haios sau mai interesant. Iese supertare!!! 
|
|
|
|
|
Memorat
|
Hei, tu! Ia asculta, nu auzi nimic?
|
|
|
gargaritza
Newbie
Deconectat
|
 |
« Răspunde #2 : Aprilie 23, 2008, 08:12:26 » |
|
Buna fetelor,
Eu zic ca depinde si de bugetul tau. O idee ar fi : la munte, la mare, ma rog, undeva in natura (depinde si cand e ziua ta). Am vazut niste pensiuni tari in Harghita, cu lac, etc. Capacitati cat vrei tu, de la 5-6 la cateva zeci de locuri. Chiar frumos! Eu acolo m-as duce. Oricum, bafta multa!!! :)
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
alessia
Newbie
Deconectat
|
 |
« Răspunde #3 : Iulie 15, 2008, 11:42:48 » |
|
Parerea mea e ca trebuie sa le dai la oameni sa bea si daca le mai pui si muzica cum trebuie, nu are cum sa nu fie un party tare. Asa ca.... cocktailuri, bere, tarii - sa fie la discretie. Am auzit la niste colegi ca au facut ceva concursuri de baut sau cu premii bautura 01
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
Fixy
Newbie
Deconectat
|
 |
« Răspunde #4 : Iulie 16, 2008, 01:33:13 » |
|
Foarte adevarat. Si trebuie ca oamenii sa se cunoasca intre ei cat de cat, sau sa aiba legatura grupurile intre ele.
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
Marius
Newbie
Deconectat
|
 |
« Răspunde #5 : Iulie 17, 2008, 04:57:34 » |
|
O petrecere nu are cum sa fie reusita cand chemi lumea doar ca sa nu se supere, fara sa te gandesti daca au sanse sa se distreze impreuna sau nu.
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|
|
Marius
Newbie
Deconectat
|
 |
« Răspunde #7 : Iulie 17, 2008, 05:03:29 » |
|
Bravo. Hora, frate!
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
lilik
Newbie
Deconectat
|
 |
« Răspunde #8 : Iulie 17, 2008, 05:04:37 » |
|
Nu hora, ca asta e la nunta :-\ 
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
rodica
Newbie
Deconectat
|
 |
« Răspunde #9 : Septembrie 15, 2008, 03:30:58 » |
|
Cred ca am inceput sa fim un pic cam snobi, noi romanii..  Sau sa-i copiem pe vestici, cei care nu sunt snobi, neaparat. Dar sunt convinsa ca o sa ne para rau dupa spiritul nostru petrecaret, dupa ce l-om pierde.
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
lilik
Newbie
Deconectat
|
 |
« Răspunde #10 : Septembrie 15, 2008, 03:32:40 » |
|
Ce vrei sa spui, Rodica, mai exact? Ca am jignit pe cei din fan clubul horelor si faci parte dintre ei? 
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
rodica
Newbie
Deconectat
|
 |
« Răspunde #11 : Septembrie 15, 2008, 03:36:43 » |
|
Nu e vorba de jignire, ca nu cred ca s-au folosit cuvinte sau exprimari jignitoare. Nici nu pot sa spun ca fac parte din vreun fan club. Dar pe lume nu exista doar fan cluburi si cluburi anti-. Ma rog.. nu stau sa explic aici ce vreau sa spun. Cine intelege, bine..
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
AlexandraB
Newbie
Deconectat
|
 |
« Răspunde #12 : Septembrie 22, 2008, 01:19:03 » |
|
Nu va certati, fetelor. Eu cred ca este loc pentru toata lumea, la cate restaurante si baruri si cluburi se tot deschid in tara noastra draga. Nu e asa? 01
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
gargaritza
Newbie
Deconectat
|
 |
« Răspunde #13 : Septembrie 22, 2008, 01:23:30 » |
|
O petrecere iese foarte reusita cand este in jurul unor persoane f haioase sau are o tema haioasa, indiferent daca este de firma sau aniversare, onomastica etc
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
larisa
Newbie
Deconectat
|
 |
« Răspunde #14 : Octombrie 15, 2008, 11:59:32 » |
|
Noi pregatim acum o petrecere tare de Halloween. Cu dovoleci, costume si tot ce trebe sa iasa bine a... si muuuulta bautura  De-abia astept 01 
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
alessia
Newbie
Deconectat
|
 |
« Răspunde #15 : Noiembrie 25, 2008, 11:50:22 » |
|
Si eu am fost la o petrecere tare de Halowen. Cea mai tare chestie la o petrecere cred ca e sa respecti partea cu mascatul. Si nu cred ca e doar cazul Haloweenului (hmm asa se scrie?)
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
ioana
Newbie
Deconectat
|
 |
« Răspunde #16 : Decembrie 03, 2008, 04:16:04 » |
|
Am si eu cateva idei de petreceri reusite: un party cu diverse jocuri sau concursuri iese f tare, de asemenea petrecerile tematice sau petrecerile intr-un loc interesant. 
|
|
|
|
|
Memorat
|
Hei, tu! Ia asculta, nu auzi nimic?
|
|
|
andiebaby
Newbie
Deconectat
|
 |
« Răspunde #17 : Ianuarie 15, 2009, 10:49:15 » |
|
Un party iese bine sigur daca scoti lumea din starea ei si le aduci cheful de distractie sau de joaca. Asa ca ideile lui Ioana sunt f bune, dupa parerea mea.
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
DespinaF
Newbie
Deconectat
|
 |
« Răspunde #18 : Ianuarie 22, 2009, 02:03:38 » |
|
Si eu zic ca oricine are chef de petrecere, decat ca trebuie sa stii tu sa scoti asta din oameni. Astea sunt petrecerile de care toata lumea isi aduce aminte.
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
alessia
Newbie
Deconectat
|
 |
« Răspunde #19 : Februarie 12, 2009, 02:52:00 » |
|
Cel mai important cred ca ar fi totusi ca grupul sa nu fie incompatibil. Daca pui la un loc oameni care nu prea se plac, n-are cum sa iasa bine.
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|