|
Locatii-evenimente
|
 |
« : Iulie 23, 2008, 04:58:13 » |
|
Dragi vizitatori, sunteti liberi sa va exprimati preferintele legate de restaurantele si salile de nunta din Sinaia, Azuga, Busteni. De asemenea, ne puteti povesti experientele voastre pozitive sau negative, avute in asemenea locatii. Asteptam recomandari!
|
|
|
|
« Ultima modificare: Iulie 23, 2008, 05:24:56 de către Locatii-evenimente »
|
Memorat
|
|
|
|
Nelida
Newbie
Deconectat
|
 |
« Răspunde #1 : August 22, 2008, 11:48:14 » |
|
Buna ziua. Sunt o proaspata miresica si am avut nunta la Azuga la restaurantul hotelului 'Nu ma uita' de pe partia Sorica. A iesit foarte bine si surprinzator toata lumea a fost multumita si de servicii si de mancare.
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
Lala
Newbie
Deconectat
|
 |
« Răspunde #2 : Noiembrie 26, 2008, 11:30:31 » |
|
Buna. Am si eu o colega de servici care a facut nunta la Sinaia, ca de acolo este mirele. Am inteles ca au facut la Bastion, pe langa Castelul Peles.
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
ursa
Newbie
Deconectat
|
 |
« Răspunde #3 : Noiembrie 26, 2008, 11:46:13 » |
|
Dar Bastion este hotel, din cate stiu eu. Parca nu au restaurant unde sa se poata face nunti.
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
erol_ava
Newbie
Deconectat
|
 |
« Răspunde #4 : Februarie 13, 2009, 10:06:22 » |
|
Buna seara,
Apelez la cineva care stie Hotelul Sinaia (Rina Hotels). As vrea sa fac nunta la ei dar nu cunosc pe nimeni care sa mai fi facut acolo. Poate e cineva pe aici care a organizat ceva acolo si ma poate sfatui. Multumesc mult
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
mimi82
Newbie
Deconectat
|
 |
« Răspunde #5 : Februarie 25, 2009, 12:54:31 » |
|
Buna seara,
Apelez la cineva care stie Hotelul Sinaia (Rina Hotels). As vrea sa fac nunta la ei dar nu cunosc pe nimeni care sa mai fi facut acolo. Poate e cineva pe aici care a organizat ceva acolo si ma poate sfatui. Multumesc mult
Buna, O verisoara de a mea a avut nunta acolo si fost foarte dragut. Mancarea buna, restaurantul e frumos. O singura mica problema: au fost cam putini ospatari, dar nici verisoara mea nu a discutat de la inceput cate persoane vor servi! Eu stiu ca trebuie sa stabilesti neaparat asta. Asa ca ......... In concluzie e absolut ok. Mult succes.
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
tina
Newbie
Deconectat
|
 |
« Răspunde #6 : Iunie 23, 2009, 10:26:09 » |
|
Buna seara, Apelez la ajutorul celor care cunosc restaurantul Cutitul d'Argint. M-ar interesa daca a facut cineva o nunta acolo. Eu sunt din Bucuresti, dar as vrea sa fac nunta la Sinaia. Orice parere mi-ar fi de folos. Multumesc mult.
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
floryflory
Newbie
Deconectat
|
 |
« Răspunde #7 : Octombrie 08, 2009, 10:45:44 » |
|
Buna seara, Apelez la ajutorul celor care cunosc restaurantul Cutitul d'Argint. M-ar interesa daca a facut cineva o nunta acolo. Eu sunt din Bucuresti, dar as vrea sa fac nunta la Sinaia. Orice parere mi-ar fi de folos. Multumesc mult.
Buna Tina, Nun stiu daca iti mai este de folos informatia dar am fost eu la un botez acolo acum un an si ceva. Mancare ok, servirea buna in principiu (poate ar fi fost mai bine daca mai aveau un ospatar in plus), doar toaleta a lasat putin de dorit. Curata la inceput, mai putin spre sfarsit (poate s-ar fi rezolvat cu o sesizare la personalul restaurantului, sesizare care nu stiu daca s-a facut - ca mi-a fost jena sa intreb).
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
sirenutza
Newbie
Deconectat
|
 |
« Răspunde #8 : Ianuarie 22, 2010, 07:24:44 » |
|
Buna seara! Am si eu o rugaminte. Eu sunt din Bucuresti, insa m-am gandit sa imi fac nunta la Sinaia. Imi place mie mult Sinaia si in plus acolo l-am cunoscut pe iuby. Si ca sa revin la rugaminte: imi recomandati si mie un restaurant bun unde sa incapa 100-120 de persoane si sa mai fie si suficient loc de dans? Multumesc mult si va pup!
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
fiona-sreck
Newbie
Deconectat
|
 |
« Răspunde #9 : Noiembrie 30, 2010, 09:58:12 » |
|
Buna seara, Eu am facut nunta la Hotel Sinaia (Rina cred ca ii zice acum). A fost acum 3 ani, dar imi aduc aminte ca ieri. Ce sa zic? A fost o nuta perfecta. Un singur minus, toaletele. Nu s-au ocupat f bine de ele la inceput, dar am vb cu seful de sala si s-a rezolvat. Per total ... nota 9+
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|