gargaritza
Newbie
Deconectat
|
 |
« : Iulie 16, 2008, 01:27:49 » |
|
Petrecerile supriza sunt unele din putinele lucruri pe care ar trebui sa le copiem de la americani  . Merita 100%! Hai sa vedem cum facem sa iasa bine 
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
Diddye
Newbie
Deconectat
|
 |
« Răspunde #1 : Iulie 17, 2008, 04:29:50 » |
|
Mie mi se par foarte tari petrecerile surpriza! Dar cred ca e o munca fantastica sa strangi toata lumea si sa fie totul pus la punct in clipa cand se aude cheia in usa sau se aprinde lumina. 04
|
|
|
|
|
Memorat
|
Psss
|
|
|
missy01
Newbie
Deconectat
|
 |
« Răspunde #2 : Iulie 17, 2008, 04:34:01 » |
|
A, asta nu mi se pare atat de greu, mai ales daca este sarbatoritul/ a este o persoana sociabila. Mai rau este daca nu ii plac suprizele 
|
|
|
|
|
Memorat
|
Yours trully and your faithfully,
|
|
|
mihaelaT
Newbie
Deconectat
|
 |
« Răspunde #3 : Iulie 18, 2008, 08:10:52 » |
|
Oricui ii plac surprizele. Sa vii acasa sau intr-un club sau intr-un restaurant si sa-i vezi pe toti prietenii tai acolo veniti pentru tine, nu se poate sa nu iti faca placere. 02
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
Clarra
Newbie
Deconectat
|
 |
« Răspunde #4 : Iulie 28, 2008, 04:33:53 » |
|
O petrecere surpriza e reusita daca cel care o organizeaza reuseste sa stranga multa lume cu chef de distractie  . Am participat eu la una, care a fost intr-un club. A fost cam greu cu corelarea, dar pana la urma ideea a reusit.
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
Diddye
Newbie
Deconectat
|
 |
« Răspunde #5 : Iulie 28, 2008, 04:35:52 » |
|
Cel mai important lucru, mie mi se pare suprinderea sincera 01
|
|
|
|
|
Memorat
|
Psss
|
|
|
Ruxi.b
Newbie
Deconectat
|
 |
« Răspunde #6 : August 06, 2008, 02:57:12 » |
|
E simplu, domnilor! Aduni niste prieteni dragi si petrecareti... si gata petrecerea surpriza 01 
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
Pinky
Newbie
Deconectat
|
 |
« Răspunde #7 : Octombrie 23, 2008, 11:47:57 » |
|
Si eu cred ca e simplu. Dar cel mai important lucru este sa-ti iasa surpriza! Eu am avut o asemenea petrecere si a iesit be-sti-al!!! Mi-a placut tare mult surpriza si va recomand si voua sa le faceti prietenilor sau iubitilor sau apropiatilor vostri o asa petrecere, sau macar o asa surpriza. Cred ca toti ne dorim in sinea noastra sa avem macar o data parte de ase ceva 
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
doli.m
Newbie
Deconectat
|
 |
« Răspunde #8 : Noiembrie 24, 2008, 10:56:48 » |
|
Bunaaaa! :D Tocmai am avut in weekend o petrecere surpriza. A iesit ffff tare! Recomand tuturor sa organizeze prietenilor lor un asemenea party. A fost cu confetti, cu artificii, baloane, tot tacamul. Multumesc, prietenii mei!
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
Pinky
Newbie
Deconectat
|
 |
« Răspunde #9 : Decembrie 04, 2008, 03:12:28 » |
|
Ar fi bine daca am putea sa ne inspiram si noi de la niste organizatori de o asemenea petrecere. Poate asa am avea mai multe idei 
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
anae
Newbie
Deconectat
|
 |
« Răspunde #10 : Decembrie 04, 2008, 03:22:41 » |
|
Ar fi bine daca am putea sa ne inspiram si noi de la niste organizatori de o asemenea petrecere. Poate asa am avea mai multe idei  Buna ziua! Consider ca a fura idei de la organizatori, este un lucru nedemn pentru fiecare dintre noi. Cand un client cere o oferta(mai ales cu tematica) unei agentii de organizare evenimente, agentia munceste foarte mult pentru ca propunerea sa fie competitiva. Fiecare petrecere are particularitatile ei(nr de persoane, vegetarieni sau nu, catering de post sau nu, media de varsta, profesie etc) iar daca o companie vrea o petrecere cu tematica se iau in considerare urmatoarele elemente:istoricul companiei(aici vorbim de studierea companiei), ce elemente de legatura cu profilul companiei poti aduce in tematica respectiva,muzica, happening-uri etc. Asa ca, va sugerez sa fiti creativi sau sa apelati la o agentie sa va organizeze evenimentul. De ce trebuie sa asociem hotia cu a la romani? www.eventoo.ro
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
Pinky
Newbie
Deconectat
|
 |
« Răspunde #11 : Decembrie 10, 2008, 01:59:55 » |
|
Imi pare rau ca sunteti atat de revoltat(a), dar nu cred ca v-ati uitat cu atentie la ce sectiune ati postat mesajul. Nu stiu cati dintre cei care lucreaza la agentia dvs sau dintre prietenii/ rudele acestora isi permit sa angajeze firme care sa le organizeze petrecerile private.
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
Pinky
Newbie
Deconectat
|
 |
« Răspunde #12 : Decembrie 10, 2008, 02:01:38 » |
|
Scuze, am uitat sa raspund la cel mai important lucru. Nu era vorba de 'furat' de la agentii de organziare de evenimente, pentru ca inainte de a exista agentiile, lucrurile se faceau de catre persoane, ca si acum. Eu despre acei organizatori vorbeam. 
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
draghici.aurelia
Newbie
Deconectat
|
 |
« Răspunde #13 : Ianuarie 20, 2009, 04:17:14 » |
|
Trebuie sa fie tare grea meseria de organizator de evenimente cu cat de cat ceva imaginatie. Am auzit si eud e situatii in care clientul cere ceva deosebit si la final pleaca undeva mai ieftin cu ideile. Foarte urat din partea lor. Dar.. totusi aici cred ca este vb de asa ceva. E o discutie inocenta a unor prieteni cate vor sa faca ceva simpatic de ziua cuiva.
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
violetta
Newbie
Deconectat
|
 |
« Răspunde #14 : Ianuarie 28, 2009, 09:38:48 » |
|
E intradevar urat sa "furi" idei de la o agentie care munceste pentru ele, dar intrebarea mea este: de ce nu se protejeaza aceste agentii? De ce nu percep o taxa pentru consultanta, sau asa ceva? Pot fi si cazuri in care pur si simplu nu imi plac ideile lor si nu vreau sa fac contract cu ei, sau poate ideile sunt bune, dar dupa ce am vazut agentia si oamenii, nu am incredere ca le si pot aplica asa cum vreau eu? Si atunci ce sa fac? Sa le dau bani pentru ceva ce nu cred ca o sa iasa bine? Astept sa ma contrazica cineva. Sunt de acord ca nu e corect, dar nici sa arunc bani pe geam pentru ca am contactat o agentie.
O sera buna tuturor!
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
consuella
Newbie
Deconectat
|
 |
« Răspunde #15 : Ianuarie 28, 2009, 09:54:21 » |
|
Draga Violeta,
O sa incerc sa-ti raspund pe scurt. Eu ma ocup cu asa ceva, dar o sa incerc sa fiu obiectiva. In primul rand nu poti sa iei bani de la client doar pentru ca te intalnesti cu el. Daca le spui ca trebuie sa faci un precontract, majoritatea fug, asa ca e foarte greu de stabilit un cadru legal. Problema mare este ca lumea s-a obisniut sa ia gratis tot ce se poate. Ai fi mirata cati suna la agentia noastra sa ne ceara sa le gasim un restaurant. Pur si simplu. Adica noi sa muncim, sa dam telefoane, sa vedem daca resturantul corespunde cu ce vrea clientul, daca e si liber cand vrea clientul si apoi sa il spun (eventual rezerv) GRATIS. Cand le spunem ca treaba asta costa (doar daca le gasim si semneaza un contract), majoritatea nu mai suna. Nici macar partea cu a cauta gratis nu e ok. Ideea e ca eu le propun 3-4 locatii conform cu ce au cerut. Daca nu vor e treaba lor, dar munca mea trebuie platita. Nu credeti? Sunt cumva absurda?
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
netty
Newbie
Deconectat
|
 |
« Răspunde #16 : Februarie 13, 2009, 09:58:47 » |
|
Draga Violeta,
O sa incerc sa-ti raspund pe scurt. Eu ma ocup cu asa ceva, dar o sa incerc sa fiu obiectiva. In primul rand nu poti sa iei bani de la client doar pentru ca te intalnesti cu el. Daca le spui ca trebuie sa faci un precontract, majoritatea fug, asa ca e foarte greu de stabilit un cadru legal. Problema mare este ca lumea s-a obisniut sa ia gratis tot ce se poate. Ai fi mirata cati suna la agentia noastra sa ne ceara sa le gasim un restaurant. Pur si simplu. Adica noi sa muncim, sa dam telefoane, sa vedem daca resturantul corespunde cu ce vrea clientul, daca e si liber cand vrea clientul si apoi sa il spun (eventual rezerv) GRATIS. Cand le spunem ca treaba asta costa (doar daca le gasim si semneaza un contract), majoritatea nu mai suna. Nici macar partea cu a cauta gratis nu e ok. Ideea e ca eu le propun 3-4 locatii conform cu ce au cerut. Daca nu vor e treaba lor, dar munca mea trebuie platita. Nu credeti? Sunt cumva absurda?
Draga Consuella, Nu stiu de ce te mira acest fapt. Doar traiesti in Romania, din pacate. Lumea nu e educata sa aprecieze MUNCA altuia. Si cea mai mare problema este ca s-a dus o campanie de proportii de catre foarte multe companii care chipurile ofereau diverse servicii "GRATIS" E o mare capcana pentru consumatorul needucat (ca n-are cine sa-l educe, sau il educa prost). Doar vedem la tv si prin reviste scris mare SUPER OFERTA, GRATIS, BONUS, etc. Deci omul din multime intelege ca e bine asa. Nu poti sa te lupti cu asta singura. Cu timpul se va rezolva, dar pana atunci, numai un contract bine facut te poate proteja.
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
magda
Newbie
Deconectat
|
 |
« Răspunde #17 : Februarie 16, 2009, 07:27:23 » |
|
Mi se pare mie sau s-a deviat bine de la subiect? Parca era vorba de idei pentru petreceri reusite, nu sa ne certam pe alte motive. Mi-e imi plac petrecerile tematice. Acum depinde de fiecare ce tema sa aleaga, dar terenul e vast, zic eu. O idee ar fi ...bebelusii. Toata lumea se imbraca in bebelusi, se consuma cu biberonul, se fac cadouri suzete si alte zdranganeli, etc. Alte idei prin preajma?
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
gargaritza
Newbie
Deconectat
|
 |
« Răspunde #18 : Februarie 16, 2009, 07:41:32 » |
|
Vad ca se discuta o gramada despre furtul de idei. Am mai vazut si intrun alt subiect ceva pe tema asta. Ma rog, e de condamnat, dar mai bine ne intoarcem la petrecerile surpriza. Locatia: acasa la cineva, un club, un restaurant, etc. Cum procedam: luam sarbatoritul, sarbatorita de mana, il/o legam la ochi cu o esarfa, il/o asezam intro masina si ajungem la locul cu pricina.
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
ionion
Newbie
Deconectat
|
 |
« Răspunde #19 : Iunie 16, 2009, 10:47:40 » |
|
Nu stiu, mi se pare mie sau nu prea mai exista multe petreceri reusite in ultima vreme? Cel putin eu nu prea am mai participat la asa ceva. La cele mai multe, plictiseala maxima, asta daca nu cumva te imbeti suficient cat sa nu-ti mai pese. Mie mi-ar placea sa se organizeze si pe la noi petreceri gen carnaval, bal mascat. Mi se par foarte tari. Si daca e sa fie surpriza cu atat mai bine.
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|