flower
Newbie
Deconectat
|
 |
« : Iulie 14, 2008, 08:08:39 » |
|
Seara buna, fetelor!
Mai puneti baloane la nunti, la botezuri?
Mie nu imi prea plac, dar sotul zice ca sunt de efect si ca lumea se bucura intotdeauna de ele.
Eu nu stiu ce sa zic... ma ajutati cu idei?
|
|
|
|
« Ultima modificare: Iulie 21, 2008, 04:02:55 de către admin »
|
Memorat
|
Nothing lasts forever....
|
|
|
soricica2002
Newbie
Deconectat
|
 |
« Răspunde #1 : Iulie 14, 2008, 08:26:22 » |
|
Aoleeu, sunt urate rau! Rezista cu vitejie, Flower! 
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
alessia
Newbie
Deconectat
|
 |
« Răspunde #2 : Iulie 15, 2008, 11:38:22 » |
|
Buna  Eu zic ca sunt dragutze, dar fara exagerari.. Am vazut si decoruri urate dar si frumusele. Totu cred ca tine de unde te opresti. Daca mireasa nu se poate abtine si pune 1000 de baloane si balonase in 7 culori, normal ca e urat.
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
Miss Jane
Newbie
Deconectat
|
 |
« Răspunde #3 : Iulie 21, 2008, 03:09:34 » |
|
Sunte de acord. Baloanele dau impresia de sarbatoare, mie asa mi se pare. La o nunta, la un botez, la o petrecere de copii, la o aniversare de firma si asa mai departe. Totul e sa nu arate sala a cantina de la tara. :-\
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
redflower
Newbie
Deconectat
|
 |
« Răspunde #4 : Iulie 24, 2008, 01:18:50 » |
|
Eu am o problema cu restaurantul. Nu vor sa accepte orice culori, decat anumite variante: vernil, auriu, alb. Husele sunt cu funde albastre.
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
ella
Newbie
Deconectat
|
 |
« Răspunde #5 : August 05, 2008, 10:42:33 » |
|
Daca husele tale sunt cu funda albastra, o sa fie albastru si alb, nu? sau chiar albastru cu auriu.
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
vicky2002
Newbie
Deconectat
|
 |
« Răspunde #6 : August 05, 2008, 10:45:24 » |
|
Aaa, asta nu e o problema asa mare. Sa auzi la mine probleme  04 Si apropo chiar si vernilul merge cu albastru. E chiar f dragut si se si poarta pastelul.
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
vio.moise
Newbie
Deconectat
|
 |
« Răspunde #7 : August 19, 2008, 05:09:59 » |
|
Buna, miresicilor sau mamicilor! Am o intrebare la voi. Am auzit ca exista niste beculete care se introduc in baloane si lumineaza super. Sie cineva unde se gaseste si la noi asa ceva, sau macar o agentie care face cu asa ceva?
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
marisssa
Newbie
Deconectat
|
 |
« Răspunde #8 : August 19, 2008, 08:03:59 » |
|
Si eu am auzit ca sunt baloane iluminate, dar nu stiu de unde se pot procura, imi pare rau. Era o agentie organizatoare de nunti, dar nu imi mai amintesc cum se numea, sunt prea multe 04
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
felinutza
Newbie
Deconectat
|
 |
« Răspunde #9 : August 21, 2008, 04:40:01 » |
|
Eu cred ca baloanele incep sa se demodeze, dar o sa fie intotdeauna fani.
|
|
|
|
|
Memorat
|
Viata e frumoasa numai daca vrei. Sigur vrei?
|
|
|
lilik
Newbie
Deconectat
|
 |
« Răspunde #10 : August 21, 2008, 04:43:41 » |
|
Or sa fie intotdeauna fani ai baloanelor la nunti, botezuri, petreceri si orice evenimente,din doua motive: or sa fie intotdeauna 'periferici', ca sa nu jignim pe nimeni  si la fel or sa fie intotdeauna oameni care sa vada clasicul ca cea mai sigura solutie de a amenaja restaurantul la un eveniment.
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
marisssa
Newbie
Deconectat
|
 |
« Răspunde #11 : Septembrie 23, 2008, 05:43:38 » |
|
Baloanele sunt ok, atata vreme cat exista gust, eu asa zic. Gust si limita.
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
aura.sarbu
Newbie
Deconectat
|
 |
« Răspunde #12 : Septembrie 23, 2008, 05:57:40 » |
|
Mie imi plac baloanele. Sunt vesele si romantice. Si dau o atmosfera de sarbatoare. Normal ca poti folosi si altceva dar eu zic ca si baloanele au farmecul lor 
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
Marius
Newbie
Deconectat
|
 |
« Răspunde #13 : Octombrie 17, 2008, 04:15:34 » |
|
Buna tuturor,
Azi am descoperit portalul acesta si mi se pare ok. Ar fi cateva minusuri (asta pentru cei care administreaza portalul), cum ar fi faptul ca nu am reusit sa vad clar de la inceput ce contine. Daca ai putin timp vezi ca e chiar bun, dar daca esti grabit e mai greoi. Dar sa revin la subiectul deschis, parerea mea e ca baloanele sunt cam "depasite". In anumite momente si aranjamente sunt ok, dar in majoritatea cazurilor au devenit banale, chiar dau in ... de prost gust. Parerea mea,
Bafta tuturor.
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
nododo
Newbie
Deconectat
|
 |
« Răspunde #14 : Octombrie 22, 2008, 12:08:17 » |
|
Si eu cred ca baloanele sunt de un gust indoielnic si nu inteleg de ce se insista cu ele, pt ca nici ieftine nu sunt. Da pe de alta parte e adevarat ca nici alte variante care sa umple la fel sala nu exista la aceiasi bani.... 
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
minimi
Newbie
Deconectat
|
 |
« Răspunde #15 : Decembrie 04, 2008, 01:59:14 » |
|
fetelor, eu ma uit de vreo doi ani pe piata asta de organizare a nuntilor si am observat ca e la fel de important ce pui pe masa, adica in imediata apropiere a nuntasului, ca si ce pui in jurul lui, pentru ca asta creaza atmosfera. cred ca mai am putin si ma fac organizator de nunti 
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
bambina
Newbie
Deconectat
|
 |
« Răspunde #16 : Decembrie 04, 2008, 02:01:13 » |
|
Minimi, asta inseamna ca si baloanele sunt la fel de importante ca si marturiile sau florile de pe masa?
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
draghici.aurelia
Newbie
Deconectat
|
 |
« Răspunde #17 : Ianuarie 20, 2009, 04:03:53 » |
|
Cam la fel de important este ce gasesti pe masa, dar poate totusi conteaza mai mult impresia de sarbatoare pe care o ai la intrarea intr-un restaurant unde are loc o nunta.
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
magda
Newbie
Deconectat
|
 |
« Răspunde #18 : Februarie 16, 2009, 07:32:27 » |
|
NUUUUUUUUUUUUUU, nu imi plac baloanele la nunti. N-am nimic in potriva baloanelor in general, dar ca sa le pui prin toate restaurantele, cu snopul...... Mi se par depasite si de prost gust in cele mai multe cazuri. Foarte rara am vazut ceva dragut cu baloane.
Parerea mea
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
consuella
Newbie
Deconectat
|
 |
« Răspunde #19 : Mai 06, 2009, 11:51:16 » |
|
Daca baloanele sunt alese si aranjate cu bun gust, atunci da. Depinde foarte mult cum e locatia in care organizezi petrecerea. Daca are decoruri incarcate, cu siguranta o sa arate de prost gust. Sau daca faci un terci de culori, cu multe baloane impletite si metalizate, iar o sa arate cam asa:  Deci eu cred ca depinde de gustul celui care le alege si le aranjeaza.
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|