Forum Locatii Evenimente
Mai 21, 2012, 10:44:47 *
Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îți creezi un cont.
Ai pierdut sau nu ai primit emailul care conține codul de activare al contului?

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola și precizează durata sesiunii.
Noutăți: SMF - Just Installed!

Pagina principală   Ajutor Caută Calendar Autentificare Creează un cont  
Pagini: 1 [2]
  Imprimă  
Autor Subiect: Contractul si avansul pentru nunta  (Citit de 2132 ori)
0 Utilizatori și 5 Vizitatori pe acest subiect.
rodica
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #20 : Decembrie 10, 2008, 01:43:30 »

Imi pare rau, dar probabil ca nu esti prea informata despre restaurante in prezent. Nu este vorba ca te pregatesti de teapa. Doar ca o primesti si asta e..
Memorat
Lala
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #21 : Decembrie 10, 2008, 01:45:47 »

Totul ar decurge altfel la nunti si botezuri daca ar fi alta situatia si lumea ar putea alege ce locatie le place.
Memorat
sandria
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #22 : Ianuarie 23, 2009, 04:38:22 »

Stie cineva sa imi spuna si mie cum se procedeaza cu bacsisul pentru ospatari? Pt ca oricum restaurantul imi cere 5% taxa de dop, care cica inseamna acelasi lucru?
Memorat
gargaritza
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #23 : Februarie 11, 2009, 11:47:59 »

M-am uitat pe ce s-a discutat mai sus si as avea cateva observatii:
1 - 50% avans mi se pare enorm. undeva pana la 25% e mai mult decat ok. Parerea mea (documentata)!
2 - trebuie sa va asigurati ca ati inteles bine toate clauzele din contract, ca sa nu aveti surprize (ex: unele restaurante au toata bautura inclusa, la discretie ... atentie - pana la orele 02:00, dupa care platesti din buzunar; si cam platesti ceva)
3 - bacsisul trebuie discutat la semnare!!! exista 10% taxa servire zic unii patroni sau sefi sala, care se adauga la valoarea totala la nota de plata; exista 5% sau 2-5 Euro/pers care se percep ca taxa de dop si in plus unii mai asteapta si bacsis la sfarsit. Deci, daca ti se iau 10%, parerea mea e ca nu mai dai nimic. Daca nu ti se cere taxa, bacsis e bine sa dai la inceput la seful de sala, ca sa se ocupe cum trebuie; la sfarsit poate fi tardiv!!!
Mult succes tuturor viitorilor.....
Memorat
mitzy
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #24 : Februarie 17, 2009, 03:00:33 »

Buna ziua tuturor,

Am sa scriu mai jos, pentru ci interesati, ce consider eu ca nu trebuie sa lipseasca din nici un contract cu locatia in care doriti sa organizati o nunta, botez, etc.:
Continut Contract :

- data exacta
- ora de incepere si ora de sfarsit a evenimentului
- continutul meniului
- gramajul pentru fiecare componenta din meniu
- numarul de ospatari care servesc
- bauturile daca sunt incluse si ce anume (daca se percepe  taxa pentru asta si cat)
- daca tin bauturile la rece
- gheata
- tortul miresei
- aer conditionat
- muzicanti.

Mult succes!
Memorat
lulush
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #25 : Iunie 22, 2009, 10:13:47 »

Am citit ce s-a scris mai sus pe tema avansului si sincera sa fiu mie mi se pare ff mult sa dai 50% avans, mai ales in vremurile astea. Adica toata lumea micsoreaza avansul (la case, masini, etc) si la restaurante cresc? Pai daca ai sa zicem 150 de invitati, la un meniu de 50 de Euro de persoana, te costa 7500 de Euro. Cum sa dau avans 3750 de Euro cu un an inainte (sau chiar si cu 6 luni inanite)?
Eu cred ca 2000-3000 RON sunt suficienti.
Memorat
Pagini: 1 [2]
  Imprimă  

Schimbă forumul:  

Creat cu MySQL Creat cu PHP Powered by SMF 1.1.3 | SMF © 2006-2007, Simple Machines LLC
Traducerea în limba română © 2006-2007 www.smf.ro
Validat cu XHTML 1.0! Validat cu CSS!
Pagină creată în 0.227 secunde cu 19 cereri.