|
Locatii-evenimente
|
 |
« : Iulie 23, 2008, 04:56:03 » |
|
Dragi vizitatori, sunteti liberi sa va exprimati preferintele legate de restaurantele si salile de nunta din Constanta. De asemenea, ne puteti povesti experientele voastre pozitive sau negative, avute in asemenea locatii. Asteptam recomandari!
|
|
|
|
« Ultima modificare: Iulie 23, 2008, 05:22:30 de către Locatii-evenimente »
|
Memorat
|
|
|
|
Pixxi
Newbie
Deconectat
|
 |
« Răspunde #1 : Septembrie 03, 2008, 04:19:45 » |
|
Salut. Ma intereseaza pt o nunta, daca mai exista si alte restaurante potrivite pentru nunti in Mamaia, altele decat cele de la Parc. Stiu ca au nu stiu cate saloane de nunti, dar am fost de atatea ori acolo ca invitat, ca nu as mai putea sa merg ca mireasa 02
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
Bibilini
Newbie
Deconectat
|
 |
« Răspunde #2 : Septembrie 03, 2008, 04:38:42 » |
|
Buna Pixxi. Ar mai fi din vechile hoteluri din Mamaia restaurantul Picadilly (sau Piccadily, nu stiu bine cum se scrie). Iar din cele noi.. restaurantul Fattoria si Aquarium, parca. Scuze pt inexactitati, dar de restaurantele astea l-am auzit si eu prin jurul meu pe la prieteni si colegi care s-au mai insurat. 
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
ruxandra.banea
Newbie
Deconectat
|
 |
« Răspunde #3 : Septembrie 22, 2008, 12:25:49 » |
|
Buna. Mai este un hotel nou deschis acum. Este chiar langa Bamboo, dar nu mai retin exact cum se numeste.. :-\
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
Pixxi
Newbie
Deconectat
|
 |
« Răspunde #4 : Septembrie 22, 2008, 12:39:47 » |
|
A, merci Roxana. Il stiu, se cheama Richmond Hotel. Dar cred ca este extrrrrem de scump :-\. L-am vazut aici pe site.http://www.locatii-evenimente.ro/restaurante/oras/13/Restaurante-Constanta?page=2
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
pinkangel
Newbie
Deconectat
|
 |
« Răspunde #5 : Ianuarie 22, 2009, 10:12:34 » |
|
Buna celor din Constanta. Am auzit si eu de un restaurant de nunti f bun, laudat. Bavaria Blu se numeste si e chiar la intrarea in Mamaia. Cred ca este fostul Dacia, daca nu ma insel.
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
helga
Newbie
Deconectat
|
 |
« Răspunde #6 : Februarie 13, 2009, 10:21:35 » |
|
Buna seara,
Stie cineva ceva despre Palm Beach Hotel din Mamaia? Organizeaza si nunti din cate am inteles. Vreo miresica si-a facut nunta acolo? Merci mult.
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
pisi99
Newbie
Deconectat
|
 |
« Răspunde #7 : Septembrie 11, 2009, 05:58:02 » |
|
Eu am fost la o nunta la Hotel Elton si mi-a placut cum a iesit. Mancare buna si nu prea scumpa (asta acum un an...) si restaurantul elegant.
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
laviniaBoeru
Newbie
Deconectat
|
 |
« Răspunde #8 : Ianuarie 12, 2010, 11:27:39 » |
|
Buna fetelor, Nu stiu inca numarul de invitati, dar cred ca vor fi pe undeva pe la 200. Imi recomanda cineva un restaurant pentru numarul asta? Pana acum am vazut Zorile Marii si Malibu Hotel. La zorile Marii mi-a placut vederea, faptul ca poti sa iesi si sa stai pe faleza. Altfel, restaurantul e ok, doar ca am eu unele rezerve: am vazut ca anul trecut a fost inchis o perioada pentru ac mai multa lume a facut toxinfectie alimentara la o nunta (sau botez?). La Malibu mi-a placut sala de festivitati, dar mi s-a parut cam piperat pretul. Apreciez orice sugestii noi! Multumesc mult si noapte buna!
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
riry
Newbie
Deconectat
|
 |
« Răspunde #9 : Noiembrie 19, 2010, 10:57:08 » |
|
Mie personal mi-au placut "La Iani" si "La Scoica Land". Am fost acolo de cateva ori si mereu a iesit frumos. macarea e buna, servirea e buna, ce sa zic, mai depinde si de anturaj. Asa ca le recomand cu caldura. Va pup!
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
ionela.pp
Newbie
Deconectat
|
 |
« Răspunde #10 : Ianuarie 18, 2012, 11:43:24 » |
|
Locatia mea favorita din Constanta-Mamaia este Best Western Savoy. Arata bine si toate mancarurile sunt de calitate. Au bucatari chiar buni. Eu am fost la o nunta si un botez acolo si cand ma voi marita, acolo am sa merg. 
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|