flower
Newbie
Deconectat
|
 |
« : Iulie 14, 2008, 05:30:48 » |
|
Dragi/ drage forumiste, ajutati-ma cu aceasta problema, pentru ca lumea are tot felul de pareri diferite si nu reusesc sa ma elucidez si sa iau o decizie.
Este cineva care a fost la o asemenea nunta sau a avut o asemenea nunta???
HELP! 04
|
|
|
|
|
Memorat
|
Nothing lasts forever....
|
|
|
mada1
Newbie
Deconectat
|
 |
« Răspunde #1 : Iulie 16, 2008, 12:17:28 » |
|
Eu am auzit povesti de la diverse cunostinte si bineinteles, mai mult pareri personale. Nu stiu ce sa zic, e incurcatura mare.. Si oricum, cei care merg la asemenea nunti au pareri impartite.
Depinde de ce vrei tu, cred..
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
ElenaN
Newbie
Deconectat
|
 |
« Răspunde #2 : Iulie 18, 2008, 07:32:55 » |
|
Mie mi se pare o idee foarte buna, dar trebuie sa tii cont neaparat de varsta invitatilor tai. Parerea mea...
|
|
|
|
|
Memorat
|
Ma semnez, cu stima
|
|
|
flower
Newbie
Deconectat
|
 |
« Răspunde #3 : Iulie 18, 2008, 07:35:07 » |
|
La ce te referi?  Ca la asta chiar ca nu ma gandisem :-\
|
|
|
|
|
Memorat
|
Nothing lasts forever....
|
|
|
ElenaN
Newbie
Deconectat
|
 |
« Răspunde #4 : Iulie 18, 2008, 07:37:32 » |
|
Pentru ca daca sunt mai mult tineri, e bine sa ii tii in picioare.. Chiar se simt mult mai bine daca tragi de ei un pic. Daca sunt in varsta, nu cred ca o sa le placa prea mult sa se plimbe cu farfuriile de mancare 
|
|
|
|
|
Memorat
|
Ma semnez, cu stima
|
|
|
Lala
Newbie
Deconectat
|
 |
« Răspunde #5 : August 20, 2008, 10:32:20 » |
|
Si eu cred ca este bine sa ti cont de varsta invitatilor la nunta, botez, sau ce e. Dar cred ca poti sa gasesti o cale de mijloc, in sensul ca mosii pot fi serviti la mese, ca oricum platesti serviciul, nu?? 
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
Edi-boogie
Newbie
Deconectat
|
 |
« Răspunde #6 : August 22, 2008, 05:59:52 » |
|
Eu fac parte dintre miresele care vor avea bufet suedez la nunta si nu cred ca o sa regret aceasta alegere. Prefer sa am o nunta mai dinamica decat sa-mi 'inbuib' invitatii.
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
roxanne
Newbie
Deconectat
|
 |
« Răspunde #7 : Septembrie 16, 2008, 05:55:08 » |
|
Mie imi place ca la bufetul suedez ai o gramada de lucruri bune din care sa alegi... iam..iam  Asa, deja m-am plictisit - aceleasi meniuri peste tot. Daca esti cumva petrecaret si ai multe nunti la care sa mergi, nu mai mananci niciodata fripturi, sarmale si peste. Ce sa mai zic de gustarea rece 
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
rodica
Newbie
Deconectat
|
 |
« Răspunde #8 : Decembrie 04, 2008, 02:14:29 » |
|
Acuma mie mi se pare ca daca nu esti o persoana mai inventiva, poti sa pui si la un bufet suedez tot aceleasi lucruri plictisitoare pe care le ai acum la un meniu standard. Deci bufetul sudez la o nunta sau la o petrecere de firma are totusi alte avantaje decat mancarea mai buna.
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
steluta22
Newbie
Deconectat
|
 |
« Răspunde #9 : August 24, 2009, 10:54:53 » |
|
Mie mi se pare mai mult decat ok sa ai bufet suedez la nunta. Iti ofera mult mai multa libertate de alegere si diversitate de preparate. Cred ca daca faci meniul cu cap, toata lumea poate fi multumita ca isi va gasi ce-i place. In plus sunt mai multe sanse ca lumea sa se distreze, nu sa stea la masa si sa se plictiseasca. Ar fi totusi si niste inconveniente, dupa parerea mea: - stabilirea cantitatilor din fiecare preparat - controlul a ceea ce primesti (stim ca sunt ...tendinte de a fi furat la capitolul acesta) Ca rezovare pentru prima problema, cred ca trebuie sa incerci sa vei cam ce le place invitatilor, macar in mare. Risculrile sunt sa comanzi prea mult sau prea putin. Dar din cate am inteles eu, poti sa iesi mai bine decat la un meniu clasic, cu aceeasi bani.
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
crina
Newbie
Deconectat
|
 |
« Răspunde #10 : Aprilie 21, 2010, 11:05:54 » |
|
Buna, Eu cu meniul stil bufet la nunta nu prea sunt de acord. Am fost la o nunta cu acest tip de meniu, o nunta de 200 persoane, si nu mi-a placut, trebuia sa stai la coada cu farfuria in mana ca sa mananci ceva....bufet merge la o petrecere mai mica. Intr-adevar am fost si la un botez, chiar la marriott, si a fost foarte bine, dar am fost un nr mult mai mic de persoane( aprox 40). Am inteles ca trebuie sa fi foarte ferma cu ospatarii, sa aduca la timp mancarea. Pupici.
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
terziana
Newbie
Deconectat
|
 |
« Răspunde #11 : Aprilie 21, 2010, 11:11:22 » |
|
Eu am fost la o nunta cu bufet suedez aici si a fost absolut ingrozitor... Lasa coada care se formeaza- era un bufet la care nu aveai voie sa mergi decat o singura data iar farfuriile erau minuscule!!! Intr-adevar si eu cred ca e mai potrivit pt un botez. La mine la nunta doar cocktailul cu canapeuri va fi bufet
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
patricia
Newbie
Deconectat
|
 |
« Răspunde #12 : Aprilie 22, 2010, 07:20:39 » |
|
si eu am fost la o nunta cu bufet suedez. La inceput mi s-a parut interesanta ideea. Ni s-a spus ca e destula mancare si ca putem sa mergem la masa de servit cand dorim, caci e mancare destula. Insa s-a terminat destul de repede si nu am ajuns sa mananc mare lucru, mai mult fructe. Mirii insa au fost multumiti pt alegerea facuta. Cred ca romanii sunt mai putin obisnuiti cu asa ceva la nunta, insa depinde de ce invitati ai.
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
miruna
Newbie
Deconectat
|
 |
« Răspunde #13 : Aprilie 22, 2010, 07:23:40 » |
|
si eu am fost la o nunta cu bufet suedez. La inceput mi s-a parut interesanta ideea. Ni s-a spus ca e destula mancare si ca putem sa mergem la masa de servit cand dorim, caci e mancare destula. Insa s-a terminat destul de repede si nu am ajuns sa mananc mare lucru, mai mult fructe. Mirii insa au fost multumiti pt alegerea facuta. Cred ca romanii sunt mai putin obisnuiti cu asa ceva la nunta, insa depinde de ce invitati ai.
chestia e ca romanii sunt obisnuiti sa manance mult la nunta. e logic ca mirii sa fie multumiti pt ca au iesit mult mai ieftin. acolo unde am fost eu nu cred ca a fost mai mult de 300mii de persoana mancarea. in plus iti cumparai singur bautura, ceea ce e penibil.
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|