Forum Locatii Evenimente
Mai 21, 2012, 09:57:38 *
Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îți creezi un cont.
Ai pierdut sau nu ai primit emailul care conține codul de activare al contului?

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola și precizează durata sesiunii.
Noutăți: SMF - Just Installed!

Pagina principală   Ajutor Caută Calendar Autentificare Creează un cont  
Pagini: [1]
  Imprimă  
Autor Subiect: Restaurante nunta 2011  (Citit de 961 ori)
0 Utilizatori și 2 Vizitatori pe acest subiect.
lady ana
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« : Septembrie 11, 2010, 11:36:04 »

Buna,

Am o intrebare: oare cand e cel mai bine sa te apuci sa cauti un restaurant pentru nunta?
Eu fac nunta la anu' in vara-toamna si nu stiu daca ar trebui sa ma apuc deja sa caut. Acum cativa ani stiu ca se faceau rezervarile prin ianuarie, dar mi-a zis cineva ca nu mai e chiar asa si lumea face rezervari din ce in ce mai devreme. Voi ce parere aveti?
Multumesc.
Memorat
miss_love
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #1 : Decembrie 29, 2010, 04:51:42 »

Draga lady ana,
Din cate am vazut eu, rezervarile incep din vara din anul de inaintea celui in care vrei sa faci nunta!
Oricum, s-a decalat mult perioada de rezervari, fata de acum 2-3 ani. Din fericire s-au deschis multe locatii noi pentru nunti si nu mai e o asa mare problema sa-ti gasesti o locatie decenta de nunta.
Memorat
maribuna
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #2 : Ianuarie 20, 2011, 05:44:05 »

Eu am fost la un botez acum doua sapt la rest pisica salbatica si am vorbit pentru nunta, mai au sambete libere. Aici e un rest care se respecta si iau pe oricine, au o curatenie desavarsita si mancarea e super ok.
Memorat
micky
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #3 : Februarie 04, 2011, 06:50:00 »

Buna draga mea!Depinde cum vrei sa-ti faci nunta.Daca vrei intr-un  cadru mai resrtans,cu mancare in regim catering(meniu din 3 feluri de mancare;aperitiv,sarmalute cu mamaliga si friptura cu cartofi si salata )ospatari care te servesc iar mancarea se aduce calda cu 10 minute inainte de a o servi,unde muzica ti-o alegi tu,fie ea cu formatie live fie cu dj , aranjamemte ok pot sa-ti recomand cu toata increderea locatia de langa primaria sect 2(este o cafenea foarte cocheta ,spatioasa si super ok).succes
Memorat
loredana
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #4 : August 05, 2011, 01:04:38 »

buna.am un sfat pt cei kre vor sa faca nunta la restaurantul AUBERT DIN BUCURESTI BERCENI,aveti grija k sunt cei mai mari mincinosi,aveti grija k va pacalesc la meniuri,la bauturi
nu va sfatuiesc sa faceti tortul cu iei k va fi un mare esec.si in ceea ce priveste servirea e jalnic.Am avut meniu de 300 lei,la banii astia trebuia sa  fie totul perfect dar din pakte au fost foarte multe lipsuri si magarii.Asa k va sfatuiesc sa fugiti de restaurantu asta.
Memorat
Pagini: [1]
  Imprimă  

Schimbă forumul:  

Creat cu MySQL Creat cu PHP Powered by SMF 1.1.3 | SMF © 2006-2007, Simple Machines LLC
Traducerea în limba română © 2006-2007 www.smf.ro
Validat cu XHTML 1.0! Validat cu CSS!
Pagină creată în 0.168 secunde cu 19 cereri.