Forum Locatii Evenimente
Mai 22, 2012, 07:57:19 *
Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îți creezi un cont.
Ai pierdut sau nu ai primit emailul care conține codul de activare al contului?

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola și precizează durata sesiunii.
Noutăți: SMF - Just Installed!

Pagina principală   Ajutor Caută Calendar Autentificare Creează un cont  
Pagini: [1]
  Imprimă  
Autor Subiect: Restaurante in Bucuresti cu cele mai gustoase meniuri de masa festiva, nunta etc  (Citit de 1570 ori)
0 Utilizatori și 1 Vizitator pe acest subiect.
cucu
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« : Iulie 16, 2008, 12:37:02 »

As vrea sa deschid un subiect nou, cu permisiunea domniiilor voastre. Asta pentru ca ar fi interesant si util sa avem si noi niste pareri sincere si dezinteresate pe acest subiect.

Nu e asa? Wink
« Ultima modificare: Iulie 16, 2008, 12:43:18 de către cucu » Memorat
ElenaN
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #1 : Iulie 18, 2008, 07:20:40 »

Din cate cautari si sapaturi am facut eu, am auzit de mancare buna in destul de putine locuri. Dar acum se pune problema f mult de gusturi si de cat de bine au iesit nuntile alea cu totul, pentru ca daca esti plictisit si nu te simti bine, sau te enerveaza ceva sau cineva.... parca nici mancarea nu ti-e pe plac 01
Memorat

Ma semnez, cu stima
redflower
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #2 : Iulie 24, 2008, 01:47:01 »

Mie mi se pare foarte greu sa iti dai seama cum o sa fie mancarea la nunta, daca nu imposibil. Daca te duci sa mananci acolo, o sa mananci meniu normal, de zi cu zi. Ce o sa ai la nunta nu are nici o legatura cu ceea ce primesti.
Memorat
Diddye
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #3 : Iulie 24, 2008, 01:56:38 »

Ei, cu aproximatie, poti macar sa afli. In sensul ca daca mancarea din meniu nu e buna, nu ai nici o sansa ca felurile de la nunta sa fie peste limita acceptabilului. Daca e totusi rezonabila, atunci, cred ca poti sa discuti sa iti faca macar cate un pic din fiecare, sau sa te cheme cand pregatesc pentru alta nunta.
Memorat

Psss
Marys
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #4 : Iulie 24, 2008, 02:01:05 »

Daca e bunavointa din partea restaurantului, au si bucatar bun si gasesc sigur si o modalitate de a gusta din meniul de nunta, nu? 
Memorat
cucu
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #5 : Iulie 24, 2008, 02:31:05 »

Sunt de acord. E foarte important sa nu va lasati pe mana restaurantului si mai ales pe ultimul moment, fara sa probati macar un fel de mancare din meniul lor curent.
Memorat
Miss Jane
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #6 : August 29, 2008, 09:29:47 »

Eu am fost la un botez la Crama Culmea Veche. Mancarea a fost bunicica, se vedea ca fusese facuta cu atentie si grija. Dar parca totusi a fost mai buna pe la inceput.. Roll Eyes
Memorat
lilik
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #7 : August 29, 2008, 09:33:30 »

Eu am mai mancat mancare buna si la restaurant Lascar. Chiar il recomand. Si serviciul e ok.
Memorat
vio.moise
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #8 : Septembrie 04, 2008, 05:01:06 »

Eu rareori am mancat mancare f buna in Bucuresti, adica mai buna deact as fi mancat acasa, de exemplu. Am auzit ca se gateste bine si la Casa Jienilor, prin zona Mosilor-Obor.
Memorat
Marys
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #9 : Septembrie 04, 2008, 05:12:24 »

Fetelor, nu va lasati iarasi prada confuziilor. Masa pe care o mananca oricine la un restaurant nu are legatura ca ce poti manca la o masa festiva sau la o nunta.
Memorat
mmm
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #10 : Septembrie 04, 2008, 05:15:18 »

Sunt de acord cu Marys. Daca te uiti pe orice meniu, nu vei gasi nici 50% din ce o sa iti dea un restaurant la nunta. Nici nu au cum sa serveasca zi de zi sarmale, antreuri din alea bibilite si mai stiu eu ce fripturi sau peste.
Memorat
Ruxi.b
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #11 : Octombrie 06, 2008, 05:57:39 »

Buna. Eu am mancat bine la Hotel Triumf, la un botez. In rest, nu comentez, dar partea cu mancarea a fost pozitiva.
Memorat
ursa
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #12 : Decembrie 04, 2008, 02:32:09 »

Eu personal am auzit de la niste cunostinte ca s-ar gati bine la Casa Jienilor sau ceva de genul asta, undeva pe langa Calea Mosilor, inspre Obor. O sa verific si revin
Memorat
maria_eu
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #13 : Februarie 13, 2009, 09:40:53 »

Seara buna,

Am si eu ...ca toata lumea, o problema. Nu stiu cum sa fac sa ma asigur ca mancarea din meniul de la nunta va fi ok.
Si cand zic ok, ma refer la 2 lucruri: - calitativ si cantitativ.
Acuma nu sunt absurda, dar daca scrie friptura 200 gr., macar 175 sa fie, ca oricum nu cred ca sunt prea multe restaurante care respecta asta (ca sa nu zic ...fura).
Cele/cei mai cu experienta, ati facut ceva anume ca sa va asigurati in sensul asta?

Multumesc frumos
Memorat
mirelutza
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #14 : Iulie 09, 2009, 04:24:26 »

Mancare buna la restaurantul Casa Mica din zona Semanatoarea.E o locatie excelenta pentru botezuri si petreceri mai micute(maxim 40 de locuri).Mancarea se face in ziua respectiva(am o cunostinta care lucreaza acolo) si chiar e foarte buna.Try it! smile1
Memorat
cecilia
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #15 : Noiembrie 19, 2010, 10:34:05 »

Mancare buna la evenimente? Hmmmm. Dupa parerea mea umila, majoritatea se iau unii dupa altii si preturile sunt ... japca. Meniurile? Trase la indigo, cu ceva exceptii. 1,2,3,4 cupa si campionatu'. Toti cu salamuri, peste, sarmale si fripturi. Chiar as vrea sa stiu si eu cine face ceva mai deosebit la un pret rezonabil. Nu ca n-ar fi normal. In fond poti avea la aceeasi bani mult mai bine decat e pe piata. Dar poate ne ajuta un pic criza si ne vine si noua randul la ...ales locatia (ca pana nu demult erai multumit sa gasesti o data libera  sign3)
Memorat
astrid
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #16 : Mai 31, 2011, 06:59:05 »

Meniu

Gustare rece _- Medalion din piept de pui cu fructe, Prosciutto cu pepene galben, Batog afumat de peste, Rulada de somon fumee, pate de rata cu portocale, icre de crap, tarta cu creveti

Pastrav cu buchet de legume, piept de curcan cu varza calita, Coaste de porc alergate cu cartofi taranesti si salata de muraturi

Fructe, Alune, Tort,

Open bar - J.B., Cinzano, Gin, Vodca, Vinul casei, Apa minerala si plata, Pepsi, Fanta, Sampanie
Memorat
margareta22
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #17 : Iulie 27, 2011, 11:05:56 »

Eu am 2 locuri favorite: Rossetya (pe langa piata Rossetti) care e mai mic, asa de 50-60 de persoane si Il Corso (la Arcul de Triumf)
Ambele fac mancare superbuna si returile mi se par f rezonabile (mai ales daca va uitati pe meniu).
Memorat
Pagini: [1]
  Imprimă  

Schimbă forumul:  

Creat cu MySQL Creat cu PHP Powered by SMF 1.1.3 | SMF © 2006-2007, Simple Machines LLC
Traducerea în limba română © 2006-2007 www.smf.ro
Validat cu XHTML 1.0! Validat cu CSS!
Pagină creată în 0.266 secunde cu 20 cereri.