Forum Locatii Evenimente
Mai 21, 2012, 10:08:35 *
Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îți creezi un cont.
Ai pierdut sau nu ai primit emailul care conține codul de activare al contului?

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola și precizează durata sesiunii.
Noutăți: SMF - Just Installed!

Pagina principală   Ajutor Caută Calendar Autentificare Creează un cont  
Pagini: [1]
  Imprimă  
Autor Subiect: Sali Conferinte Bucuresti  (Citit de 494 ori)
0 Utilizatori și 3 Vizitatori pe acest subiect.
viorica
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« : Mai 18, 2009, 08:56:56 »

Buna seara,
Am dat o cautare dupa sali conferinte Bucuresti si am gasit cateva site-uri cu locatii de acest fel. Din pacate, nu prea e o oferta satisfacatoare.
Si cum am ajuns aici, vreau sa intreb daca stie cineva o sala de conferinte in Bucuresti de 100-130 de locuri, care sa aiba toate dotarile necesare.
Multumes tuturor!
Memorat
xenia
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #1 : Iulie 01, 2009, 05:06:27 »

Ar fi cateva pe care le cunosc eu si cu siguranta multe altele.
As incepe cu RIN Grand Hotel. Apoi Casa Alsy, Confort RIN Otopeni, Hotel Minerva, Hotel Caro, Marriot, Hotel Pullman (fostul Sofitel) , etc.
Bucurestiul e plin de locatii de conferinte.
Ma bucur ca avem si un forum unde sa putem vorbi despre ele. Buna initiativa, felicitari!
Memorat
velinka
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #2 : Septembrie 12, 2009, 03:47:00 »

Am si eu cateva sugestii. Prima ar fi Romexpo. Din cate stiu eu au mai multe sali de diverse capacitati. Din pacate sunt un pic comunisti si e mai greu cu rezervarea. Apoi ar fi Hotel Intercontinental (scump), Hotel Diplomat (la Casa Presei), Radisson Hotel, Casa Capsa, Aristocrat Ballroom.
Memorat
frumusica08
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #3 : Aprilie 21, 2010, 08:47:58 »

Problema salilor de conferinte e destul de delicata. Daca te uiti pe Google nu gasesti mare lucru: sunt cateva site-uri in prima pagina de rezultate, dar vai de capul lor. Unele au foarte putine sali, iar altul nu mai stiu exact care, parca ceva cu 360...., are vreao 15-20 de sali de conferinte, in 10 pagini a cate n sali. Adica iti da impresia ca sunt cel putin 100 de sali, doar ca se repeta aleator aceleasi locatii. Te enerveaza crunt.
Memorat
Pagini: [1]
  Imprimă  

Schimbă forumul:  

Creat cu MySQL Creat cu PHP Powered by SMF 1.1.3 | SMF © 2006-2007, Simple Machines LLC
Traducerea în limba română © 2006-2007 www.smf.ro
Validat cu XHTML 1.0! Validat cu CSS!
Pagină creată în 0.165 secunde cu 19 cereri.