Forum Locatii Evenimente
Mai 22, 2012, 09:29:21 *
Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îți creezi un cont.
Ai pierdut sau nu ai primit emailul care conține codul de activare al contului?

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola și precizează durata sesiunii.
Noutăți: SMF - Just Installed!

Pagina principală   Ajutor Caută Calendar Autentificare Creează un cont  
Pagini: [1]
  Imprimă  
Autor Subiect: Cautati o locatie pentru nunta sau botez libera?  (Citit de 1125 ori)
0 Utilizatori și 2 Vizitatori pe acest subiect.
admin
Administrator
Newbie
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul WWW
« : Martie 22, 2010, 10:41:12 »

Buna tuturor,

Pentru toti cei care nu au reusit inca sa-si gaseasca locatia potrivita, sau pentru cei care nu au pre mult timp pentru cautari, va venim in ajutor cu un formular de cautari la adresa http://www.locatii-evenimente.ro/restaurante/gasire_locatie/
Tot ce trebuie sa faceti este sa completati cerintele dvs. in formular, iar noi ne ocupam gratuit de gasirea locatiei.
Mult succes!
Memorat
miruna
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #1 : Martie 30, 2010, 11:46:06 »

Buna seara,
Caut o locatie din Bucuresti care sa mai aiba o sambata libera in perioada 24 iulie - 25 septembrie 2010 (sambata). Am 120-130 de invitati. As vrea sa nu fie prea scumpa, dar sa arate bine. Multumesc pentru eventualele sugestii.
Seara buna tuturor!
Memorat
maria.condescu
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #2 : Aprilie 08, 2010, 08:10:16 »

Buna seara,
Caut o locatie din Bucuresti care sa mai aiba o sambata libera in perioada 24 iulie - 25 septembrie 2010 (sambata). Am 120-130 de invitati. As vrea sa nu fie prea scumpa, dar sa arate bine. Multumesc pentru eventualele sugestii.
Seara buna tuturor!
Buna Miruna,
Daca nu ai gasit inca locatie, eu iti recomand sa incerci la Celebration Events Hall in Pajura, sau la High-Life (in zona Unirii, pe langa Jaristea undeva).
Acum depinde si daca preferi o anumita zona. In Berceni ar fi Casa Anghel.
Mult succes!
Memorat
xenia
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #3 : Aprilie 19, 2010, 08:56:08 »

Buna fetelor,

Eu am facut rezervarea acum 3 zile (vineri), la Regal Ballroom (langa Piata Presei Libere). Am prins ultima sambata libera din septembrie.
Si spre surprinderea mea, mai aveau 2 sau 3 sambete libere din iulie!!!!!!! In rest totul era luat. Mi s-a parut foarte ciudat. Una dintre sambete am inteles ca tocmai se eliberase (cineva anulase nunta  Sad )
Memorat
patricia
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #4 : Aprilie 22, 2010, 07:22:58 »

La Hotel Dalin au libere 3 sambete in septembrie (4, 18 si 25). Meniurile sunt 45 de euro si includ 4 feluri. Bautura poate fi adusa de miri.
Memorat
Cristiana
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #5 : Mai 03, 2010, 12:43:39 »

Buna,
Eu va recomand Hotelul Tecadra din zona rezidentiala Pipera. Am partiicpat de curand la o nunta acolo si vreau sa va zic ca a fost super. Organizarea a fost foarte buna, personalul de nota 10 iar menil a fost ok din toate punctele de vedere. Am inteles ca pretul a fost foarte convenabil si ofera si o camera in hotel pentru miri. Foarte dragut dupa parerea mea. Eu am nunta la vara in iunie si am sa merg si eu sa vad cum sta treaba. Am uitat sa va spun ca restaurantul era amenajat super, am niste poze foarte dragute dar nu stiu  daca pot sa le atasez.
Va doresc o zi frumoasa. Roll Eyes
Memorat
ionescu.mariutza
Newbie
*
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #6 : Mai 12, 2010, 10:45:27 »

Am onoarea sa fiu nasa de botez a fetitei prietenei mele si am ales restaurantul Mystic Tree (este undeva pe langa Piata Unirii). Nu este foarte mare (incap 70 de persoane - mi s-a spus). L-am descoperit nu de foarte mult timp (am si scris o mica recenzie pe un blog) si s-a dovedit a fi foarte potrivit pentru eveniment. E cochet si intim, iar meniurile nu sunt cele standard. Mi-a placut foarte mult ca nu ni s-a impus o lista de meniuri cu "x"lei si am putut veni si noi cu propuneri. Ne-a pus la dispozitie toata locatia fara a cere vreo taxa de exclusivitate, meniul inca nu stiu cat va costa (nu am reusit sa ne hotaram asupra preparatelor). Sper sa ne simtim bine.
Memorat
Pagini: [1]
  Imprimă  

Schimbă forumul:  

Creat cu MySQL Creat cu PHP Powered by SMF 1.1.3 | SMF © 2006-2007, Simple Machines LLC
Traducerea în limba română © 2006-2007 www.smf.ro
Validat cu XHTML 1.0! Validat cu CSS!
Pagină creată în 0.3 secunde cu 20 cereri.