redflower
Newbie
Deconectat
|
 |
« : Aprilie 22, 2008, 03:35:20 » |
|
Ce locatii de 100-150 persoane imi recomandati din experienta voastra? As fi foarte recunoscatoare pentru un raspuns. Merci mult
|
|
|
|
« Ultima modificare: Mai 18, 2012, 01:24:17 de către admin »
|
Memorat
|
|
|
|
frumusica08
Newbie
Deconectat
|
 |
« Răspunde #1 : Aprilie 25, 2008, 07:49:36 » |
|
Buna redflower,
E destul de complicat pentru ca sunt foarte multe restaurante cu aceasta capacitate. Eu o sa spun cateva si poate mai primim si alte sugestii. In fond e un forum pe tema asta. 1 - Moara lu Bucur 2 - Turbotequila 3 - Club A.RO 4 - Hotel Diplomat 5 - Casa Alsy 6 - Dalin Hotel 7 - TASTE Grill & Pasta 8 - Vila Rodizio etc, etc
Alte sugestii? Ser ca ti-am fost de folos.
Sarbatori luminoase si fericite! :)
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
Miss Jane
Newbie
Deconectat
|
 |
« Răspunde #2 : Mai 06, 2008, 10:36:37 » |
|
Fetelor am nevoie de ajutorul vostru, a facut cineva nunta la restaurantul Taste de la Piata Domenii? Am nevoie de sfaturii sunt in criza de timp, help 
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
Marys
Newbie
Deconectat
|
 |
« Răspunde #3 : Mai 06, 2008, 10:49:16 » |
|
Buna. Din cate stiu de la o colega de la servici, care se marita si ea, este un restaurant nou. Nu cred sa gasesti prea multe persoane care deja au facut acolo.
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
frumusica08
Newbie
Deconectat
|
 |
« Răspunde #4 : Mai 06, 2008, 10:52:45 » |
|
Parerea mea este ca daca iti place cum arata si oamenii de acolo iti inspira incredere, e ok. Mananca ceva acolo, inainte sa te hotarasti si dupa aia fiti atenti la detaliile din contract. Eu zic ca in orice restaurant ar trebui sa se faca la fel. Multa bafta! 01
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
Marys
Newbie
Deconectat
|
 |
« Răspunde #5 : Mai 06, 2008, 11:02:27 » |
|
Sunt f. de acord! 
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
Miss Jane
Newbie
Deconectat
|
 |
« Răspunde #6 : Mai 06, 2008, 11:05:30 » |
|
Multumesc mult pt ajutor!! Parca sunt mai sigura pe mine acum.. Aveti dreptate  O sa merg sa discut mai in detaliu. E un domn f amabil, cred ca o sa fie ok. Va pup
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
missy01
Newbie
Deconectat
|
 |
« Răspunde #7 : Mai 08, 2008, 04:47:53 » |
|
Fetelor, din cate stiu, Taste are doua locatii - una prin Militari si cealalta prin zona domenii-calea grivitei. Dar cea mai noua e cea din Militari, sa stiti! Cea de la Domenii a fost prima dintre ele.
|
|
|
|
|
Memorat
|
Yours trully and your faithfully,
|
|
|
Miss Jane
Newbie
Deconectat
|
 |
« Răspunde #8 : Mai 08, 2008, 04:50:32 » |
|
Merci mult de ajutor. Am sunat si o sa merg saptamana asta sa vorbesc. Oricum, cred ca o sa fac rezervare, pt ca e destul de dragut si are terasa mare. 
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
ElenaN
Newbie
Deconectat
|
 |
« Răspunde #9 : Iulie 18, 2008, 02:12:02 » |
|
Buna, fetelor! Ma ajutati si pe mine cu niste informatii despre Dalin?? Stie cineva cum e mancarea acolo si serviciile in general?
Merci muuult
|
|
|
|
|
Memorat
|
Ma semnez, cu stima
|
|
|
ioana
Newbie
Deconectat
|
 |
« Răspunde #10 : Iulie 28, 2008, 06:39:00 » |
|
Buna, fetelor! Ma ajutati si pe mine cu niste informatii despre Dalin?? Stie cineva cum e mancarea acolo si serviciile in general?
Merci muuult
Buna. Danlin este ok. Depinde ce cauti tu, bineinteles. Este elegant, mancarea e bunicica.
|
|
|
|
|
Memorat
|
Hei, tu! Ia asculta, nu auzi nimic?
|
|
|
cucu
Newbie
Deconectat
|
 |
« Răspunde #11 : Iulie 29, 2008, 04:52:14 » |
|
Ma rog, nu as spune ca e prima mea alegere, dar poti sa mergi sa vezi locul. Dedpinde mai mult de ce alternative ai 
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
xenia01
Newbie
Deconectat
|
 |
« Răspunde #12 : August 19, 2008, 11:58:46 » |
|
Am fost si eu cu o prietena acolo, sapt trecuta. Eu zic ca este ok si domnul patron e f amabil si atent. Asta de obicei arata cam ce servicii o sa ai.
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
Edi-boogie
Newbie
Deconectat
|
 |
« Răspunde #13 : August 19, 2008, 01:18:11 » |
|
Oameni buni 04 am rochia de mireasa dar nu am inca restaurantul!!  Asta pentru ca ne-am hotarat de 2 saptamani sa ne casatorim  Cred ca vom avea pana in 150 invitati. Ce restaurant credeti ca pot sa mai gasesc anul acesta liber? PLS
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
mmm
Newbie
Deconectat
|
 |
« Răspunde #14 : August 19, 2008, 01:19:57 » |
|
Aoleu, dragutza! Anul asta ? Sper sa-ti gasesti, poate iti poarta rochia de mireasa noroc 02
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|
|
mihaelaT
Newbie
Deconectat
|
 |
« Răspunde #16 : August 19, 2008, 02:23:01 » |
|
Loool Ce idee tare. Nu m-am gandit! 01
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
dannas
Newbie
Deconectat
|
 |
« Răspunde #17 : August 26, 2008, 12:19:08 » |
|
Oameni buni am rochia de mireasa dar nu am inca restaurantul!! Asta pentru ca ne-am hotarat de 2 saptamani sa ne casatorim Cred ca vom avea pana in 150 invitati. Ce restaurant credeti ca pot sa mai gasesc anul acesta liber? PLS
buna incearca la high life events...ca si capacitate e ok....locuri libere stiu ca mai au...depinde si cat vrei sa cheltuiesti...depinde si de date.......
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
beni
Newbie
Deconectat
|
 |
« Răspunde #18 : Noiembrie 07, 2008, 11:50:12 » |
|
Buna. As vrea sa recomand restaurantul unde am facut eu nunta anul trecut: Casa Esanu - la Otopeni. E un restaurant destul de dragut, rustic. Serviciile sunt insa cele mai tari.
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
mirceaVas
Newbie
Deconectat
|
 |
« Răspunde #19 : Ianuarie 28, 2009, 10:28:49 » |
|
La 150 de persoane e destul de greu. Sunt ceva prin Bucuresti, dar depinde de buget. Eu mam casatorit anul trecut si am umblat o vesnicie... Asa ca pot spune ca am experienta! Scumpe dar bune: Casa Capsa, Himallaya Ballroom, Arcade, Casa Alsy Salon Imperial,etc Bune dar rezonabile: Peron Victory, La Gill, Moara lu' Bucur, Puzzle, RIN Otopeni, Club A.RO Ieftine: Becker Brau, La templu, casa Alex, Minis, Cernica, Casa Anghel, etc. Cam pe astea le stiu eu Multa bafta tuturor.
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|