Forum Locatii Evenimente
Mai 21, 2012, 11:23:56 *
Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îți creezi un cont.
Ai pierdut sau nu ai primit emailul care conține codul de activare al contului?

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola și precizează durata sesiunii.
Noutăți: SMF - Just Installed!

Pagina principală   Ajutor Caută Calendar Autentificare Creează un cont  
Pagini: [1]
  Imprimă  
Autor Subiect: Petreceri de Revelion 2010  (Citit de 619 ori)
0 Utilizatori și 2 Vizitatori pe acest subiect.
simiNicole
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« : Octombrie 11, 2009, 06:42:08 »

Buna seara tuturor!
Am deschis acest subiect nou in ideea de a vedea ce optiuni avem pentru petrecerea de Revelion care se apropie. Ma intereseaza nu doar locatiile care organizeaza petreceri ci si eventual idei noi pentru Revelion.
Deci, cum vreti sa petreceti Revelionul 2010?
Memorat
mickyMe
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #1 : Octombrie 11, 2009, 07:29:54 »

Iar se apropie Revelionul.  sign3
Eu una nu prea mai am idei. Din pacate. N-am decat 29 de ani dar cred ca m-am blazat. S-au poate nu sunt oferte pe gustul meu. Nu stiu!
Anii trecuti cautam oferte de revelion in Bucuresti si pana la urma tot in provincie ajungeam. (sic!) Acum nici macar n-am mai cautat. Asa ca ... ma duc la Sibiu.
Si ca sa revin la Bucuresti, mi se pare trist sa stai intrun restaurant si sa te imbuibi cu diverse (lasand pretul enorm deoparte) si sa stai la masa 90% din timp. Am ales Sibiul pentru ca macar schimb aerul.
Memorat
lilik
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #2 : Octombrie 23, 2009, 01:32:19 »

Mie personal mi se pare plictiseala maxima la restaurant de Revelion. Daca nu te duci cu gasca mare e ca la pensionari. Am avut o tentativa de Revelion la restaurant acum vreo 3 ani si de atunci nu mai imi trebuie. Poate dupa 50 de ani!!!
Memorat
Clarra
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #3 : Octombrie 28, 2009, 10:02:52 »

Buna seara forumisti!
Eu am alta parere decat simiNicole, care a scris inaintea mea. Si asta pentru ca am fost la ultimele 2 revelioane la restaurant si m-am distrat. Nu am fost in grup mare, am fost 3 perechi (sora mea+sotul, nasii ei si eu cu iubitzel). Singura problema e sa te intelegi bine cu cei cu care alegi sa petreci. Altfel poate fi rau oriunde si oricand. Depinde doar de fiecare cum se poate simti bine, sau mai bine zis, cu cine!!!
Memorat
soniaMicu
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #4 : Noiembrie 13, 2009, 04:50:44 »

De acord cu Clarra. Eu una m-am distrat de minune la restaurant de Revelion de 2 ori (doar de 2 ori am fost pana acum de Revelion). Odata in Bucuresti si odata in Brasov, acum 4 ani.
Si apropos de restaurante care organizeaza petrecerea de revelion, am dat o cautare pe google si rezultatele sunt ... la pamant. Daca te uiti dupa revelion la restaurant, gasesti doar cateva restaurante si o gramada de umplutura (ori nu au oferte, ori nu au legatura cu revelionul, etc.)!!!!
Memorat
missMara
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #5 : Noiembrie 25, 2009, 09:34:23 »

De acord cu Clarra. Eu una m-am distrat de minune la restaurant de Revelion de 2 ori (doar de 2 ori am fost pana acum de Revelion). Odata in Bucuresti si odata in Brasov, acum 4 ani.
Si apropos de restaurante care organizeaza petrecerea de revelion, am dat o cautare pe google si rezultatele sunt ... la pamant. Daca te uiti dupa revelion la restaurant, gasesti doar cateva restaurante si o gramada de umplutura (ori nu au oferte, ori nu au legatura cu revelionul, etc.)!!!!

Vad ca s-a mai schimbat treaba. Au inceput sa apara ofertele. Era si cazul. Si aici am gasit cateva ok. Totusi, unele mi se par cam scumpe.
Memorat
Pagini: [1]
  Imprimă  

Schimbă forumul:  

Creat cu MySQL Creat cu PHP Powered by SMF 1.1.3 | SMF © 2006-2007, Simple Machines LLC
Traducerea în limba română © 2006-2007 www.smf.ro
Validat cu XHTML 1.0! Validat cu CSS!
Pagină creată în 0.192 secunde cu 18 cereri.