Forum Locatii Evenimente
Mai 22, 2012, 08:09:43 *
Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îți creezi un cont.
Ai pierdut sau nu ai primit emailul care conține codul de activare al contului?

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola și precizează durata sesiunii.
Noutăți: SMF - Just Installed!

Pagina principală   Ajutor Caută Calendar Autentificare Creează un cont  
Pagini: 1 [2]
  Imprimă  
Autor Subiect: Restaurante nunti si botezuri Bucuresti 50-100 persoane  (Citit de 11789 ori)
0 Utilizatori și 5 Vizitatori pe acest subiect.
abigayl
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #20 : Mai 12, 2009, 11:33:38 »

Buna ziua tuturor!
A fost cineva la o nunta sau un botez la Don Taco. Noi am vrea sa facem un botez acolo. Preturile am vazut ca sunt rezonabile, dar asta e tot ce stiu. Ei zic ca au specific mexican, dar fac si mancare romanesca. Daca e cineva care a fost acolo la un eveniment, pls help!!!
Merci mult!
Buna victoriaM,
Eu am fost acolo la botezul fetitei sorei mele. Asta se intampla in martie anul acesta, asa ca banuiesc eu ca nu s-au schimbat lucrurile de atunci.
Per total a fost foarte bine, in sensul ca mancarea a fost buna si destul de rezonabila: aveau 2 meniuri pentru botez, unul de 90 si altul de 110 RON.
Loc este destul pentru un botez (noi am fost 60 si mai era destul loc), cred ca undeva pe 90 e maximum. Decorul e cam rustic, dar pentru cui ii place stilul e ok.
Memorat
nikitta
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #21 : Mai 25, 2009, 10:47:58 »

As dori sa recomand si eu un restaurant de pana la 100 de locuri. Se numeste Restaurant Amarillo si se afla la intrarea in piata Moghioros, in diagonala fata de piata Moghioros. Eu am fost acolo la nunta fratelui meu la inceputul lui martie si a fost foarte frumos. Imi place mult salonul de la etaj, care are 100 de locuri. Si oamenii sunt amabili si manacarea e buna. Restaurantul organizeaza nunti, botezuri si petreceri de pana la 100 de invitati.

Mult succes tuturor!
Memorat
lulush
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #22 : Iunie 22, 2009, 10:20:10 »

Buna ziua tuturor!
A fost cineva la o nunta sau un botez la Don Taco. Noi am vrea sa facem un botez acolo. Preturile am vazut ca sunt rezonabile, dar asta e tot ce stiu. Ei zic ca au specific mexican, dar fac si mancare romanesca. Daca e cineva care a fost acolo la un eveniment, pls help!!!
Merci mult!

Buna victoriaM,
Nu stiu daca nu e destul de tardiv raspunsul, dar am fost si eu la un botez acolo. Mancarea e destul de ok, nu stralucitoare dar ok. Restaurantul nu mi se pare cine stie ce. Decorul "mexican" e o combinatie de rustic romanesc cu sombreros.
Per total eu le-as da nota 6-7, dar poate sunt eu mai exigenta.
Memorat
victoriaM
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #23 : Iunie 25, 2009, 11:07:54 »

Citat din mesajul lui: victoriaM cenzurat=topic=36.msg647#msg647 date=1241793771
Buna ziua tuturor!
Merci mult!

Buna victoriaM,
Nu stiu daca nu e destul de tardiv raspunsul, dar am fost si eu la un botez acolo. Mancarea e destul de ok, nu stralucitoare dar ok. Restaurantul nu mi se pare cine stie ce. Decorul "mexican" e o combinatie de rustic romanesc cu sombreros.
Per total eu le-as da nota 6-7, dar poate sunt eu mai exigenta.

Multumesc lulush,
NU e inca prea tarziu. Botezul o sa fie la inceputul lui Ausgust si eu inca nu m-am hotarat unde sa-l fac.
Am fost la mai multe restaurante, insa nu m-am decis. Mi-a placut la Rossetya (eu am cam 50 de invitati), dar e cam departe, La Papi ar fi ok, si ar mai fi Mythos, un restaurant grecesc pe la piata Operei - Cotroceni, dar si asta e cam departe.
Oricum multumesc mult pentru ajutor. Se pare ca Don Taco o sa iasa din schema. Inclin spre Rossetya.
Memorat
Pirandello
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #24 : Iulie 25, 2009, 03:54:00 »

Am fost la restaurantul Casa Caragiale pe langa Gradina Icoanei(50 -70 locuri cred, dar trebuie verificat) la o petrecere privata. Mancare foarte buna, servicii ireprosabile si ceea ce mi-a placut cel mai mult  a fost  muzica live(au un pian la etaj).    Daca va intereseaza da-ti un mesaj ca am cartea de vizita.
Memorat
sorana
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #25 : Septembrie 11, 2009, 06:47:26 »

La capacitatea de care vorbiom (50-100 locuri), ar mai fi La Papi (cam 80 de locuri), Mythos restaurant grecesc (60-70 locuri), Restaurant Secret (sic!) undeva pe langa parcul Izvorul Rece (unde e Lascar acum) si Casa Eden (prin spate pe la piata Kogalniceanu). Cam astea imi vin acum in minte.
Memorat
alexandraL
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #26 : Octombrie 12, 2009, 07:57:26 »

Cam de 60-70 de persoane imi vin mai multe restaurante in minte:
intai unul grecesc cu mancare bunicica si rezonabil la pret - Mythos
apoi Angelique (pe la Udriste)
si ar mai fi La Birlic (neverificat de mine)
Memorat
Fiona
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #27 : Octombrie 13, 2009, 10:51:35 »

buna seara,
Mythos e ok dupa parerea mea. N-am fost la nici un eveniment acolo, dar am mancat de 2 ori si a fost bine. Odata fructe de mare, alta data cotlete de berbecut. Ambele proaspete si gustoase. Nu pot da recomandari pentru evenimente pentru ca nu am participat, dar pot face o observatie: au un dezavantaj - localul e impartit in mai multe ... camere (3). Locul de dans e la mijloc, doar ca nu poate fi contact vizual cu toti invitatii. Altfel, cum ziceam, ok!
Memorat
paunita
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #28 : Ianuarie 24, 2010, 10:55:33 »

eu fac nunta la pisica salbatica pe sos alexandriei la etaj dar au la parter o sala de 100 pers, poate va e de folos
Memorat
miresica_no1
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #29 : Aprilie 20, 2010, 10:48:25 »

La Amarillo fac si eu botezul fetitei mele. O sa fie in iulie si am cam 60 de invitati. Am ales duminica, pentru ca sambetele din iulie sunt ocupate. Pentru botez e ok si duminica, se incepe mai devreme si lumea nu sta mai mult de 10-11 seara.
Memorat
mimisor
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #30 : Mai 31, 2010, 11:04:09 »

Ceva impresii despre Casa Mino. Eu as avea cam 100 de invitati si as vrea sa stiu de la cineva care a facut acolo o nunta, daca incap ok sau e inghesuiala.
Eu am fost sa vad locatia. Ei spun ca intra 110 oameni, dar eu am niste dubii. Pls. help!
Memorat
babuina
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #31 : Iulie 27, 2010, 05:30:56 »

Va recomand si eu restaurantul Pisica Salbatica de pe sos Alexandriei. Este super, are 3 sali. Una de 40, una de 120 si una de 180 persoane. Eu am facut nunta la etaj, in cea mare si botezul il fac la parter. Sunt foarte multumita de calitate si preturi, sunt oameni super ok. 
Memorat
ella
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #32 : August 10, 2010, 11:14:22 »

Buna ziua. Caut si eu un restaurant in zona vitan, cam in capacitatea asta, dar mai spre 50. Doresc sa fac o reuniune de familie cu o ocazie importanta si nu reusesc sa gasesc ceva ok. Pls recomandari:(
Memorat
adriand
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #33 : August 20, 2010, 09:51:31 »

Buna ziua. Caut si eu un restaurant in zona vitan, cam in capacitatea asta, dar mai spre 50. Doresc sa fac o reuniune de familie cu o ocazie importanta si nu reusesc sa gasesc ceva ok. Pls recomandari:(
Buna ella, stiu un restaurant nou pentru ce vrei tu, pe la pta Iancului, pe Pache, se numeste Special Steaks.
Am telefonul lor daca te intereseaza; 0723533000; au si terasa interioara, pentru meniu te sfatuiesti cu ei, in asa fel incat sa iasa toata lumea bine. Il recomand cu caldura. Petrecere frumoasa   party1
Memorat
astrid
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #34 : Septembrie 16, 2010, 08:38:54 »

Super haios si super gustos restaurant. Am fost la o petrecere privata, dar merge si pentru o nunta mica.(Sau un "botez, o pomana sau divort" ca sa citez chiar din prezentarea pe care si-o fac)
La Piata Muncii, se numeste La Piciorul porcului, meniul este romanesc si deosebit in acelasi timp. Au Meniu Porcesc, Meniu Anti-porc (cu o sectiune Vita si fiul) si Meniu special pentru copii (cu pret fix si evident de pui).
Si o mica terasa si fara probleme cu parcarea.
Ca sa nu mai bat campii foarte mult aici duce-ti-va pe site: www.xxxxxxxxxxxxxxx.ro (fara linkuri nesponsorizate pe forum - by admin) ca au si preturi (mai mult decat rezonabila) puse la meniu.
« Ultima modificare: Septembrie 16, 2010, 09:52:51 de către admin » Memorat
miruna_S
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #35 : Ianuarie 02, 2011, 07:35:30 »

La multi ani si un an nou mai bun pentru toti!

Caut un restaurant pentru botez de 50-60 de locuri in Bucuresti.
As dori un meniu de pana la 130 RON/persoana, cu 3 feluri de mancare, cu posibilitatea sa-mi aduc eu bautura. Ceva sugestii?
Merci frumos!
Memorat
acristiano
Vizitator
« Răspunde #36 : Ianuarie 12, 2011, 10:39:44 »

Buna ziua.Vreau sa stiu daca a mai facut cineva nunta sau botez la restaurant 4Brothers.Doresc sa rezerv aici  pentru nunta mea si vreu cateva sfaturi daca se poate.
Memorat
astrid
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #37 : Ianuarie 25, 2011, 06:09:01 »

Hello Miruna,

eu am facut un botez de 40 de persoane La Piciorcul Porcului, la Piata Muncii si am putut aduce bautura de acasa, fara probleme. Contacteaza-i (au site) si cere-le o oferta pentru ca sunt foarte prompti. Iar bucatarul este genial. Si cum am mai spus, preturile sunt decente (au preturi puse pe site la meniU).
Memorat
Pagini: 1 [2]
  Imprimă  

Schimbă forumul:  

Creat cu MySQL Creat cu PHP Powered by SMF 1.1.3 | SMF © 2006-2007, Simple Machines LLC
Traducerea în limba română © 2006-2007 www.smf.ro
Validat cu XHTML 1.0! Validat cu CSS!
Pagină creată în 0.225 secunde cu 20 cereri.