Forum Locatii Evenimente
Mai 22, 2012, 09:21:04 *
Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îți creezi un cont.
Ai pierdut sau nu ai primit emailul care conține codul de activare al contului?

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola și precizează durata sesiunii.
Noutăți: SMF - Just Installed!

Pagina principală   Ajutor Caută Calendar Autentificare Creează un cont  
Pagini: [1]
  Imprimă  
Autor Subiect: Probleme delicate cu restaurantele  (Citit de 1261 ori)
0 Utilizatori și 4 Vizitatori pe acest subiect.
Clarra
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« : Iulie 29, 2008, 05:14:56 »

As vrea sa deschid acest subiect, pentru ca de multe ori se intampla sa regretam ca am ales restaurantul sau locatia respectiva. Din diverse motive, se intampla lucruri neplacute, despre care ne intrebam daca cumva le puteam evita. Le putem, Huh? Roll Eyes deci, evita?
Memorat
mada1
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #1 : Iulie 29, 2008, 07:03:43 »

Da! Buna idee!

Eu o situatie foarte neplacuta cred ca e partea cu furatul bauturii aduse de acasa, sau cu incarcatul la meniuri.
Memorat
ElenaN
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #2 : Iulie 30, 2008, 04:13:23 »

Mai pot exista probleme si la diferentele intre numarul de invitati anuntat si numarul celor care s-au prezentat la nunta, respectiv la restaurant. Mare grija la consumatia platita!
« Ultima modificare: August 21, 2008, 07:42:56 de către admin » Memorat

Ma semnez, cu stima
Pinky
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #3 : Iulie 30, 2008, 04:25:21 »

Mai pot exista probleme si la diferentele intre numarul de invitati anuntat si numarul celor care s-au prezentat. Mare grija la consumatia platita!
Poti sa explici, te rog la ce te referi? Poate sa iti taxeze numarul initial, chiar daca e mai mare? 04
Memorat
ElenaN
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #4 : Iulie 30, 2008, 07:22:39 »

Nu, nu e vorba de asta. Fata de numarul de persoane pe care il anunti sau capacitatea restaurantului, te pot conditiona sa platesti un minim. Asta inseamna ca daca au 150 locuri, trebuie sa platesti 100, chiar daca tie iti vin 90.
« Ultima modificare: August 21, 2008, 07:43:30 de către admin » Memorat

Ma semnez, cu stima
ioana
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #5 : August 21, 2008, 07:28:28 »

In privinta numarului final de invitati, pe care il anunti cu o saptamana inainte, cred ca mirele si mireasa ar trebui sa isi asume responsabilitatea si sa nu mai anunte alte modificari in seara evenimentului. Nu e corect?
Memorat

Hei, tu! Ia asculta, nu auzi nimic?
mada1
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #6 : August 21, 2008, 07:32:34 »

Si eu cred ca asa ar trebui sa fie. Trebuie sa intelegi si pozitia restaurantului, ca pana la urma sunt gazdele nuntii tale. Nu este greu pana la urma sa fii un client cu bun simt, nu? Nu zice nimeni sa fii fraier, dar nici o mireasa imposibil de multumit nu e frumos sa fii.
Memorat
doli.m
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #7 : Noiembrie 12, 2008, 11:10:38 »

Trebuie sa ai noroc de oameni care nu se ocupa de nunti pe banda, ci mai mult de servirea de calitate a clientului. Din pacate, noi suntem generatiile de sacrificare in folosul invatarii in domeniul asta. Dar nu strica sa ii tragi de maneca cand e cazul.
Memorat
rodica
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #8 : Ianuarie 14, 2009, 01:20:13 »

Lasati fetelor ca acuma or sa fie fortati sa creasca calitatea pentru ca altfel...
Memorat
miha.gelatto
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #9 : Ianuarie 14, 2009, 02:47:15 »

Ha, ha... in sfarsit o sa incepem si noi sa fim mai importanti! Cine-i seful?:D
Memorat
narcisa
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #10 : Martie 12, 2009, 10:41:38 »

Ha, ha... in sfarsit o sa incepem si noi sa fim mai importanti! Cine-i seful?:D

Se anunta ........ vremuri bune pentru noi. De ce? Pai a venit criza. Pai restaurantele au mare nevoie de clienti, deci clientul rules.
Poate tot raul spre bine cu criza asta. Multe lucruri o sa se cearna, multi o sa dispara si sper sa ramana cei care au serviciile mai bune.
Sunt curioasa cati dau faliment pana la anu pe vremea asta. Nu ma bucur, dar e o curiozitate ... stric "stiintifica"
Poate se mai schimba putin mentalitatile astea de pe la noi.
Memorat
Pirandello
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #11 : Iulie 27, 2009, 04:30:53 »

Este corect ca restaurantul sa iti ceara sa platesti 100 de meniuri daca ai anuntat ca vor veni 100 de persoane si au venit doar 80. Ei s-au pregatit pentru 100 de portii.Corect este sa iti dea mancarea ramasa acasa ca de altfel si bautura. Iar despre falimentele restaurantelor este discutabil caci din pacate au inceput sa dea faliment restaurantele la care patronii nu au putere financiara sa sustina locatia pe timpul crizei. Restaurantele mari au avut timp sa faca bani asa ca vor rezista chiar daca serviciile lasa de dorit. Iar ca idee au dat faliment sau au fost inchise  vreo 50% din restaurantele din Bucuresti asa ca in curand o sa mergem la restaurant in Bulgaria.
Memorat
iubytza
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #12 : Ianuarie 12, 2010, 11:08:36 »

Este corect ca restaurantul sa iti ceara sa platesti 100 de meniuri daca ai anuntat ca vor veni 100 de persoane si au venit doar 80. Ei s-au pregatit pentru 100 de portii.Corect este sa iti dea mancarea ramasa acasa ca de altfel si bautura. Iar despre falimentele restaurantelor este discutabil caci din pacate au inceput sa dea faliment restaurantele la care patronii nu au putere financiara sa sustina locatia pe timpul crizei. Restaurantele mari au avut timp sa faca bani asa ca vor rezista chiar daca serviciile lasa de dorit. Iar ca idee au dat faliment sau au fost inchise  vreo 50% din restaurantele din Bucuresti asa ca in curand o sa mergem la restaurant in Bulgaria.
Nu stiu care e situatia in Bucuresti, pentru ca eu sunt din Sibiu, insa aici nu mi s-a parut ca au dat faliment restaurantele. Nici ca s-a ieftinit ceva. Om traii noi pe alta lume?
Referitor la faptul ca e corect sa platesti 100 de meniuri daca ai anuntat 100 de persoane si au venit doar 80, depinde de ce contract ai semnat. Mare atentie aici! Parerea mea este ca daca intentionezi sa inviti 150 de persoane, trebuie sa cauti o locatie care are 120-140 de locuri, insa ....... la restaurant trebuie sa zici un minim de 90 - 100 de persoane. Nu se stie niciodata ce se intampla in ultimul moment si lipsesc mai maulti decat te astepti! Si pana la urma, pot sa zic urmatoarele: iti cunosti prietenii la greu ...sau la nunta! sign3
Eu, din pacate, am avut surprize mari (neplacute). As fi bagat mana in foc pentru multi din cei care nu au venit (cu toate ca au confirmat invitatia).
Asa ca va zic: rezervati un minim de persoane intro locatie in care ar incapea cam ce apreciati voi ca numar de participanti reali.
Va pu si multa bafta!
Memorat
gaby_po23
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #13 : Aprilie 21, 2010, 08:03:46 »

FRATILOR.... E JAPCA PE FATA AICI ..... ITI IA 10% DIN SUMA TOTALA LA ORICE EVENIMENT SI NU ITI SPUN NIMIC INAINTE... LA O NUNTA DE 500 MIL TE OBLIGA SA DAI 50 MILIOANE LA GRATARAGIU ...OSPATARI SI F DE SERVICI ( PE MOTIV CA STAU PESTE PROGRAM)
OSPATARII FURA PE RUPTE....MAI ALE LA BAUTURA DACA O ADUCI DE ACASA....
Am vb cu patroana si a zis ca asa e peste tot..... deci... aveti grija.....+ CA IN FATA ARE O CARCIUMA DE SHAORMA...MICI SI BERE UNDE STAU TOTI TIGANIII SI ISI BAGA SI ISI SCOATE PESTE TOT ( AUZI TOT )
EU STAU RELATIV APROAPE....SI AM FOST SA IMI IAU MICI....CAND ACASA IN LOC DE 10...8...AM FOST INAPOI SI AM VB CU GRATARAGIUL...SI MI-A ZIS CA DACA MAI COMENTEZ SA PLEC MAI REPEDE..CAND AM FOST LA PATROANA SI I-AM ZIS A ZIS CA ASA E ... SA PLEC MAI REPEDE !!!!!
OCOLITI ACEASTA  BODEGA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Memorat
frumusica08
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #14 : Aprilie 21, 2010, 08:41:49 »

FRATILOR.... E JAPCA PE FATA AICI ..... ITI IA 10% DIN SUMA TOTALA LA ORICE EVENIMENT SI NU ITI SPUN NIMIC INAINTE... LA O NUNTA DE 500 MIL TE OBLIGA SA DAI 50 MILIOANE LA GRATARAGIU ...OSPATARI SI F DE SERVICI ( PE MOTIV CA STAU PESTE PROGRAM)
OSPATARII FURA PE RUPTE....MAI ALE LA BAUTURA DACA O ADUCI DE ACASA....
Am vb cu patroana si a zis ca asa e peste tot..... deci... aveti grija.....+ CA IN FATA ARE O CARCIUMA DE SHAORMA...MICI SI BERE UNDE STAU TOTI TIGANIII SI ISI BAGA SI ISI SCOATE PESTE TOT ( AUZI TOT )
EU STAU RELATIV APROAPE....SI AM FOST SA IMI IAU MICI....CAND ACASA IN LOC DE 10...8...AM FOST INAPOI SI AM VB CU GRATARAGIUL...SI MI-A ZIS CA DACA MAI COMENTEZ SA PLEC MAI REPEDE..CAND AM FOST LA PATROANA SI I-AM ZIS A ZIS CA ASA E ... SA PLEC MAI REPEDE !!!!!
OCOLITI ACEASTA  BODEGA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Draga Gaby
Inteleg ca esti foarte suparata, doar ca ar trebui sa ne spui si noua care bodega sa ocolim!
Ca in afara de cat de jalnic e nu ne zici nimic.
Memorat
Pagini: [1]
  Imprimă  

Schimbă forumul:  

Creat cu MySQL Creat cu PHP Powered by SMF 1.1.3 | SMF © 2006-2007, Simple Machines LLC
Traducerea în limba română © 2006-2007 www.smf.ro
Validat cu XHTML 1.0! Validat cu CSS!
Pagină creată în 0.213 secunde cu 20 cereri.