Forum Locatii Evenimente
Mai 21, 2012, 09:38:53 *
Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îți creezi un cont.
Ai pierdut sau nu ai primit emailul care conține codul de activare al contului?

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola și precizează durata sesiunii.
Noutăți: SMF - Just Installed!

Pagina principală   Ajutor Caută Calendar Autentificare Creează un cont  
Pagini: 1 [2] 3
  Imprimă  
Autor Subiect: Restaurante nunti si botezuri 100-150 persoane  (Citit de 5677 ori)
0 Utilizatori și 5 Vizitatori pe acest subiect.
vivianna
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #20 : Februarie 10, 2009, 09:09:53 »

Un restaurant bun de cam 130 de locuri am gasit pe langa gara de nord. E in hotelul Euro Hotels. Si ea si destul de rezonabil la pret, la ce ofereau. Doar ca e destul de plina lista cu zile rezervate pentru 2009. Mai degraba pentru 2010 e o idee.

Memorat
marcellino
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #21 : Februarie 13, 2009, 09:30:10 »

Urari de bine tuturor miresicilor si viitorilor miri de pe aici!
Am si eu o intrebare: stie cineva ceva despre restaurantul Casa Mino din Militari (Pacii)?
A organizat cineva vreo nunta acolo?
Orice detalii sunt binevenite.

Multumesc mult!
Memorat
momo86
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #22 : Martie 05, 2009, 07:47:23 »

Urari de bine tuturor miresicilor si viitorilor miri de pe aici!
Am si eu o intrebare: stie cineva ceva despre restaurantul Casa Mino din Militari (Pacii)?
A organizat cineva vreo nunta acolo?
Orice detalii sunt binevenite.

Multumesc mult!

Buma seara,

Am fost eu la un botez acolo, la o prietena. Ce sa spun? A fost ok. Restaurantul arata ok (stilul clasic, modern), mancarea destul de buna si din cate am inteles, nu a fost scump.
Per total ok.

Mult succes!
Memorat
andrushca
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #23 : Martie 16, 2009, 10:33:15 »

Buna!
Am si eu o mare problema si sper sa ma ajutati.Am decis sa fecem nunta anul acesta in august, dar din pacate nu stim spre ce locatie sa ne indreptam....ne dati vreo idee?
E cam in scurt, dar TREBUIE sa gasim....
Astept sugestii si sfaturi...
Va pup
Memorat
admin
Administrator
Newbie
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul WWW
« Răspunde #24 : Martie 17, 2009, 11:06:29 »

Buna!
Am si eu o mare problema si sper sa ma ajutati.Am decis sa fecem nunta anul acesta in august, dar din pacate nu stim spre ce locatie sa ne indreptam....ne dati vreo idee?
Va pup

Buna andrushca,

Portalul are un serviciu pentru urgente ca a ta. Intra in homepage la www.locatii-evenimente.ro si foloseste butonul "GASESTE-MI O LOCATIE DISPONIBILIA"
Saptamana asta o sa ai rezervarea facuta.
Succes!
Memorat
Zuza
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #25 : Aprilie 29, 2009, 10:35:14 »

Buna tuturor,
A fost cineva la vreo nunta la Villa Rodizio? E pe langa Gradina Icoanei si am inteles ca e deschis de un an. Locatia arata foarte bine, am fost acolo saptamana trecuta si mi-a placut. As insa cateva pareri de la cei care au fost acolo la un eveniment.
Multumesc frumos!
Memorat
adrienuzza
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #26 : Mai 12, 2009, 11:41:22 »

Buna!
Va pup

Daca mai cauti, eu renunt la rezervarea de la Salon Traian, in 22 aug 2009, sambata.
Pot oferi mai multe detalii...meniu, pret etc  nowink
Memorat
nushy
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #27 : Mai 13, 2009, 10:21:49 »

Buna adrienuzza!

Poti sa dai mai multe detalii? Eu ma gandeam sa fac nunta anul viitor, dar ... daca gasim ceva care ne place, poate mai devreme  love1
Deci, unde e Salonul Traian - e restaurant, e in hotel Traian, e un salon de nunti? Ca nu imi spune nimic. Apoi cati invitati ar incapea (tu pentru cati ai vorbit?). Si nu in ultimul rand meniurile (ce contin si cat costa). Banuiesc ca ai platit avans si vrei sa il recuperezi.
Astept detalii.
Memorat
sanziana
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #28 : Mai 14, 2009, 09:05:44 »

Draga adrienutza,

M-ar interesa si pe mine mai multe detalii. Vad ca deja poti sa faci licitatie, ai deja 2 candidate pentru ...  party2
Astept cu interes sa vi cu detalii.
Memorat
florina
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #29 : Mai 18, 2009, 08:42:09 »

Buna seara,
Stie cineva mai multe detalii despre Toni Catering. E in incinta FAUR si am inteles ca fac nunti de pana la 100-110 persoane. Am inteles ca au date libere pentru 2009 si as vrea mai multe detalii de la cineva care a facut o nunta acolo.
Multumesc frumos.
 cool1
Memorat
lilik
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #30 : Mai 27, 2009, 06:53:09 »

La 100-110 locuri ar fi restaurantul L'Esperance, de pe langa Arcul de Triumf.
E chiar dragut si au preturi mai mult decat rezonabile. N-am fost la nici un eveniment acolo, dar am mancat de 2 ori si a fost absolut ok.
Memorat
nanina
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #31 : Iunie 04, 2009, 10:39:13 »

Am descoperit de curand Casa Mino. Au cam 120 de locuri si sunt o locatie curatica, draguta si destul de rezonabila la pret. Au si site.
Alta locatie ar fi Imperial Ballroom, de langa Cismigiu. Mie personal mi-a placut mult. Arata ff bine si au mobilier di decor de calitate. Nici preturile nu sunt mari la ce ofera (49 euro cu decoratiuni). Am uitat sa spun ca au 150 de locuri.
Memorat
siminaN
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #32 : Iulie 08, 2009, 02:20:21 »

In jur de 100-120 locuri are si Bellagio Villa.
Casa Jienilor are cam 100, Hotel Dalin 140, Restaurant Amarillo cam 100.
Cam pe astea le stiu eu si mi se pare ca nu apar pana acum aici in forum.
Memorat
irinachiutu
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #33 : Iulie 15, 2009, 04:58:27 »

Ce locatii de 100-150 persoane imi recomandati din experienta voastra? As fi foarte recunoscatoare pentru un raspuns. Merci mult
solange ballroom un salon nou deschis cu capacitate de la 100 la 250
locatie noua si cu gradina si parcare foarte mari
Memorat
mikymiky
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #34 : Septembrie 12, 2009, 03:05:23 »

Un restaurant elegant pentru nunta de 150 de locuri este Imperial Ballroom. Arata foarte bine si e central (langa parcul Cismigiu). A fost sora mea acolo acum o luna si mai aveau inca cateva date libere pentru 2009. Ea face nunta in 2010 dar vad ca rezervarile au inceput sa se faca din ce in ce mai devreme. E parca un trend. Am prietene care se intereseaza deja pentru 2011!!! Mi se pare totusi cam devreme, se pot intampla multe pana atunci.
Memorat
viorelNica
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #35 : Septembrie 18, 2009, 12:16:54 »

Buna tuturor,

Am intrat aici sa cer un sfat si sa aud cateva pareri. As vrea sa stiu daca cineva a fost la vreo nunta la restaurantul Casa Mino (pe langa piata Veteranilor-Militari). Cum a fost? Fac mancare buna? Merci mult!
Memorat
simiNicole
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #36 : Octombrie 11, 2009, 07:06:41 »

Buna tuturor,

Am intrat aici sa cer un sfat si sa aud cateva pareri. As vrea sa stiu daca cineva a fost la vreo nunta la restaurantul Casa Mino (pe langa piata Veteranilor-Militari). Cum a fost? Fac mancare buna? Merci mult!
Buna Viorel,
N-am fost la nunta la Casa Mino, ci doar la un botez. Ce pot sa-ti spun? Mancarea a fost buna si la un pret rezonabil (am inteles). Restaurantul e ok dupa parerea mea pentru o nunta de 100-130 de persoane. Pentru mai mult e cam inghesuit.
Memorat
anamaria
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #37 : Februarie 17, 2010, 11:49:51 »

La 150 de persoane e destul de greu. Sunt ceva prin Bucuresti, dar depinde de buget. Eu mam casatorit anul trecut si am umblat o vesnicie...
Asa ca pot spune ca am experienta!
Scumpe dar bune: Casa Capsa, Himallaya Ballroom, Arcade, Casa Alsy Salon Imperial,etc
Bune dar rezonabile: Peron Victory, La Gill, Moara lu' Bucur, Puzzle, RIN Otopeni, Club A.RO
Ieftine: Becker Brau, La templu, casa Alex, Minis, Cernica, Casa Anghel, etc.
Cam pe astea le stiu eu
Multa bafta tuturor.

Pot sa va zic urmatorul lucru: Becker Brau nu mai exista. Acum ii zice Jukebox Club & Evergreen Restaurant. Arcade Events s-a desfiintat. Casa Alsy Salon Imperial e acum Regal Ballroom. Puzzle am inteles ca e temporar inchis (pana la primavara). In rest, am doar o observatie: Casa Anghel nu imi pare chiar ieftina.
Memorat
M_simona
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #38 : Noiembrie 24, 2010, 07:22:55 »

Eu am rezervat la Godfather in Militari (Gorjului). E o sala de evenimente destul de noua (din primavara asta am inteles), au 150 de locuri si preturi f bune, ca la inceput  biggrin0
Sa vedem acum si cum o sa fie, dar dupa ce am vorbit cu directorul de acolo, nu cred ca trebuie sa am emotii prea mari. Am destule cu restul nuntii  sign3
Memorat
mihaela85
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #39 : Iunie 14, 2011, 03:59:09 »

BUNA
VA RECOMAND ORICE RESTAURANT DAR AVETI MARE GRIJA DACA FACETI NUNTA LA VILLA BELLAGIO(VREJULUI21)SI ADUCETI BAUTURILE PERSONALE , EU AM AVUT MAREA  SURPRIZA SA SE TERMINE LA JUMATATEA NUNTII , CU TOATE CA PATRONUL MI-A FACUT O LISTA CA PENTRU 200 DE PERSOANE(EU PERSONAL CRED CA A MAI FACUT O NUNTA CU BAUTURILE MELE) , ASA CA MARE ANTENTIE  - SAU MAI BN. TINETILE IN MASINA SI ADUCETILE CU TARAITA.
Memorat
Pagini: 1 [2] 3
  Imprimă  

Schimbă forumul:  

Creat cu MySQL Creat cu PHP Powered by SMF 1.1.3 | SMF © 2006-2007, Simple Machines LLC
Traducerea în limba română © 2006-2007 www.smf.ro
Validat cu XHTML 1.0! Validat cu CSS!
Pagină creată în 0.262 secunde cu 20 cereri.