|
Locatii-evenimente
|
 |
« : Octombrie 17, 2009, 09:50:32 » |
|
Va asteptam cu pareri "proaspete", comentarii, impresii personale, etc., despre locatiile din Bucuresti cu capacitati cuprinse intre 200 si 250 de locuri.
|
|
|
|
« Ultima modificare: Mai 18, 2012, 01:25:39 de către admin »
|
Memorat
|
|
|
|
mariusN
Newbie
Deconectat
|
 |
« Răspunde #1 : Octombrie 18, 2009, 01:50:00 » |
|
Se pare ca imi revine "onoarea" de a incepe eu. Am sa propun 3 restaurante de capacitatea mentionata: - Boema Clasic (de la APACA) - Peron Victory (de la GAra de Nord - ministerul trasporturilor) - Alsy Salon Imperial (de la Casa Presei), cu mentiunea ca are capacitate de pana la vreo 500 sau 600 de locuri (nu stiu exact)
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
Didi24
Newbie
Deconectat
|
 |
« Răspunde #2 : Octombrie 18, 2009, 04:28:27 » |
|
Restaurantele de 200-300 de locuri intra la categoria restaurante mari si nu stiu daca sunt asa multe in Bucuresti. Peste 200 de locuri stiu doar Moara lu Bucur (de la Delfinului), Centurion - care e tot acolo si Casa Rustic din Drumul Taberei. casa Rustic stiu ca are mai multe saloane de capacitati diferite si arata elegant.
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
sorina2008
Newbie
Deconectat
|
 |
« Răspunde #3 : Octombrie 19, 2009, 12:33:43 » |
|
Buna tuturor, As adauga si eu cateva restaurante mari: Mc'Monis-ul, Crowne Plaza si Marriott-ul. E adevarat ca toate sunt scumpe, dar eu nu cred ca exista lucruri ieftine si de calitate. Asta cu ieftin si bun e o prosteala "ieftina"!
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
lizzie
Newbie
Deconectat
|
 |
« Răspunde #4 : Octombrie 23, 2009, 01:21:23 » |
|
Draga Sorina Mc' Monis-ul e o locatie de dubiosi jepcari dupa parerea mea. Numai de tepe si discutii am auzit acolo. Ce folos ca arata bine daca sunt oameni nashpa? Nu neaparat ospatarii sau sefii de sala ci aia mai de sus, adica cei care decid pana la urma.
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
sanziana
Newbie
Deconectat
|
 |
« Răspunde #5 : Octombrie 23, 2009, 02:05:23 » |
|
Buna ziua miresici (vad ca mai mult fete sunt pe aici). La capacitatea asta nu cred ca sunt prea multe restaurante sau saloane de nunti in Bucuresti. Eu una stiu de Turabo Ballroom (pe Barbu Vacarescu), Crowne Plaza, Aristocrat Events si Casa Rustic din Drumul Taberei. In rest am mai vazut cateva restaurante mari dar cam jenante (ori de prost gust, ori pur si simplu neintretinute. Eu una nu mi-as face nunta intr-un restaurant nerenovat de 5 ani sau mai mult.
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
floriana22
Newbie
Deconectat
|
 |
« Răspunde #6 : Octombrie 25, 2009, 03:14:15 » |
|
Apropos de Crowne Plaza, poate cineva sa-mi dea mai multe referinte. Stiu doar ca este al lui Copos, ceea ce nu e de natura sa ma linisteasca prea tare. Asa ca apelez la voi (cele sau cei care ati fost la o nunta acolo) pentru mai multe detalii. Multumesc frumos!
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
mimi09
Newbie
Deconectat
|
 |
« Răspunde #7 : Octombrie 26, 2009, 09:08:41 » |
|
Apropos de Crowne Plaza, poate cineva sa-mi dea mai multe referinte. Stiu doar ca este al lui Copos, ceea ce nu e de natura sa ma linisteasca prea tare. Asa ca apelez la voi (cele sau cei care ati fost la o nunta acolo) pentru mai multe detalii. Multumesc frumos!
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
mimi09
Newbie
Deconectat
|
 |
« Răspunde #8 : Octombrie 26, 2009, 09:11:17 » |
|
Scuze, mai devreme am postat fara sa scriu. Eu am fost la nunta unei prietene la Crowne Plaza in 2008. Am sa fiu concisa: locatie - nota 9, mancare - nota 8-9 (mai multa imaginatie n-ar strica, atfel bun), servire - 9, toalete -9. Sper ca am fost de folos.
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
mihaelaT
Newbie
Deconectat
|
 |
« Răspunde #9 : Octombrie 28, 2009, 10:41:25 » |
|
M-am cam speriat dupa ce am citit postarile de aici despre Mc'Monis. Eu am nunta in iulie 2010 si am rezervat deja acol. lizzie, poti sa-mi dai mai multe detalii pe PM. Merci mult! Macar sa stiu la ce sa ma astept, sau daca e cazul sa schimb rezervarea, daca mai pot (ca am platit deja avans).
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
mada1
Newbie
Deconectat
|
 |
« Răspunde #10 : Octombrie 29, 2009, 09:25:59 » |
|
Eu iti doresc multa bafta Mihaela!! Sper doar ca seful sa fie in toane bune in zilele cu pricina. Daca nu vrei sa adunci agentie din afara pentru decorare nu cred sa ai probleme.
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
cucu
Newbie
Deconectat
|
 |
« Răspunde #11 : Noiembrie 13, 2009, 04:25:26 » |
|
Buna ziua fetelor, Am o intrebare arzatoare: stie cineva cum e la Peron Victory? Am nunta acolo in iulie 2010 si stand pe net, am vazut niste comentarii care m-au speriat destul de tare, pe un forum de miresici. Pls. hellllp!
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|
admin
|
 |
« Răspunde #12 : Noiembrie 13, 2009, 04:31:51 » |
|
Buna ziua fetelor, Am o intrebare arzatoare: stie cineva cum e la Peron Victory? Am nunta acolo in iulie 2010 si stand pe net, am vazut niste comentarii care m-au speriat destul de tare, pe un forum de miresici. Pls. hellllp!
Buna cucu si bine ai revenit! Poti sa stai linistita ca nu e asa. Stiu despre ce e vorba si a fost ceva tendentios, pe care cei de pe forumul respectiv nu vor sa le scoata de acolo, nici macar dupa discutiile cu proprietarul restaurantului. Probabil cineva a avut pica pe altcineva si uite asa s-a apucat sa posteze diverse prostii. Mai stiu ca restaurantul cu pricina apare tot asa mascarit intrun forum, unde chipurile e din Brasov!!! Sincer iti spun, poti sta linistita!
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
cucu
Newbie
Deconectat
|
 |
« Răspunde #13 : Noiembrie 13, 2009, 04:36:52 » |
|
Va multumesc mult de tot! Mi-ati luat o piatra de pe inima.  Stateam ca pe ace pentru ca nu stiuam ce pot face daca e adevarat. Avansul era oricum platit.
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
alina_state
Newbie
Deconectat
|
 |
« Răspunde #14 : Noiembrie 23, 2009, 09:03:54 » |
|
Buna ziua. Numele meu este Alina State si sunt managerul Restaurantului Peron Victory. Dupa cum stii, daca ai fost la restaurant ma cunosti si iti pot raspunde fara problema la intrebarile tale. Orice restaurant vei cauta vei gasi despre el si bune si rele, pt ca asa suntem noi oamenii.Important este ce simti tu si ce parere ti-am facut noi. Sincer, eu stiu foarte bine ce s-a intamplat acele comentarii sunt facute de o singura persoana , pe toate site-urile pe care o si dau in judecata. Chiar am avut discutii si cu administratorii site-ului care au fost destul de neseriosi, pt ca pe toti care au avut nunti in restaurant si au scris acolo de bine i-au dat afara, ramanand doar ce a-ti vazut si ultimul comentariu care a fost pus dupa discutiile avute de mine cu managerul lor.
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
narcisa
Newbie
Deconectat
|
 |
« Răspunde #15 : Decembrie 10, 2009, 12:36:52 » |
|
Buna fetelor,
Am vazut ca s-a deschis un salon nou in Pajura. Inainte era un restaurant acolo (22 Decembrie). N-am retinut numele noii locatii, dar arata superbine. Cred ca o sa trec zilele astea sa vad ce meniuri au si va tin la curent.
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
natasha
Newbie
Deconectat
|
 |
« Răspunde #16 : Ianuarie 28, 2010, 05:48:11 » |
|
Buna miresici! Eu am rezervat la Godfather in Militari (Gorjului) pentru august anul acesta. Mie una mi s-a parut mai mult decat ok. Salonul e mare, incap lejer 200 de invitati si preturile sunt rezonabile. A mai facut cineva acolo? Apreciez parerile avizate (de la cei care chiar au fost acolo, nu "au auzit"). Multumesc frumos si seara buna!
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
alinutza09
Newbie
Deconectat
|
 |
« Răspunde #17 : Februarie 23, 2010, 02:45:13 » |
|
Buna dimineata !
Am si eu o mare problema, banuiesc ca nu sunt singura Am hotarat sa facem nunta anul acesta(11 septembrie) si nu am gasit restaurant .. Ma puteti ajuta cu niste sfaturi ?
Multumesc !
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
silvy
Newbie
Deconectat
|
 |
« Răspunde #18 : Martie 12, 2010, 08:08:30 » |
|
Buna dimineata !
Am si eu o mare problema, banuiesc ca nu sunt singura Am hotarat sa facem nunta anul acesta(11 septembrie) si nu am gasit restaurant .. Ma puteti ajuta cu niste sfaturi ?
Multumesc !
Alinutza draga, Poate ca te-ar putea ajuta cineva, dar nu ai zis cati invitati o sa ai si ce buget iti propui.
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
alinutza09
Newbie
Deconectat
|
 |
« Răspunde #19 : Martie 12, 2010, 08:10:07 » |
|
Scuzeeeeeeeeee.... O sa am in jur de 220-250 de invitati. Multumesc de sugestii!
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|