|
Locatii-evenimente
|
 |
« : Iulie 23, 2008, 04:49:04 » |
|
Dragi vizitatori, sunteti liberi sa va exprimati preferintele legate de restaurantele si salile de nunta din Cluj. De asemenea, ne puteti povesti experientele voastre pozitive sau negative, avute in asemenea locatii. Asteptam recomandari!
|
|
|
|
« Ultima modificare: Iulie 23, 2008, 05:24:23 de către Locatii-evenimente »
|
Memorat
|
|
|
|
mihaela_rosa
Newbie
Deconectat
|
 |
« Răspunde #1 : Februarie 12, 2009, 03:20:41 » |
|
Buna ziua,
Se pare ca am onoarea sa fiu prima cu o sugestie pentru Cluj. Cu toate ca nu sunt clujeanca (eu sunt din Brasov), dar imi place mult Clujul si mai merg pe acolo. Deci, sugestiile mele: - Restaurant Cronos (cam 100 locuri) - Stil Hotel (cam 200 locuri) - Casa Ardeleana (in complexul SORA) (130 cred)
Mult succes cautatorilor.
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
flower
Newbie
Deconectat
|
 |
« Răspunde #2 : Aprilie 29, 2009, 09:38:51 » |
|
Ceau Clujului!
Eu as recomanda doua restaurante pentru nunti: Restaurant Athena (pe Republicii) si Casa Dacilor. Am participat la nunti in ambele locatii si mi-a placut si servirea si mancarea si atmosfera de acolo.
|
|
|
|
|
Memorat
|
Nothing lasts forever....
|
|
|
mesina
Newbie
Deconectat
|
 |
« Răspunde #3 : Iunie 18, 2009, 12:17:05 » |
|
Un restaurant mare, foooarte mare, pentru nunti in Cluj este Restaurant Casa De Luxe. Au undeva pana pe la 500 de locuri!!! Oamenii sunt profesionisti si au experienta, asa ca acolo mergeti la sigur.
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
georgianaM
Newbie
Deconectat
|
 |
« Răspunde #4 : Octombrie 28, 2009, 10:19:16 » |
|
Buna seara, Vad ca ale mele clujence nu au fost prea active aici. As incepe cu Casa de Luxe. E intradevar mare, dar asta nu e neaparat un avantaj in zilele astea. Daca nu ai mai mult de 150-200 de invitati (si acum e cam greu sa ai atatia), mie mi se pare ca arata cam gol. O sala mare si inalta (pt. ca e ff inalta dupa parerea mea - nu ca ar fi ceva rau), cu prea putina ume, arata .... goala. Aici e pentru minim 300 de invitati zic eu. Mai rezonabile pentru vremurile astea mi se par Transilvania Holiday si La Fontana (Rimini Hotel). Mie una Rimini chiar mi-a placut. Nu mai stiu preturile, s-ar putea sa die la fel ca anul trecut dar nu stiu. Vremuri nebune!
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
maria2008
Newbie
Deconectat
|
 |
« Răspunde #5 : Ianuarie 28, 2010, 05:40:11 » |
|
Buna seara, Vad ca ale mele clujence nu au fost prea active aici. As incepe cu Casa de Luxe. E intradevar mare, dar asta nu e neaparat un avantaj in zilele astea. Daca nu ai mai mult de 150-200 de invitati (si acum e cam greu sa ai atatia), mie mi se pare ca arata cam gol. O sala mare si inalta (pt. ca e ff inalta dupa parerea mea - nu ca ar fi ceva rau), cu prea putina ume, arata .... goala. Aici e pentru minim 300 de invitati zic eu. Mai rezonabile pentru vremurile astea mi se par Transilvania Holiday si La Fontana (Rimini Hotel). Mie una Rimini chiar mi-a placut. Nu mai stiu preturile, s-ar putea sa die la fel ca anul trecut dar nu stiu. Vremuri nebune!
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
maria2008
Newbie
Deconectat
|
 |
« Răspunde #6 : Ianuarie 28, 2010, 05:42:12 » |
|
Scuze, am dat doar citat si am uitat sa scriu!!!! Rimini nu mai exista. L-a cumparat dl Pascani si se numeste Hotel Granata acum. In rest e la fel de frumos cum il stiam.
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
xenia
Newbie
Deconectat
|
 |
« Răspunde #7 : Aprilie 22, 2010, 08:07:27 » |
|
Da, e chiar frumos la Granata. Am fost si eu la o nunta acolo (cand inca se numea Rimini). Fain.
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
silvana
Newbie
Deconectat
|
 |
« Răspunde #8 : Noiembrie 24, 2010, 07:30:47 » |
|
Eu as propune 2 locatii care sunt favoritele mele: Restaurant Vila Tusa (au si cort de evenimente) West City Hotel Ambele sunt frumoase si spatioase, pana la vreo 300 -350 de locuri. Daca n-as fi deja maritata acolo m-as duce sa-mi fac nunta la un restaurant din Cluj. Va pup.
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
andrei
Newbie
Deconectat
|
 |
« Răspunde #9 : Ianuarie 14, 2011, 08:27:41 » |
|
Salut tuturor Ma numesc Andrei si am facut nunta in octombrie 2010 la restaurantul Impact,aproape de Iulius Mall. In primavara anului 2010 ne-am hotarat sa facem nunta acolo pt ca (oferta sustinea) platim doar meniul. Nu a fost o nunta foarte mare deoarece am facut 2 nunti (cealalta la BN). In fine,va recomand tuturor: chiar de ar fi ultima sala disponibila sau cu orice fel de oferta va ademeneste restaurantul Impact, NU FACETI NICIODATA NUNTA ACOLO!!! -Meniul a fost foarte saracacios si foarte scump,daca am scos o felie de sunca,deoarece era prea scumpa (5 lei) brusc a crescut taxa la bauturi -bineinteles ca puteam sa cumparam sucuri din alta parte dar am fost constransi de faptul ca daca am fi cumparat de altundeva am fi platit o taxa pt fiecare pers(curentul frigiderelor=2 lei/pers) - Taxa pentru muzica care am dus-o noi 2 lei/pers doar licenta dj-ului -ne-au ademenit cu foto-video gratuit,ne-au aratat ceva poze care sigur nu erau facute de ei. Foto-video de la nunta noastra e dezastru -am avut dansatori si cantareti care i-au pus sa se schimbe afara in curte. Cand am vazut asta(noi mirii) ne-am lasat invitatii si am umblat dupa ei sa-i rugam sa ii lase in birou sa se schimbe. Pana la urma au cedat In fine,am plecat cu un gust amar de acolo si ii multumim lui Dumnezeu ca am facut a -2-a nunta in alta parte si macar de pe acele dvd-uri vom avea ce arata copiiilor nostri.
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|