Forum Locatii Evenimente
Mai 21, 2012, 10:41:44 *
Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îți creezi un cont.
Ai pierdut sau nu ai primit emailul care conține codul de activare al contului?

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola și precizează durata sesiunii.
Noutăți: SMF - Just Installed!

Pagina principală   Ajutor Caută Calendar Autentificare Creează un cont  
Pagini: [1]
  Imprimă  
Autor Subiect: RESTAURANTE EVENIMENTE IN BUCURESTI SUB 40 PERSOANE  (Citit de 1440 ori)
0 Utilizatori și 4 Vizitatori pe acest subiect.
mirelutza
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« : Iulie 09, 2009, 04:08:45 »

Buna!

Am tot citit despre restaurante peste 50,100 de locuri etc.
Dar pentru cei care au mai putin de 50 de pers ce se intampla?Sau cei care doresc sa faca petrecerea intr-un mediu cat mai restrans?
Trebuie sa luam in vedere si acest lucru.
Eu am o sugestie Roll Eyes
Va recomand restaurantul Casa Mica(xxxxxxxxx - nu se permit adrese de site-uri; acesta este un forum de discutii si nu se permite reclama gratuita. Daca se doreste reclama, va rugam sa ne contactati - by Admin) de maxim 40 persoane, ideal pentru botezuri,petreceri micute,chiar si nunti.Atmosfera este intima,mancarea excelenta si ofera multe facilitati:asigura muzica,un decor gratuit,terasa de 12 locuri fara nici un alt cost suplimentar.In plus meniul este configurabil si chiar negociabil  party2
In plus,ai acces si la piscina  sign
Eu am fost si am ramas incantata de servire si de ambient in general.
« Ultima modificare: Mai 18, 2012, 01:26:50 de către admin » Memorat
m_ileana
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #1 : Iulie 10, 2009, 11:51:28 »

Subiectul mi se pare destul de bun. Ce faci daca ai doar 20-30 de invitati la nunta?
Restaurant mari nu iti inchiriaza tot spatiul doar pentru atatia invitati si nu poti sa faci petrecere cu lumea de pe strada.
Trebuie sa fie si restaurante ff mici unde sa poti rezerva tot spatiul. Cine ne mai ajuta cu alte sugestii?

Memorat
melania.popa
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #2 : Iulie 21, 2009, 11:46:07 »

Bun subiect. Eu vin cu 3 restaurante mici: restaurant Zet, La Birlic sau Beciul Boierilor.
Primul are mancare buna, despre al doilea nu stiu mare lucru, doar ca e ... mic si arata ok, iar al treilea arata ok, e central si gatesc bine.
Memorat
Pirandello
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #3 : Iulie 25, 2009, 03:47:41 »

Eu stiu Casa Caragiale pe langa Gradina Icoanei. Un restaurant mic(capacitate maxim 70 locuri) cu mancare buna la preturi acceptabile, servicii foarte bune, muzica live(au un pian) pentru detalii da-ti un pm ca am cartea de vizita.
Memorat
mariaMM
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #4 : August 04, 2009, 02:46:12 »

Pirandello esti cumva de la Casa Caragiale, ca am vazut ca ai scris in o gramada de locuri despre ei.
Pai sigur ca esti, ca altfel mai ziceai si de alte locatii nu doar de una singura.
Memorat
costi1982
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #5 : August 18, 2009, 11:40:38 »

un restaurant pt nunti mici foarte potrivit cred ca este casa batistei...pe strada batistei...in spatele hotelului intercontinntal...au preturi foarte mici, mancare foarte buna.......
Memorat
motzata
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #6 : Octombrie 05, 2009, 05:18:34 »

Restaurante sub 40 de locuri?!!!
Nu cred ca sunt prea multe in Bucuresti. Asta daca nu ridicam diverse "bombe" la rangul de restaurant. Eu stiu doar unul, doar ca nu imi aduc aminte numele (ceva italienesc sau spaniol). Stiu ca e pe Mihai Eminescu pe un colt, in diagonala fata de restaurantul chinezesc Templul Soarelui. Are chiar ....2 nivele (sic!) cu vreo 3-4 mese pe nivel. E cochet si pare ok. Am intrat odata cu cineva acolo, de curiozitate, si mi s-a parut dragutz, dar nu am mancat, asa ca nu-mi pot da cu parerea.
Memorat
AlexaM
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #7 : Februarie 25, 2010, 04:30:27 »

Eu stiu un loc foarte frumos cu camere separate de 50 persoane max si 1 camera de 150 persoane, toate camerele se pot inchiria separat si dau intimitate, si sonorizare separata si ce e foarte tare e ca sunt non-stop si ca in timpl zilei inchiriaza la mai putini bani, au si mancare buna si destul de ok la pret chiar ieftina la cateva chestii nu stiu cum stau cu rezervarile dar ma gandesc ca au mai multe camere si aveti mai multe sanse
se numeste Alter Ego Club si ein buc, pe Str Vulturilor 35A intersectie cu Str Traian, au adresa pe facebook cu numele clubului
Eu m-am dus pe la petreceri organizate de ei si e foarte ok la pret si arata bine
Memorat
diana
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #8 : Noiembrie 23, 2010, 11:37:06 »

Am fost de curand la petrecerea de Haloween la un restaurant de pe .. nu-mi aduc aminte numele strazii (stau prost la acest capitol). E de la intersectia Popa Nan cu bd. Ferdinand si da in Vatra Luminoasa. Putin dupa restaurant ONE, dar vis a vis. Are la subsol (vreo 16-20 locuri) si la parter  intre 20 si 24 de locuri, depinde de cum pui mesele (daca vrei sa dansezi).
Atmosfera e ok si muzica dragutza. Parca e fostul restaurant In Culise, sau cam asa.
Memorat
Pagini: [1]
  Imprimă  

Schimbă forumul:  

Creat cu MySQL Creat cu PHP Powered by SMF 1.1.3 | SMF © 2006-2007, Simple Machines LLC
Traducerea în limba română © 2006-2007 www.smf.ro
Validat cu XHTML 1.0! Validat cu CSS!
Pagină creată în 0.24 secunde cu 20 cereri.