Forum Locatii Evenimente
Mai 21, 2012, 09:58:01 *
Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îți creezi un cont.
Ai pierdut sau nu ai primit emailul care conține codul de activare al contului?

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola și precizează durata sesiunii.
Noutăți: SMF - Just Installed!

Pagina principală   Ajutor Caută Calendar Autentificare Creează un cont  
Pagini: [1]
  Imprimă  
Autor Subiect: Locatii pentru Revelion  (Citit de 528 ori)
0 Utilizatori și 1 Vizitator pe acest subiect.
adinaM
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« : Noiembrie 30, 2010, 09:35:27 »

Buna seara,
Am deschis acest subiect pentru cei care inca nu stiu unde vor petrece Revelionul 2011. Ar mai fi o luna pana atunci, dar stiu ca sunt inca muti (ca mine) care nu stiu inca unde sa faca petrecerea de Revelion 2011. Asadar ceva sugestii?
AAAAAah. Precizare: nu suntem foarte multi, ca sa putem inchiria ceva (cabana, vila,etc.). Suntem doar 3 cupluri si am vrea ceva atmosfera. Are cineva idei?
Memorat
miumiu
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #1 : Decembrie 06, 2010, 11:27:54 »

Buna,
Noi facem Revelion 2011 la Sibiu. Adica langa Sibiu, la Gura Raului. E o zona f frumoasa. am rezervat acum 3 zile si inca mai erau locuri. E un hotel acolo, Bocca del Rio, 3 stele, ok. Nu stiu exact cum va fi, pt ca n-am mai fost acolo, dar am inteles de la o prietena ca zona e supertare. Mai ales daca e zapada. Hotelul nu e iesit din comun, dar e curat si au camere mari. Mie imi place. Si atmosfera o sa faca toti banii (noi suntem Cool.
va pup si sarbatori fericite!
Memorat
astrid
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #2 : Mai 31, 2011, 06:50:41 »

Am mai rapsuns si la subiectul petreceri. Pentru ca locul se preteaza pentru ambele. Este destul de micut, daca aduni vreo 40 de prieteni atunci tot locul poate fi al tau (are 60 cu tot cu terasa, asa ca iarna sunt maxim 50 de locuri). Asa ca dau cu copy/paste (eu sunt fan bucatarul lor genial - si simpatic party2)

"Am descoperit un loc unde am mancat niste chestii exceptionale. Un restaurant super haios si super "gustos" daca pot sa spun asa. Este micut, noi am fost la o onomastica, dar mergesi pentru o nunta mica sau"un botez, pomana sau divort" ca sa ii citez chair pe ei. 
E in Bucuresti, pe la Piata Muncii si se numeste La piciorul porcului. Au un Meniu porcesc, dar si unul antiporc (vita si fiul, oratanii, etc.....) si meniu special pentru copii. Merita citita si prezentarea mancarurilor de pe site www.lapiciorulporcului.ro,ca iti ploua in gura la simpla lectura 
Am mancat rasol de porc in bere neagra servit cu hrean, muschi de vita la gratar cu rozmarin si branza la  tigaie. La tura urmatoare vreau sa incerc altceva, ca mi-a ramas gandul la ceva cu ciolan si o placinta de casa."
Memorat
Pagini: [1]
  Imprimă  

Schimbă forumul:  

Creat cu MySQL Creat cu PHP Powered by SMF 1.1.3 | SMF © 2006-2007, Simple Machines LLC
Traducerea în limba română © 2006-2007 www.smf.ro
Validat cu XHTML 1.0! Validat cu CSS!
Pagină creată în 0.271 secunde cu 19 cereri.