Forum Locatii Evenimente
Mai 22, 2012, 08:10:08 *
Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îți creezi un cont.
Ai pierdut sau nu ai primit emailul care conține codul de activare al contului?

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola și precizează durata sesiunii.
Noutăți: SMF - Just Installed!

Pagina principală   Ajutor Caută Calendar Autentificare Creează un cont  
Pagini: [1] 2
  Imprimă  
Autor Subiect: Restaurante nunti si botezuri Bucuresti 50-100 persoane  (Citit de 11789 ori)
0 Utilizatori și 5 Vizitatori pe acest subiect.
MikiL
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« : Iulie 17, 2008, 05:52:29 »

Buna. Pe mine ma intereseaza un restaurant bun pentru cam 60 persoane, pot sa fie si 70. Imi da cineva niste idei, pls?:)
« Ultima modificare: Mai 18, 2012, 01:25:11 de către admin » Memorat
mihaelaT
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #1 : Iulie 18, 2008, 08:06:45 »

Buna.

Am fost de curand la o nunta mai mica la restaurant Lascar. Mancarea excelenta, o recomand cu placere.
Am mai auzit de La Papi (parca e a lui Alexandru Papadopol), e prin zona Cismigiu.
Memorat
mada1
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #2 : Iulie 24, 2008, 12:15:43 »

A, si eu recomand mancarea de la Lascar. Am mancat o data la ei cand aveau locatia in centrul comercial de pe Vasie Lascar, in zona Spital Colentina.
Memorat
redflower
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #3 : Iulie 24, 2008, 01:01:18 »

Acum sunt tot felul de restaurante noi, mai ales la capacitatea asta: este unul in zona  Arcul de triumf, unul pe la Mihai Eminescu (linia tramvaiului 5), langa Aquarium si asa mai departe. Si mai sunt destule, mai ales in sectorul 2, intre Piata Romana si Unirea.
Memorat
Diddye
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #4 : Iulie 28, 2008, 04:56:30 »

Ar mai fi Hotel Irisa, pe Banu Manta - am auzit de el de la o colega.
Memorat

Psss
redflower
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #5 : Iulie 28, 2008, 05:00:35 »

Ar mai fi Hotel Irisa, pe Banu Manta - am auzit de el de la o colega.
Da, am fost acolo la un botez. Au si crama si restaurant. Noi am fost la crama, unde incap cam 60, la restaurant parca e un pic mai mult.
Memorat
Fixy
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #6 : Iulie 29, 2008, 02:06:40 »

Acum sunt tot felul de restaurante noi, mai ales la capacitatea asta: este unul in zona  Arcul de triumf, unul pe la Mihai Eminescu (linia tramvaiului 5), langa Aquarium si asa mai departe. Si mai sunt destule, mai ales in sectorul 2, intre Piata Romana si Unirea.

Poti sa-mi zici si mie mai exact cum se numesc cele doua restaurante de care ai zis, ca ma intereseaza? Merci .
Memorat
redflower
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #7 : Iulie 29, 2008, 02:19:48 »

Pei primul e Il Corso (italienesc), iar celalalt parca Maron, sau asa ceva. Sunt amandoua aproximativ pe acelasi stil. F dragute amandoua Cool
Memorat
Mirabel
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #8 : Iulie 29, 2008, 02:42:08 »

Un restaurant de vreo 80 persoane ar fi la Hotel Sunset, in zona Militari. Pe Iuliu Maniu, cam dupa Carrefour. E ok, sunt la un pic de distanta de sosea, au si parcare.
Memorat
marisssa
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #9 : Iulie 29, 2008, 04:30:28 »

Am fost de curand la Rosettya. Este foarte dragut acolo. Organizeaza chiar si nunti si petreceri, din cate am inteles. Este in zona Piata Rosetti.
Memorat
MikiL
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #10 : Iulie 29, 2008, 04:32:43 »

Da, stiu si eu de Rosettya. Si am auzit de bine de el. Trebuie doar sa-mi aduc aminte cine mi-a povestit 01
Memorat
mamba
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #11 : Octombrie 15, 2008, 12:05:05 »

Am fost acum 2 saptamani la o nunta superfrumoasa la Hotel Armonia, prin zona Armeneasca-Mosilor vechi. Au vreo 80-90 de locuri din cate am inteles, care sunt impartite in 2 zone. Dar in mare e elegant, geamuri mari, verdeata etc Frumos.
Memorat
rodica
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #12 : Octombrie 23, 2008, 11:19:48 »

Buna ziua. Apropos de hoteluri mai e Crystal Palace, care au cica vreo 80 locuri (zona Aviatiei). Au stil elegant si mancare destul de buna. Il recomand.

Memorat
roxanne
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #13 : Octombrie 23, 2008, 11:29:07 »

Am auzit de un loc nou, mai ales pt cei din zona Pantelimon. Se cheama Toni Catering si se afla pe la Faur, chiar in incinta fabricii. pe timpul zilei este cantina din cate am inteles. Dar e super ok si va sfetuiesc sa mergeti sa il vedeti, daca sunteti genul comod care vrea ceva aproape de casa Wink
Va pup.
Memorat
beni
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #14 : Noiembrie 07, 2008, 11:29:09 »

Uite ce bine s-a nimerit, mersi de sfat. Am pe viitoarea mea fina pe acolo. O sa ii zic sa ii caute sa vedem daca ii place.
Merci mult
Memorat
diana
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #15 : Noiembrie 07, 2008, 11:55:13 »

Buna, fetelor. Stie cineva ceva de un restaurant pe str. Tunari (zona IGP), care se cheama acu Daily? Pana acum a avut f multe nume, dar a acelasi.
Memorat
diana
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #16 : Ianuarie 12, 2009, 03:42:28 »

Buna. Am observat si eu restaurantul ala de ceva vreme Parca a fost mexican sau ceva de genul asta, nu? Pare ok, nu stiu ce sa zic, cel putin din punct de vedere al marimii.
Memorat
abigayl
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #17 : Martie 12, 2009, 07:45:25 »

Am vazut azi Bistro Ateneu sau Bistro la Taifas, n-am inteles foarte bine care e numele de fapt. E pe Gh. Manu (aproape de Calea Victoriei si de Casa Vernescu). Foarte dragut mi s-a parut. Au mai multe saloane, de la 30 la 80 de locuri.
E ok pentru petreceri sau botez. Mancarea era buna, preturile destul de ok.
Memorat
maria_eu
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #18 : Aprilie 15, 2009, 12:26:53 »

Pei primul e Il Corso (italienesc), iar celalalt parca Maron, sau asa ceva. Sunt amandoua aproximativ pe acelasi stil. F dragute amandoua Cool

Buna tuturor!
Referitor la Il Corso, din cate am vazut eu s-a renovat de curand si in plus, s-a extins. Arata mult mai bine acum si macarea mi-a placut.
Inainte era mititel (50-60 de persoane la interior). Acum intra 100-110 la interior si mai intra vreo 60-80 pe terasa (care mi s-a spus ca se acopera vara).
Memorat
victoriaM
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #19 : Mai 08, 2009, 05:42:51 »

Buna ziua tuturor!
A fost cineva la o nunta sau un botez la Don Taco. Noi am vrea sa facem un botez acolo. Preturile am vazut ca sunt rezonabile, dar asta e tot ce stiu. Ei zic ca au specific mexican, dar fac si mancare romanesca. Daca e cineva care a fost acolo la un eveniment, pls help!!!
Merci mult!
Memorat
Pagini: [1] 2
  Imprimă  

Schimbă forumul:  

Creat cu MySQL Creat cu PHP Powered by SMF 1.1.3 | SMF © 2006-2007, Simple Machines LLC
Traducerea în limba română © 2006-2007 www.smf.ro
Validat cu XHTML 1.0! Validat cu CSS!
Pagină creată în 0.251 secunde cu 20 cereri.