Forum Locatii Evenimente
Mai 22, 2012, 08:17:17 *
Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îți creezi un cont.
Ai pierdut sau nu ai primit emailul care conține codul de activare al contului?

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola și precizează durata sesiunii.
Noutăți: SMF - Just Installed!

Pagina principală   Ajutor Caută Calendar Autentificare Creează un cont  
Pagini: [1] 2
  Imprimă  
Autor Subiect: Ai o idee despre un loc pentru party?  (Citit de 3256 ori)
0 Utilizatori și 3 Vizitatori pe acest subiect.
Locatii-evenimente
Administrator
Newbie
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« : Noiembrie 01, 2007, 09:06:02 »

Ai un club sau un pub preferat? Exista unul unde ati participat la un party memorabil? Povesteste-ne!
« Ultima modificare: Iulie 17, 2008, 04:26:26 de către Locatii-evenimente » Memorat
missy01
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #1 : Noiembrie 01, 2007, 09:19:43 »

Buna,

Vreau sa-mi sarbatoresc ziua intr-un club si as dori cateva recomandari. Vor fi in jur de 30 de invitati. Ma intereseaza orice detalii (atmosfera, preturi, cum se face rezervarea, experiente personale, etc.). Orice mesaj va fi apreciat.
Merci.

Memorat

Yours trully and your faithfully,
admin
Administrator
Newbie
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul WWW
« Răspunde #2 : Noiembrie 07, 2007, 01:02:55 »

Va rugam ca de fiecare data cand solicitati ajutor sa specificati si orasul pentru care cautati o locatie.
Mult succes!
« Ultima modificare: Noiembrie 07, 2007, 01:07:48 de către admin » Memorat
melissa
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #3 : Noiembrie 11, 2007, 10:54:30 »

Eu mi-am serbat ziua la Club Fuchsia si a iesit super petrecere. Au si catering si nu te rup la pret. Ar mai fi ONIX in Regie, doar ca e ingesuiala mare si trebuie sa ai grija cu rezervarea  - sa nu te trezesti cu mai putine locuri decat ai cerut. Oricum te distrezi ca e atmosfera.
Memorat
gargaritza
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #4 : Aprilie 23, 2008, 08:15:11 »

Mi-e imi place la Regina Club. E pe Drumul Sarii. Am fost la 2 petreceri acolo si a iesit distractie. 03
Memorat
keisha08
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #5 : Aprilie 25, 2008, 01:16:09 »

Onyx in Regie. Acolo am avut cele mai reusite petreceri. Rezervare se face cam cu o saptamana inainte si e ok.
Preturile: nici prea mici nici mari, decente.
Atmosfera: super ok. Cool

Memorat
alessia
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #6 : Aprilie 25, 2008, 09:55:40 »

Am si eu o propunere: Coyote Club.
Mi-am serbat ziua acolo si a fost excelent. Atmosfera e foarte frumoasa si preturile rezonabile.
De cand si-au schimbat si mocheta aia care era cam ... mirositoare (cred ca avea mucegai) e un club de luat in seama.
Pentru orice fel de petrecere.  Wink

Memorat
felinutza
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #7 : Iulie 15, 2008, 11:50:50 »

Imi pare rau sa spun, dar nu mai exista locuri pentru party care sa merite sa ramana in tpoul preferintelor ani la rand. Poate in zone cu aflux constant, cum e Regia, dar si acolo.....
Memorat

Viata e frumoasa numai daca vrei. Sigur vrei?
vio.moise
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #8 : Iulie 31, 2008, 04:51:17 »

Eu cred ca mai exista destule cluburi/ puburi unde poti sa faci o petrecere reusita in Bucuresti. Decat ca totusi cel mai bine e sa rezervi tot localul sau clubul, daca se poate. Asta daca nu e atmosfera tare oricum si nu e cazul, pentru ca eventual e prea mare pentru petrecerea ta.
Memorat
LIANA
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #9 : August 04, 2008, 03:40:32 »

Stie cineva un restaurant cu muzica buna, de preferat inregistrata, cu DJ, unde sa se poata dansa, mai multe stiluri de muzica dar pt o masa festiva de 15-20 de persoane cu varsta intre 35 si 65 de ani. Daca ma intelegeti. Deci o locatie care are deja muzica si se poate dansa (nu dicoteca pt tineret, pt persoane adulte), pt ca e o ocazie festiva (e nunta de argint :-\), dar pt atatea persoane nu pot comanda si salon si orchestra separat Sad.Din ce am gasit eu pana acum, nimeni nu are aceasta oferta. Cry
Multumesc anticipat pt raspuns, in caz ca stie cineva. In Bucuresti, am uitat sa spun. Thx.
« Ultima modificare: August 04, 2008, 04:02:30 de către LIANA » Memorat
Pinky
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #10 : August 05, 2008, 10:29:55 »

Stie cineva un restaurant cu muzica buna, de preferat inregistrata, cu DJ, unde sa se poata dansa, mai multe stiluri de muzica dar pt o masa festiva de 15-20 de persoane cu varsta intre 35 si 65 de ani. Daca ma intelegeti. Deci o locatie care are deja muzica si se poate dansa (nu dicoteca pt tineret, pt persoane adulte), pt ca e o ocazie festiva (e nunta de argint :-\), dar pt atatea persoane nu pot comanda si salon si orchestra separat Sad.Din ce am gasit eu pana acum, nimeni nu are aceasta oferta. Cry
Multumesc anticipat pt raspuns, in caz ca stie cineva. In Bucuresti, am uitat sa spun. Thx.
Buna. Eu stiu Club Regina, in zona Razoare. E f curat, are parcare si din cate stiu si terasa si loc inauntru. Nu e chiar un club, este un local spre cafenea, dar din cate stiu fac si de mancare daca se cere. Cat despre muzica, cred ca se rezolva si asta.
Memorat
LIANA
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #11 : August 05, 2008, 11:55:21 »

Multumesc Pinky. Totusi e stil pub.Nu pot sa-i asez la masute pe invitati.Trebuie restaurant. Multumesc inca o data. Astept si alte sugestii.
Numai bine!
Liana.
Memorat
Marys
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #12 : August 06, 2008, 02:49:51 »

Buna :) Din pacate nu cred ca mai exista restaurante cu dj seara de seara. Probabil ca maxim s-ar putea discuta cu un sef de sala mai 'amabil', sa puna muzica dorita (eventual adusa de acasa, cel mai sigur Wink).
Memorat
Ruxi.b
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #13 : August 06, 2008, 02:55:59 »

Mai ales daca e vorba de 15-20 persoane... e posibil sa nu se poata dansa si restul clientilor sa se uite. Mai ales ca e posibil sa se gandeasca ca pierd clienti cu atmosfera prea 'saltareata', care pt altii e doar zgomot. Roll Eyes :-\ Spun asta pentru ca am vazut eu asa ceva si nu prea ne pria mancarea. Sad
Memorat
MikiL
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #14 : August 06, 2008, 03:06:35 »

Nu cred ca e o problema asa de mare, totusi. Eu stiu cel putin un loc unde se poate, dat fiind ca localul e mai mic. Hmmm... ar fi restaurant Lascar (este pe la Izvorul Rece) si Rosetya - pe la piata Rosetti.
Memorat
LIANA
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #15 : August 08, 2008, 03:28:24 »

Multumesc tuturor pentru sugestii. Intr-adevar mai exista restaurante cu program artistic in fiecare seara. Pe str.Doamnei am inteles ca este unul. O sa merg sa vad despre ce e vorba. Numai bine tuturor!
Liana.
Memorat
Ruxi.b
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #16 : August 09, 2008, 08:55:32 »

Pe strada Doamnei este intr-adevar Terasa Doamnei, unde este program folcloric in fiecare seara, din cate stiu eu. Este un loc pentru mese festive sau unde se aduc straini sa vada cam ce se mananca in Romania. Tongue
Pregateste portofelul, te sfatuiesc Wink si verifica nota de plata Cool
Memorat
LIANA
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #17 : August 13, 2008, 08:30:28 »

Cam nasol, sa zic asa  :) Dar de Jaristea ce stiti? Ce impresii aveti? Inteleg ca e tot cu program, dar preturile si personalul cum sunt? Macar sa fie saritori si amabili daca tot " oricum" se da ciubuc. Macar sa se simta bine invitatii si noi. Ca de-aia ii invit sa se simta bine, nu sa ia lectii de fite din partea chelnerilor si sa stea cu paharele goale. Roll Eyes
Salutari tuturor!
Memorat
Edi-boogie
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #18 : August 19, 2008, 12:18:26 »

Jaristea este tot un loc traditional pentru mese festive, dar este cateva clase peste Terasa Doamnei. Mai ales ca in ultima vreme au inceput sa-si cunoasca valoarea (din categorie cu Caru cu Bere).
Daca iti place atmosfera de 'pahar' sau asta cauti acum, poti sa mergi cu placere.
Memorat
LIANA
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #19 : August 19, 2008, 04:24:06 »

Multumesc Edi pt raspuns. Chiar nu-mi place stilul. Si oricum nu as vrea ca toata seara sa fie pe stilul asta. Pana la urma cred ca cel mai bine ar fi sa rezerv, daca gasesc, intr-un restaurant mai mic, un salon mic si unde sa duc eu muzica.  :-\
Chiar nu mai exista restaurante unde niste persoane de peste 40 de ani sa danseze pe o muzica adecvata varstei? Sa fie melodii iubite de noi, din tineretea noastra romanesti si straine, dar si actuale, frumoase.Pot fi de mai multe genuri, dar nu numai un gen cum ar fi populara, de pahar sau alte genuri pe care nici nu vreau sa le pomenesc....Nu toata lumea merge la bauta.
Daca as fi intreprinzator, as face o locatie-restaurant, in centru ,cu orchestra si cantareti (nu neaparat consacrati) unde sa poata dansa si sa se simta bine un cuplu sau mai multe persoane de varsta noastra. Sunt convinsa ca ar avea mult succes.Dar asta e.
Numai bine!
Memorat
Pagini: [1] 2
  Imprimă  

Schimbă forumul:  

Creat cu MySQL Creat cu PHP Powered by SMF 1.1.3 | SMF © 2006-2007, Simple Machines LLC
Traducerea în limba română © 2006-2007 www.smf.ro
Validat cu XHTML 1.0! Validat cu CSS!
Pagină creată în 0.215 secunde cu 20 cereri.