MikiL
Newbie
Deconectat
|
 |
« Răspunde #20 : August 20, 2008, 09:29:07 » |
|
Buna, Liana. Nu am intrat inca in grupul de varsta de care vorbesti, insa pot sa spun ca am avut ocazia sa remarc ca in alte parti ale lumii oamenii se distreaza in locuri publice pana la varste foarte inaintate, ceea ce din pacate nu e valabil inca (sper ca 'inca') la noi. Bine, pe de alta parte nici la 25-30 de ani nu mai ai sanse sa te distrezi daca nu te imbeti sau nu te droghezi :-\. Lumea devine pe aici din pacate extrem de plictisitoare/ plictisita??? Eu iti recomand totusi sa incerci sa vezi Lascarul (cred ca il gasesti aici pe site) si ar mai fi un restaurant grecesc mic din Cotroceni. Se cheama Mythos si au in weekenduri seri cu muzica greceasca.
Mult succes.
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
LIANA
Newbie
Deconectat
|
 |
« Răspunde #21 : August 26, 2008, 10:38:52 » |
|
Multumesc Mikil. Banuiesc ca nu exista "inca" la noi obisnuinta de a iesi la restaurant.Pana nu demult nu ne permiteam, intr-adevar. Acum e altceva. Ne permitem ,daca nu in fiecare week-end, macar cand vrem sa serbam ceva. Repet, daca as fi patron de restaurant as angaja formatie si cantaret (i) si as face o reclama agresiva. Multi ar vrea sa mearga la o astfel de locatie dar nu au unde. Ma refer la cei care nu agreaza neaparat barurile si muzica de petrecere. Am retinut recomandarile tale, am sa verific. Numai bine! Liana.
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
rodica
Newbie
Deconectat
|
 |
« Răspunde #22 : Septembrie 15, 2008, 03:39:52 » |
|
Cred ca stiu de ce nu exista ceea ce doresti tu. Pentru ca daca un restaurant angajeaza formatie cu un cantaret sau mai multi, lumea care vine pt placerea de a asculta va avea si preferinte... si cand e vorba de preferinte  e delicat.. Pentru ca se ajunge invariabil la muzica de petrecere.
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
Pinky
Newbie
Deconectat
|
 |
« Răspunde #23 : Octombrie 23, 2008, 11:51:11 » |
|
Buna. Am aflat de curand de un loc interesant pt partiuri: Newton Bar. F misto si personalul f dragut si amabil. Recomand 02
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
doli.m
Newbie
Deconectat
|
 |
« Răspunde #24 : Ianuarie 12, 2009, 04:17:31 » |
|
Hi. Sunt multe locuri dragute in Bucuresti de facut un party privat. De ex Opium Studio in zona lic M Viteazu. Au Dj si puteti alege orice muzica doriti
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
madalina popescu
Newbie
Deconectat
|
 |
« Răspunde #25 : Iunie 08, 2009, 02:53:00 » |
|
Am fost de curand la un party la hotel Persepolis (e pe undeva prin Aviatiei) si a fost cool. Era o aniversare a unui prieten si a facut petrecere la piscina. Piscina e in interior cu bar si loc de destrabalat. A iesit marfa. Noi am fost vreo 80 de persoane, dar e loc de cel putin dublu zic eu.
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
Pirandello
Newbie
Deconectat
|
 |
« Răspunde #26 : Iulie 25, 2009, 04:00:07 » |
|
Mie mi-a placut la Casa Caragiale. O locatie noua deschisa anul acesta in Bucuresti pe langa Gradina Icoanei. Este restaurant dar se poate amenaja loc pentru dans, au sistem de sonorizare in tot localul si mai ales ce mi-a placut cel mai mult a fost faptul ca au un pian la etaj(cand am fost eu a fost cineva care a cantat foarte bine). Am inteles ca au si seri cu teatru.
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
viorel
Newbie
Deconectat
|
 |
« Răspunde #27 : Iulie 28, 2009, 12:15:54 » |
|
Mie mi-a placut la Casa Caragiale. O locatie noua deschisa anul acesta in Bucuresti pe langa Gradina Icoanei. Este restaurant dar se poate amenaja loc pentru dans, au sistem de sonorizare in tot localul si mai ales ce mi-a placut cel mai mult a fost faptul ca au un pian la etaj(cand am fost eu a fost cineva care a cantat foarte bine). Am inteles ca au si seri cu teatru.
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
viorel
Newbie
Deconectat
|
 |
« Răspunde #28 : Iulie 28, 2009, 12:17:29 » |
|
Salut Pirandello, Poti sa-mi spui te rog mai exact pe unde vine restaurantul asta? Eu stiu cat de cat zona, dar nu stiu de restaurantul asta. Multumesc frumos.
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
Pirandello
Newbie
Deconectat
|
 |
« Răspunde #29 : Iulie 29, 2009, 03:06:48 » |
|
Salut Viorel. Este pe strada IL Caragiale intersectie cu Maria Rosetti aproape de satuia lui Caragiale. Vis-a-vis este un bloc in constructie. Daca nu il localizezi da-mi un pm si iti dau numarul de telefon.
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
viorel
Newbie