Forum Locatii Evenimente
Mai 21, 2012, 09:55:39 *
Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îți creezi un cont.
Ai pierdut sau nu ai primit emailul care conține codul de activare al contului?

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola și precizează durata sesiunii.
Noutăți: SMF - Just Installed!

Pagina principală   Ajutor Caută Calendar Autentificare Creează un cont  
Pagini: [1]
  Imprimă  
Autor Subiect: Ce facem daca restaurantul la care avem rezervare o anuleaza in ultima clipa??!!  (Citit de 475 ori)
0 Utilizatori și 2 Vizitatori pe acest subiect.
sorina
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« : Mai 14, 2009, 09:20:38 »

Salutari tuturor celor care vor intra aici!
Am descoperit de curand acest forum si pana acum am fost doar o cititoare pasiva.
M-am gandit sa deschid si eu un subiect "delicat". Cum procedam daca un restaurant unde am facut rezervare pentru nunta ne anunta cu o luna sau 2-3 saptamani inainte de data programata ca nu mai se poate tine rezervarea.
Cred ca sunt destui care s-au lovit de problema asta.
Pareri?
Memorat
miresica_no1
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #1 : Iulie 09, 2009, 11:04:30 »

Buna sorina si celor care citesc.
Doamne fereste de asa ceva. Am o cunostinta care a patit asta acum vreo 2 ani parca, Era un restaurant mare, nu-mi aduc aminte exact numele, parca Franz Josef sau pe aici, undeva pe Calea Floreasca, si acolo facuse rezervare fata asta. Avea 150 de invitati. Si afla cu mai putin de o luna inainte ca s-a inchis restaurantul. Nu stiu ce nu a fost in regula, cred ca patronul ...  sign3. Era disperata fata. Sa ramai fara local cu 4 saptamani inainte de nunta, cu toate pregatirile in toi  blink Problema mare, mai ales ca era in plin sezon, in august si toate restaurantele bune erau ocupate. Pana la urma a facut la curte, la o matusa din Pipera, dar a costat-o o avere cortul, toaletele si ospatarii - ma rog, vesela, etc.
Intrun caz ca acesta - cand se inchde restaurantul - chiar nu ai ce face. Altfel cred ca mori cu ei de gat.
Memorat
anamaria
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #2 : Noiembrie 19, 2010, 09:58:49 »

Am nimerit aici intamplator. Cautam un restaurant pentru botezul buburuzei mele  biggrin0 Si daca tot pierdeam vremea pe aici, m-am gandit sa va spun si voua despre ce-am patit. Aveam rezervare pentru nunta la restaurantul Daily de pe Tunari vara trecuta, dar am fost informata ca s-a inchis. Rezervarea o facusem din 2009 si aveam 70 de invitati. Problema a fost ca pe strada Tunari au inceput lucrari la drum si s-a blocat traficul pe acolo. Cred ca asta i-a cam terminat, doar ca m-a stresat si pe mine ingrozitor. Salonul de sus era chiar ok, mai ales pentru cati invitati aveam eu, dar...
Mi-am recuperat avansul (mai greu, dar am reusit fara scandal).
Am avut noroc ca 2010 n-a fost asa aglomerat ca 2009, ca ltfel nu stiu ce faceam.
Va pup si multa bafta!
Memorat
Pagini: [1]
  Imprimă  

Schimbă forumul:  

Creat cu MySQL Creat cu PHP Powered by SMF 1.1.3 | SMF © 2006-2007, Simple Machines LLC
Traducerea în limba română © 2006-2007 www.smf.ro
Validat cu XHTML 1.0! Validat cu CSS!
Pagină creată în 0.214 secunde cu 19 cereri.