Forum Locatii Evenimente
Mai 22, 2012, 08:15:16 *
Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îți creezi un cont.
Ai pierdut sau nu ai primit emailul care conține codul de activare al contului?

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola și precizează durata sesiunii.
Noutăți: SMF - Just Installed!

Pagina principală   Ajutor Caută Calendar Autentificare Creează un cont  
Pagini: [1]
  Imprimă  
Autor Subiect: Training in deplasare  (Citit de 1505 ori)
0 Utilizatori și 3 Vizitatori pe acest subiect.
RoxanaMoise
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« : Iulie 21, 2008, 05:50:25 »

Buna ziua.

Sunt office manager la o firma si trebuie sa organizez (pt prima oara) o mini-excursie de training si as vrea niste sfaturi. Am mai multe oferte si de la niste pensiuni, insa mi se pare riscant.
Memorat
AlexandraB
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #1 : Iulie 22, 2008, 04:46:26 »

De ce ti se pare riscant? De multe ori te simti mult mai bine la pensiuni decat la hoteluri de nu stiu cate stele.
Memorat
RoxanaMoise
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #2 : Iulie 22, 2008, 04:49:51 »

Nu mi se pare riscant din punct de vedere al 'simtitului bine', pentru ca aici e vorba de mai mult decat atat, fiind un training: echipamente si conditii de desfasurare in general.
Memorat
AlexandraB
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #3 : Iulie 22, 2008, 04:54:00 »

Roxana, eu am organizat cate ceva seminarii si conferinte in afara orasului. Daca locul e placut, oamenii seriosi si spatiul este suficient, eu zic ca restul sunt detalii (echipamentele le poti aduce cu tine), iar programul merge de la sine daca ai un loc bun unde sa organizezi.
« Ultima modificare: Iulie 22, 2008, 05:09:10 de către AlexandraB » Memorat
mmm
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #4 : Iulie 22, 2008, 05:26:09 »

Ai dreptate, Alexandra. Dar pana la urma e vorba si de politica firmei si de ce vor sefii sa aprobe. Sunt traininguri si traininguri, firme si firme.
Memorat
alessia
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #5 : Iulie 28, 2008, 02:58:40 »

Eu am fost acum ceva timp la un training la Brasov, pentru ca firma mea e de acolo. Organizarea a fost facuta la hotel, pentru ca am fost si f multi, dar oricum pot sa spun ca a fost foarte simplu. Am stat acolo si dimineata mergeam la mic dejun si apoi la sala de conferinte.
Memorat
lauraB
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #6 : August 30, 2008, 11:59:38 »

Buna ziua tuturor,

Eu am participat la mai multe traininguri si conferinte pana acum si pot sa va spun ca doua dintre ele s-au tinut la pensiuni. Nu imi mai aduc aminte cum se numeau, dar una era in Sibiu, cealalta la Brasov. La Brasov cel putin a fost super ok. Aveau si o sala de conferinte de vreo 20 de persoane, exact cat trebuie pentru o firma mai micutza.
Asa ca, pensiunile sunt o varianta de luat in considerare, mai ales ca s-au inmultit ff mult si sunt destule maricele si cu dotari pentru conferinte.

Bafta multa! :D
Memorat
larisa
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #7 : Septembrie 15, 2008, 02:27:02 »

Acum toate pensiunile mai rasarite au si o sala de conferinta, sau cel putin pot transforma restaurantul in asa ceva. Asa ca pentru pana la 30-40 persoane, e f simplu, zic eu. Tongue
Memorat
Nelida
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #8 : Octombrie 14, 2008, 12:05:00 »

Buna. Firma mea a organizat trainguri si pe Valea Prahovei - Busteni, Sinaia chiar Azuga. Cel mai bine a iesit la Sinaia, pt ca mai sunt si alte atractii si mai ai de ce sa iesi din sala de conferinta si din hotel.
Memorat
Olisa
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #9 : Noiembrie 27, 2008, 12:05:43 »

Buna. Eu lucrez la o firma cu magazine in toata tara si trebuie sa gasesc o modalitate sa ii cazez pe toti in acelasi loc sau in hoteluri sau pensiuni vecine (am vreo 70 persoane). In plus, are cineva idei despre cum sa ii distrez in afara trainingului?
Memorat
Olisa
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #10 : Ianuarie 23, 2009, 10:39:46 »

Buna. pt un asemenea grup, mai mult ca sigur trebuie sa apelezi la un hotel. Nu cred ca exista pensiuni sau vile cu o capacitate asa de mare.
Memorat
terra
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #11 : Februarie 13, 2009, 09:21:04 »

Buna seara,

Noi trebuie sa organizam un training pentru 40 de persoane si s-a decis sa fie intrunul din orasele: Sibiu, Sighisoara sau Cluj.
Ma ajuta cineva cu niste sugestii? E cineva care a organizat sau participat la asa ceva in orasele respective? As aprecia orice comentariu sau detalii.
Multumesc mult!

Seara buna tuturor!
Memorat
doinitza
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #12 : Iunie 25, 2009, 11:15:36 »

Buna,
Eu am facut ultimul training la Predeal, in toamna trecuta. Nu mai stiu exact cum se numea hotelul in care am stat, Paradis sau Eden, ceva de genul asta. Oricum era ceva cu Rai ....  biggrin0
Ideea e ca am fost 40 de participanti si ne-am simtit chiar bine. Au un restaurant marisor si fac mancare buna, iar conditiile de cazare au fost ok.
Memorat
siminaN
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #13 : Decembrie 18, 2009, 09:30:34 »

Buna,
Eu am facut ultimul training la Predeal, in toamna trecuta. Nu mai stiu exact cum se numea hotelul in care am stat, Paradis sau Eden, ceva de genul asta. Oricum era ceva cu Rai ....  biggrin0
Ideea e ca am fost 40 de participanti si ne-am simtit chiar bine. Au un restaurant marisor si fac mancare buna, iar conditiile de cazare au fost ok.

Eden se numeste. Am fost si eu la un training acolo acum o saptamana. Am scris un comentariu in alt subiect (Locatii pentru evenimente corporate la munte ). Gasiti acolo detalii.
Sarbatori fericite tuturor!
Memorat
maria2008
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #14 : Ianuarie 28, 2010, 05:39:00 »

Buna tuturor,
Noi mergem la un training langa Sibiu, la vreo 10 km am inteles. Suntem 14 persoane si mergem la o pensiune - n-am retinut numele. Stiu doar ca au acolo cai si sanii. Sper sa fie fie zapada si saptamana viitoare. Nici macar numele localitatii nu-l stiu, ceva ce incepe cu A, pe drumul de la Sibiu spre Brasov. Am vazut doar niste poze si mi s-a parut super ok. Promit sa povestesc cum a fost la intoarcere.
Memorat
doli.m
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #15 : Septembrie 09, 2010, 05:05:28 »

Buna ziua. As vrea si eu ceva informatii despre locatii pentru un training de cam 30 persoane. Sa fie cu cazare si masa, daca se poate.

Multumesc
Memorat
Pagini: [1]
  Imprimă  

Schimbă forumul:  

Creat cu MySQL Creat cu PHP Powered by SMF 1.1.3 | SMF © 2006-2007, Simple Machines LLC
Traducerea în limba română © 2006-2007 www.smf.ro
Validat cu XHTML 1.0! Validat cu CSS!
Pagină creată în 0.285 secunde cu 20 cereri.