Forum Locatii Evenimente
Mai 21, 2012, 10:06:30 *
Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îți creezi un cont.
Ai pierdut sau nu ai primit emailul care conține codul de activare al contului?

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola și precizează durata sesiunii.
Noutăți: SMF - Just Installed!

Pagina principală   Ajutor Caută Calendar Autentificare Creează un cont  
Pagini: [1]
  Imprimă  
Autor Subiect: Oferiti cel mai important sfat considerat de voi!  (Citit de 910 ori)
0 Utilizatori și 5 Vizitatori pe acest subiect.
Locatii-evenimente
Administrator
Newbie
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« : Aprilie 23, 2008, 04:35:13 »

Daca ati fost macar o data organizatori de eveniment, cu siguranta ati invatat lectii valoroase pentru incepatori:

Ce ati schimba daca ati reorganiza un eveniment sau altul?

Amintiti-va cel mai important lucru de care nu ati stiut ca trebuie sa tineti cont!

Ce detalii de efect recomandati a fi folosite, pentru o impresie buna?

Cum ar fi iesit perfect nunta sau botezul dumneavoastra?
« Ultima modificare: Iulie 17, 2008, 06:19:10 de către Locatii-evenimente » Memorat
bety
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #1 : Aprilie 24, 2008, 07:39:47 »

Nu am prea mare experienta in a organiza un eveniment. Pot doar sa spun ca am participat la cateva ca invitata. Ce observatii as avea:
- mi se pare foarte important sa stii sigur cate ospatari vei avea; la nunta unei prietene au fost doar 4 ospatari la peste 100 de invitati si asta pentru ca nu a stiut ca trebuie sa ceara de la inceput, prin contract
- problema stabilirii orelor de servire pentru felurile din meniu; ori vin prea repede, ca sa termini cat mai curand si sa pleci acasa???, ori astepti de ti se lungesc urechile. Cred ca trebuie stabilit de la inceput si reconfirmat la sosirea in restaurant
- o ultima problema, mai putin placuta - toaletele. trebuie sa fie suficiente pentru numarul de invitati si sa se ocupe cineva de curatenie.
Cam asta e ceea ce imi pot aminti pe moment.
Asa ca....deschideti bine ochii daca semnati un contract cu un restaurant.

Pupici  Kiss
Memorat
Marys
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #2 : Iulie 14, 2008, 08:56:56 »

Bucurati-va de fiecare moment si nu luati in considerare sursele de stress!

Nu fiti nici nerespectuosi, dar pastrati-va bucuria clipelor frumoase!
Memorat
Clarra
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #3 : Iulie 29, 2008, 05:07:54 »

Nu va irositi la nesfarsit eforturile de a face pe plac la diversi, pentru ca nu o sa reusiti nici la a 10-a nunta.
Memorat
AlexandraB
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #4 : August 20, 2008, 10:55:09 »

Dragi mirese, daca nu faceti fata stresului atator termene si obligatii pentru o nunta si daca nu aveti prieteni su rude care sa va fie alaturi, va sugerez sa va casatoriti cand va puteti permite o agentie de organizare de nunti si evenimente! Nu o sa regretati 02
Memorat
alessia
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #5 : August 25, 2008, 01:45:54 »

Si eu cred ca merita efortul de a strange ceva banuti pentru o nunta frumoasa de care sa te bucuri. Dar asta stiu cele mai multe mirese dupa ce au avut nunta.. Cry :-\
Memorat
linda
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #6 : Noiembrie 12, 2008, 11:04:39 »

Merita sa ai o nunta frumoasa! O sa vedeti voi. Grin Conteaza mult sa ai amintiri frumoase, pe sufletul tau.
Memorat
Olisa
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #7 : Decembrie 03, 2008, 02:02:27 »

Mare atentie la fotograful pe care il alegeti pentru nunta, botez sau ce eveniment important mai aveti. Pentru ca veti ramane cu aminitirile din poze pana la batranete.
Memorat
rodica
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #8 : Ianuarie 14, 2009, 01:31:59 »

Eu as spune, legat de botezuri, ca principalul lucru trebuie sa fie ca invitatii sa isi aduca aminte cu placere de petrecere si de copilul sarbatorit.
Memorat
Pirandello
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #9 : Iulie 27, 2009, 04:35:20 »

De fiecare data cand vreti sa inchiriati o locatie pentru o petrecere ar trebui sa va interesati cu cine stati de vorba. Daca este seful de sala este mai bine sa va vedeti de treaba si sa alegeti alta locatie sau sa cereti sa vorbiti cu patronul sau cu managerul caci doar acestia vor putea sa va faca oferte de reduceri sau sa va ofere alte facilitati.
Memorat
mihaelaDima
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #10 : Iulie 28, 2009, 12:12:31 »

De fiecare data cand vreti sa inchiriati o locatie pentru o petrecere ar trebui sa va interesati cu cine stati de vorba. Daca este seful de sala este mai bine sa va vedeti de treaba si sa alegeti alta locatie sau sa cereti sa vorbiti cu patronul sau cu managerul caci doar acestia vor putea sa va faca oferte de reduceri sau sa va ofere alte facilitati.
Corect Pirrandello.
Locatia reprezinta 50% din succesul unei petreceri si nu aveti voie sa o dati in bara cu asta. Deci trebuie sa aveti un contract clar in primul rand, iar in al doilea rand cele mai bune oferte le obtineti de la patroni sau manageri acolo unde nu se ocupa direct patronii de local. Sefii de sala sunt ok ca sa fi bine servit, iar asta o discuti cu putin timp inainte sau chiar atunci.
Memorat
florentinaV
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #11 : Noiembrie 25, 2009, 09:32:13 »

Buna seara,
Corecte observatiile de mai inainte, doar ca uneori nu dai sub nici un chip de nici un patron. Unii se ascund ff bine  sign3
Si atunci nu-ti ramane decat sa vorbesti cu seful de sala, sau ... sa pleci. Daca iti place locatia e cam greu. Problema cu sefii de sala este ca azi sunt, maine poate nu mai sunt. Asa am patit eu acum 4 ani la nunta mea. Am avut totusi noroc ca am dat peste cineva intelegator. Eu stabilisem mai multe cu vechiul sef de sala. Initial mi s-a spus ca pot sa-mi aduc eu bautura. Noul mi-a zis ca nu se poate. Pana la urma am avut noroc, dar ... se putea mai rau. Chiar nu aveam de unde sa scot inca 15 Euro de persoana X 110 pentru bauturi. Unde nu mai pui ca luasem vinul de devreme  wub0
Asa ca e bine sa va ganditi de 2 ori cand vorbiti cu un sef de sala.
Memorat
anamaria
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #12 : Noiembrie 19, 2010, 10:03:34 »

Eu am avut noroc din punctul asta de vedere. Tot cu seful de sala am vorbit, dar la mine a fost destul de din scurt rezervarea (am avut rezervare in alta parte dar s-a inchis restaurantul  sign3), asa ca ... nu a mai fost timp sa schimbe seful de sala. Lucky me party3
Memorat
Pagini: [1]
  Imprimă  

Schimbă forumul:  

Creat cu MySQL Creat cu PHP Powered by SMF 1.1.3 | SMF © 2006-2007, Simple Machines LLC
Traducerea în limba română © 2006-2007 www.smf.ro
Validat cu XHTML 1.0! Validat cu CSS!
Pagină creată în 0.274 secunde cu 21 cereri.