Forum Locatii Evenimente
Mai 21, 2012, 11:41:11 *
Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îți creezi un cont.
Ai pierdut sau nu ai primit emailul care conține codul de activare al contului?

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola și precizează durata sesiunii.
Noutăți: SMF - Just Installed!

Pagina principală   Ajutor Caută Calendar Autentificare Creează un cont  
Pagini: [1]
  Imprimă  
Autor Subiect: Restaurante nunta si botez Bucuresti 150-200 de locuri  (Citit de 1541 ori)
0 Utilizatori și 4 Vizitatori pe acest subiect.
Locatii-evenimente
Administrator
Newbie
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« : Octombrie 17, 2009, 09:48:09 »

Va asteptam sa postati aici pareri despre locatiile din Bucuresti de 150-200 de locuri. Locatii noi, impresii, comentarii, preturi, etc., toate sunt bine venite!
« Ultima modificare: Mai 18, 2012, 01:27:25 de către admin » Memorat
mariusN
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #1 : Octombrie 18, 2009, 01:58:24 »

sign3
La capacitatile astea sunt destul de multe restaurante si sali in Bucuresti. Ca de exemplu Taste Grill & Pasta de pe Iuliu Maniu, sau Ramada North, Casa Alsy (Piata Obor), Ai Sapori (la Romexpo), etc.
Memorat
frumusica08
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #2 : Octombrie 18, 2009, 02:10:21 »

Ramada North  si Casa Alsy sunt mai elegante, dar totodata si mai scumpe decat Taste sau Ai Sapori. Mie cel mai mult mi-a placut Casa Alsy.
Memorat
ElenaN
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #3 : Octombrie 22, 2009, 05:34:48 »

Buna tuturor,
Novotelul are din cate stiu eu sala de 200 de locuri si e elegant. Tot pe acolo (ca si capacitate) este si Vulturul dinspre Metro Militari. Nu sunt asa eleganti ca alte locatii (dar sunt f ok), insa macarea e super la ei; si rezonabila la pret.
Mie mai imi place la Casa Armatei, doar ca trebuie sa ai "intrare" acolo.
Memorat

Ma semnez, cu stima
lilik
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #4 : Octombrie 23, 2009, 01:29:44 »

Buna,
In categoria elegante as pune Intercontinentalul, Marriot, Athenee Palace, Pullman (fost Sofitel), Casa Capsa. Restaurante bune dar fara fitze exagerate sunt mai putine. Unul ar fi Florealul din Berceni. Dar ce nu inteleg eu este de ce nu au scazut preturile la meniuri, ca doar e criza si clienti sunt mai putini. Unii iti iau pur si simplu pielea de pe tine!
Memorat
floriana22
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #5 : Octombrie 25, 2009, 03:11:40 »

Buna,
In categoria elegante as pune Intercontinentalul, Marriot, Athenee Palace, Pullman (fost Sofitel), Casa Capsa. Restaurante bune dar fara fitze exagerate sunt mai putine. Unul ar fi Florealul din Berceni. Dar ce nu inteleg eu este de ce nu au scazut preturile la meniuri, ca doar e criza si clienti sunt mai putini. Unii iti iau pur si simplu pielea de pe tine!
Pentru ca la restaurantele gasim cea mai urata specie de profitori. Toti vor sa-ti dea cartofi prajiti cu friptura, pentru ... un salariu.
Memorat
nicky-nicky
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #6 : Octombrie 27, 2009, 12:25:08 »

Buna,
Zilele trecute am fost intrun tur sa vad restaurante si am ajuns la Casa Anghel (Berceni) si Floreal. Mi-au placut amandoua, dar mai mult Casa Anghel. Au sala noua de nunti si am inteles ca mai fac una de 250 locuri in primavara. La Floreal ce nu mi-a placut este ca e cam intunecat. Localul arata bine, scaunele sunt frumoase, dar nu stiu ce sa zic cu lumina. A facut cineva nunta acolo sa-mi zica si mie daca aprind mai multe lumini sau e asa cum e ziua la ei? Poate fac economie, dar daca tot m-am dus sa ma uit cred ca trebuia sa faca lumina ca lumea sa vada clientii pe ce dau banii.
Memorat
Clarra
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #7 : Octombrie 28, 2009, 09:56:49 »

Buna,
Zilele trecute am fost intrun tur sa vad restaurante si am ajuns la Casa Anghel (Berceni) si Floreal. Mi-au placut amandoua, dar mai mult Casa Anghel. Au sala noua de nunti si am inteles ca mai fac una de 250 locuri in primavara. La Floreal ce nu mi-a placut este ca e cam intunecat. Localul arata bine, scaunele sunt frumoase, dar nu stiu ce sa zic cu lumina. A facut cineva nunta acolo sa-mi zica si mie daca aprind mai multe lumini sau e asa cum e ziua la ei? Poate fac economie, dar daca tot m-am dus sa ma uit cred ca trebuia sa faca lumina ca lumea sa vada clientii pe ce dau banii.
Buna nicky,
Sora mea a avut nunta acolo in noiembrie 2008. Stiu ca si ea s-a lovit de problema asta initial. Am fost impreuna la vizionare si era cam ... dark. Dar ne-au am intrebat si au aprins toate luminile. Plus ca la nunta au avut lumini extra deasupra barului. Una peste alta a fost ok din punctul asta de vedere. Parerea mea este ca nu ai de ce sa iti faci griji (doar daca nu s-au "stricat" intre timp). Mie una chiar mi-a placut. Si am ramas cu impresia ca toata lumea a fost multumita.
Memorat
redflower
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #8 : Noiembrie 02, 2009, 09:54:49 »

Buna fetelor,
La Novotel si la Pullman e cam scump. Parerea  mea. Am fost saptamana trecuta si ce pot zice! 100 de Euro mi se pare fff mult in vremurile astea.
Si pana la urma pentru ce?
Memorat
felicia_stan
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #9 : Noiembrie 05, 2009, 09:54:45 »

Buna forumiste si forumisti.
Casa Anghel mi-a placut si mie. Am fost saptamana asta si mi-a placut salonul pentru nunti. Sunt curioasa cum va arata cel nou in primavara. Eu o sa am cam 150 - 170 de invitati. Am fost si la Floreal. Arata destul de bine dupa parerea mea. Nu imi place ca se tot lucreaza pe straduta pe unde se intra. In rest e ok.
Memorat
soniaMicu
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #10 : Noiembrie 13, 2009, 04:57:22 »

Buna miresici,
150 de locuri, din cate stiu eu are Casa Capsa si Hotel Minerva (ii zice altfel la salon, dar nu mai tin minte). Capsa era cam scump pentru buzunarul meu, iar la Minerva nu aveau cand am vrut eu. Pana la urma m-am dus la Imperial Ballroom (langa Cismigiu). Am fost multumita de cum arata (pot zice ca bine), dar mai ales ca am putut sa ma tocmesc cu ei  biggrin0
Asa ca am reusit sa ma incadrez in bani. Sper sa iasa si bine. Daca mai stie cineva de ei, multumesc anticipat pentru orice parare (doar sper sa nu ma dezumflati). Seara buna tuturor!
Memorat
seramis
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #11 : Noiembrie 24, 2009, 07:05:18 »

Buna miresici,
150 de locuri, din cate stiu eu are Casa Capsa si Hotel Minerva (ii zice altfel la salon, dar nu mai tin minte). Capsa era cam scump pentru buzunarul meu, iar la Minerva nu aveau cand am vrut eu. Pana la urma m-am dus la Imperial Ballroom (langa Cismigiu). Am fost multumita de cum arata (pot zice ca bine), dar mai ales ca am putut sa ma tocmesc cu ei  biggrin0
Asa ca am reusit sa ma incadrez in bani. Sper sa iasa si bine. Daca mai stie cineva de ei, multumesc anticipat pentru orice parare (doar sper sa nu ma dezumflati). Seara buna tuturor!
La Hotel Minerva au o sala de nunti care se numeste Himalaya Ballroom si au vreo 130-140 de locuri (sper sa nu ma insel)
Memorat
gargaritza
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #12 : Decembrie 08, 2009, 11:39:56 »

Buna miresici,
Eu am rezervat la restuarantul La Gondola de la parcul Bordei. In restaurant n-am avut loc, pentru ca n-au decat 100, 100 si ceva de locuri, dar au un cort frumos langa lac, unde intra  lejer pana la vreo 200 de persoane. Eu am cam 170 de invitati. Partea buna e ca daca ploua sunt asigurata, si daca nu, atunci se ridica peretii laterali si ai super vedere la lac.
A mai facut cineva acolo? As vrea cateva pareri.
Merci frumos
Memorat
piticutz
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #13 : Decembrie 29, 2009, 01:34:26 »

Buna tuturor si sarbatori fericite!
Am intrat aici pentru a cere niste pareri despre o locatie de nunti, anume High-Life.
A facut sau a fost cineva la vreo nunta acolo?
Merci frumos si un an nou mai bun!
Memorat
petunia
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #14 : Ianuarie 12, 2010, 10:31:22 »

Buna tuturor si sarbatori fericite!
Am intrat aici pentru a cere niste pareri despre o locatie de nunti, anume High-Life.
A facut sau a fost cineva la vreo nunta acolo?
Merci frumos si un an nou mai bun!
Buna piticutz!  biggrin0
Am fost acolo anul trecut in mai la nunta unei verisoare. Mie una mi-a placut mult. Locatia arata chiar f bine (nu e veche sau parea renovata de curand), eleganta, cu tapet frumos, candelabre si mese rotunde de 8 persoane. Au si o mica terasa unde poti sa iesi la o tigara. Mancare buna - pot spune cu mana pe inima (mai ales ca sunt un pic gurmanda si deci, ma pricep). Ca pret, stiu ca atunci a fost undeva pe la 60-70 de Euro de persoana, dar nu le-au cerut taxa de servire 10% sau bacsis. Stiu asta pentru ca mi-a placut si am intrebat-o ulterior pe vara-mea (ma gandesc sa fac si eu acolo, dar nu cred ca anul asta, anul viitor - sper  sign3)
Asa ca ... asta e ce stiu eu. Sper ca ti-am fost de folos si mult succes!
Memorat
paunita
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #15 : Ianuarie 24, 2010, 10:52:45 »

eu am gasit aseara un restaurant pe sos alexandriei, pisica salbatica si o sa fac nunta la etaj, e o sala super de 180 pers. mergeti si voi, e ok, am fost la un botez si mi-a placut f mult mancarea, f proaspata.
Memorat
sandra
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #16 : Aprilie 20, 2010, 10:44:10 »

Buna tuturor.
Stie cineva ceva despre Salonul Jubile din Pipera?
Am vazut doar pozele si mi-au placut, dar as dori mai multe detalii daca se poate.
Multumesc. biggrin0
Memorat
babuina
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #17 : Iulie 27, 2010, 05:26:59 »

Buna. Eu am facut nunta anul trecut si anul acesta fac botezul la Pisica Salbatica pe Sos.Alexandriei. Va spun ca a fost minunat,de la mancare,muzica,curatenie,servire. Meniul este convenabil si de calitate, la nunta a fost 180 iar la botez este 140. Mergati cu incredere!
Memorat
simina.violeta
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #18 : Noiembrie 07, 2010, 07:49:47 »

Buna seara tuturor,

Eu am facut de curand rezervare pentru la vara la Solange II. Auzisem de Solange Ballroom de la verisoara mea si m-am dus sa vad cum e. Acolo am aflat de la patroni ca s-a deschis din vara asta si Solenge II si am aruncat o privire. E superb. E in aceeasi cladire (fosta Antilopa) si oamenii sunt de super treaba. Pana acum am auzit doar de bine despre ei si sper sa fie la fel si la nunta mea. Sa-mi tineti pumnii  biggrin0
Daca mai stie cineva altceva despre ei, poate posteaza. Am sa mai intru zilele urmatoare sa ma uit.
Merci si seeara frumoasa.  love1
Memorat
ancutza
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #19 : Noiembrie 08, 2010, 09:17:06 »

Buna,
Apropos de Solange II, nu prea e in capacitatea trecuta in subiectul trendului. E mai mare, are 300 de locuri. Am fost eu acolo saptamana trecuta.
Ma rog, iau si evenimente cu mai putini invitati, deci merge si pentru 150-200 locuri  biggrin0
Oferta e chiar buna buna, parerea mea. Inca nu m-am hotarat dar ma gandesc serios sa o fac.
Va pup.
Memorat
Pagini: [1]
  Imprimă  

Schimbă forumul:  

Creat cu MySQL Creat cu PHP Powered by SMF 1.1.3 | SMF © 2006-2007, Simple Machines LLC
Traducerea în limba română © 2006-2007 www.smf.ro
Validat cu XHTML 1.0! Validat cu CSS!
Pagină creată în 0.258 secunde cu 20 cereri.