Forum Locatii Evenimente
Mai 22, 2012, 08:03:03 *
Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îți creezi un cont.
Ai pierdut sau nu ai primit emailul care conține codul de activare al contului?

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola și precizează durata sesiunii.
Noutăți: SMF - Just Installed!

Pagina principală   Ajutor Caută Calendar Autentificare Creează un cont  
Pagini: [1]
  Imprimă  
Autor Subiect: Ce putem decora cu flori, la nunti?  (Citit de 1128 ori)
0 Utilizatori și 2 Vizitatori pe acest subiect.
gargaritza
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« : Iulie 16, 2008, 01:10:38 »

M-am gandit sa postez acest subiect nou pentru ca mi se pare foarte intersant.

In ultima vreme am vazut niste decoruri superbe, facute cu flori si m-am gandit ca am putea sa evoluam si noi de la vesnicele baloane albe si rosii Tongue
« Ultima modificare: Iulie 21, 2008, 04:17:09 de către admin » Memorat
flower
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #1 : Iulie 21, 2008, 02:42:03 »

Salut, Gargarita. Si mie mi se pare un subiect interesant.
Din cate am vazut si eu pe la targurile de nunti, se mai decoreaza si scaune, in afara de clasicele mese. Ba chiar se mai pot infrumuseta si intrarile, in diverse feluri interesante.
Memorat

Nothing lasts forever....
Fixy
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #2 : Iulie 21, 2008, 03:32:51 »

Fetelor, se poate decora cu flori orice: usi, ferestre, scaune, mese, toalete, alei, porti bla, bla si asa mai departe. Totul depinde de imaginatia ta, sau daca iti iei agentie - a agentiei..
Memorat
lilik
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #3 : Iulie 24, 2008, 12:35:34 »

Mie mi-a placut cel mai mult un aranjament la spatarele scaunelor- niste buchetele micute cu un sirag de margele. Foarte dragut, o sa ma interesez si eu cat costa sa faci asa ceva Cool
Memorat
Malima
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #4 : August 09, 2008, 08:59:00 »

Costa destul tinand cont de faptul ca sunt flori proaspete (imi imaginez Roll Eyes) si este de muncit la fiecare scaun. Daca o husa e 1 euro minim, decorul la scaun cred ca e cel putin o data pe atat, nu?
Memorat
Fixy
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #5 : August 09, 2008, 09:02:07 »

da, sigur e f scump. daca doar un fir de crizantema e 4RON la piata... iti dai seama ca la nunta  04
Memorat
aura.sarbu
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #6 : Septembrie 23, 2008, 06:21:37 »

Buna. Eu cred ca sunt putine ocazii in viata in care poti sa iti permiti sa umpli cu flori peste tot. Una dintre ele este nunta si e pacat sa fii mireasa calica la flori. :-\
Memorat
Ruxi.b
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #7 : Septembrie 23, 2008, 07:05:52 »

Eu am vazut anul asta la targurile de nunti niste decoruri cu flori superbe. Sigur o sa imi fac si eu ceva similar.
Memorat
Magdali
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #8 : Octombrie 06, 2008, 06:07:02 »

Buna. Mai poti lega de tavanul restaurantului, unde se poate niste vase cu flori sau chiar bile cu flori. Tongue
Memorat
Edi-boogie
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #9 : Octombrie 06, 2008, 08:46:48 »

Am vazut pe situri, mai ales la americani. Se poarta tot felul de forme facute din flori, si suspendate si pe mese si in multe locuri.
Memorat
Zuza
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #10 : Decembrie 04, 2008, 02:07:50 »

De mare efect mai sunt ghirlandele (care se folosesc si la alte petreceri) sau arcadele acoperite cu flori sau partial, doar cu buchetele. Aceste decoruri cred ca merg si la petreceri de craciun, de exemplu, decat ca folosesti brad si globulete sau chiar si luminite :)
Memorat
roxanne
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #11 : Decembrie 04, 2008, 02:09:46 »

Uau! Super idee... merci mult Zuza Kiss Nu stiam ce sa imi pun la intrare la restaurant ca nu imi placea nimic din ce mi-au zis de la restaurant.
Memorat
Kalini
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #12 : Ianuarie 26, 2009, 03:48:56 »

buna miresicilor! Am vazut la o nunta si vreau si eu sa imi fac o arcada cu baloane decorata cu tul sau organza si cu flori si iedera. Arata foarte foarte dragut. Decat sa imi gasesc o sursa de iedera..
Memorat
felicia_stan
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #13 : Noiembrie 05, 2009, 10:11:32 »

Buna seara miresici,
Din cate am vazut eu, nu prea se mai poarta baloanele. Oricum, florile sunt mult mai frumoase. Si apropos de ce spunea Kalini, iedera imi place mult.
Poti sa faci super combinatii cu ea. Eu personal am folosit-o pentru aranjamente ........ acasa. Am ochit 2 locuri in cartier (1 Mai), si ma aprovizionez de acolo. Sincera sa fiu, sunt de pe gardurile oamenilor, dar daca nu iau cine stie ce, nu cred ca fac paguba si nu s-ar supara nimeni pe mine. Doar ca ... mi-e cam jena  wub
Memorat
Pagini: [1]
  Imprimă  

Schimbă forumul:  

Creat cu MySQL Creat cu PHP Powered by SMF 1.1.3 | SMF © 2006-2007, Simple Machines LLC
Traducerea în limba română © 2006-2007 www.smf.ro
Validat cu XHTML 1.0! Validat cu CSS!
Pagină creată în 0.202 secunde cu 20 cereri.