Forum Locatii Evenimente
Mai 21, 2012, 11:30:37 *
Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îți creezi un cont.
Ai pierdut sau nu ai primit emailul care conține codul de activare al contului?

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola și precizează durata sesiunii.
Noutăți: SMF - Just Installed!

Pagina principală   Ajutor Caută Calendar Autentificare Creează un cont  
Pagini: [1]
  Imprimă  
Autor Subiect: Locatii pentru organizarea de petreceri de firma  (Citit de 1223 ori)
0 Utilizatori și 3 Vizitatori pe acest subiect.
Locatii-evenimente
Administrator
Newbie
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« : Mai 06, 2008, 02:13:03 »

Adresati intrebari si oferiti raspunsuri celor care organizeaza petreceri de firma, mai mult sau mai putin formale!
Memorat
ioana
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #1 : Iulie 18, 2008, 01:58:29 »

Buna ziua.

Eu am avut o petrecere cu firma anul trecut la Cabaret, in Bucuresti. A iesit foarte bine. Cei de acolo sunt super bine organizati, nu a iesit nici o problema cu platile si consumatia.
Memorat

Hei, tu! Ia asculta, nu auzi nimic?
alessia
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #2 : August 25, 2008, 01:34:44 »

O petrecere de firma se poate face in locuri foarte diverse. Am auzit de locatii cum ar fi sali de bowling sau sali de cinema. Cred ca este foarte distractiv si special sa mergi la distractie cu firma in asemenea locuri Tongue
Memorat
DespinaF
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #3 : Decembrie 10, 2008, 12:53:41 »

Asa este. Stiu o firma care organizeaza tot felul de party-uri prin locuri deosebite pentru angajatii ei.
Memorat
Malima
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #4 : Ianuarie 23, 2009, 10:23:07 »

Buna ziua. Eu am facut o petrecere cu firma mea mai recent intr-un club in zona Razoare. Se cheama Regina si e destul de ok. Curat, intretinut. nou. ok
Memorat
iony
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #5 : Martie 12, 2009, 10:31:39 »

Buna ziua. Eu am facut o petrecere cu firma mea mai recent intr-un club in zona Razoare. Se cheama Regina si e destul de ok. Curat, intretinut. nou. ok

Am fost si eu cu colegii acolo si ne-am simtit ok. Oamenii sunt atenti si arata destul de bine. In plus poti avea si intimitate daca vrei (poti sa inchiriezi tot etajul).
Memorat
Pirandello
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #6 : Iulie 25, 2009, 04:08:53 »

Depinde de ceea ce vrei ca posibilitatile sunt infinite.
Memorat
motty
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #7 : Septembrie 11, 2009, 05:36:12 »

Se apropie sarbatorile de iarna si multe firme incep sa caute locatii pentru petrecerile de sfarsit de an. As dori si eu cat mai multe sugestii pentru astfel de locatii. Mentionez ca m-ar interesa locatii de 150-200 de locuri. Va multumesc anticipat!
Memorat
zitza
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #8 : August 20, 2010, 12:59:07 »

Noi cautam o locatie pentru o petrecere de firma in Bucuresti sau imprejurimi, in perioada 10 sept-17 sept 2010.
Ma ajuta cineva?
Aaaa, e vorba de 120 de persoane.
Multumesc anticipat.
Memorat
georgianM
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #9 : Noiembrie 23, 2010, 08:24:08 »

Buna seara,

Ma interseaza un restaurant de 150 de locuri (cu loc de dans) in Bucuresti pentru petrecerea de Craciun.
Are cineva vreo sugestie? Buget de aprox 35 euro de persoana, bufet suedez si open bar.
Multumesc!
Memorat
letitia2011
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #10 : Septembrie 21, 2011, 01:35:03 »

Adresati intrebari si oferiti raspunsuri celor care organizeaza petreceri de firma, mai mult sau mai putin formale!
Firma mea organizeaza toate team building-urile si petrecerile de firma la Complexul Turistic Cornul Vanatorului din Pitesti, desi e din Bucuresti. Locatia este in padure si ne-au pus la dispozitie tot ce am avut nevoie, foarte serviabili, ne-a placut de fiecare data si am fost multumiti. Plus ca au multe sali din care poti alege.
Apelati cu incredere!
Memorat
Pagini: [1]
  Imprimă  

Schimbă forumul:  

Creat cu MySQL Creat cu PHP Powered by SMF 1.1.3 | SMF © 2006-2007, Simple Machines LLC
Traducerea în limba română © 2006-2007 www.smf.ro
Validat cu XHTML 1.0! Validat cu CSS!
Pagină creată în 0.229 secunde cu 20 cereri.