Hristos a inviat!
Dupa o zi "grea" de atata mancare si ciocnit de oua in familie si cu prietenii, haladuiam pe net (noua forma de siesta a secolului) in cautarea unui restaurant pentru nunta mea care va avea loc in august 2009 (daca nu ne razgandim pana atunci :-\). Si cum sper ca nu, am intrat si pe forum si inspirata de diversele feluri de preparate culinare consumate mi-am amintit de recentul sejur de la Sibiu.
Eu sunt "fan"-a a bucatariei chinezesti, asa ca nu am scapat ocazia sa testez mancarea de la Taiji. Ce pot sa va zic? M-am simtit foarte bine (eu si sufletzelul meu); mancare de calitate, servire amabila si restaurantul foarte chochet aranjat. Sincera sa fiu, era cat pe ce sa nu intram. In parcarea din curte numai super masini (eu care nu prea ma pricep, le-am apreciat dupa marime - jeepane si alte ...limuzine - parere confirmata de Iubi al meu care e pasionat de bolizi). El ca hai sa vedem, eu ca mai bine mai cautam (sunt si un pic, doar un pic chitroasa

) - mai e un an si trebuie sa platim o nunta ca-n povesti, eu ca as avea pofta de un bulz, el ca doar intram sa arauncam un ochi, in fine .... am intrat.
Mi-a placut din start atmosfera. A venit un ospatar sa ne conduca, eu cam stresata, chipurile vrem sa vedem cum arata restaurantu, etc.
Mirosea a mancare buna si foamea si-a facut efectul, asa ca am zis fie ce-o fi, hai sa ne asezam. Daca ne aduce un meniu cu amenzi, luam ceva si ne retragem discret.
Zau ca nu le fac reclama, dar preturile din meniu erau chiar ok daca te gandesti ca mancarea chinezeasca e destul de scumpa peste tot. In orice caz erau preturi ca in multe alte restaurante chinezesti, multe "vai de capul lor".
Asa ca ne-am relaxat si ne-am simtit bine. Daca ar fi sa dau note, ar fi cam asa: aranjament restaurant 9-10, servire 9, mancare 9-10, preturi 9 (comparativ cu alte restaurante unde am mancat, mai putin chinezesti unde cred ca doar in Timisoara am gasit unul mai bun).
In concluzie, recomandarea mea - Taiji din Sibiu (undeva pe un bulevard (str. mare!?) pe langa Hotel Ramada).
O seara buna si Sarbatori fericite cu cei pe care ii iubiti!!!