Clarra
Newbie
Deconectat
|
 |
« : Martie 17, 2008, 09:16:52 » |
|
Buna. As vrea sa stiu, daca ma poate ajuta cineva...  care trebuie sa fie suprafata salii, daca am cam 150 invitati? As vrea neaparat sa fie ring de dans mare si sa nu stea oamenii cot langa cot. Am stat asa la o nunta si nu vreau sa fac si eu la fel! merci mult de tot de ajutor 
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
flower
Newbie
Deconectat
|
 |
« Răspunde #1 : Martie 25, 2008, 11:16:52 » |
|
Buna,
Din cate stiu eu, iti trebuie cam 1 - 1,2 mp pentru fiecare persoana plus ring de dans. La 150 de persoane cred ca ti-ar trebui minim 200 mp, poate chiar 250 mp.
Bafta multa! :)
|
|
|
|
|
Memorat
|
Nothing lasts forever....
|
|
|
vicky2002
Newbie
Deconectat
|
 |
« Răspunde #2 : Aprilie 23, 2008, 02:45:25 » |
|
Acum depinde destul de mult de forma meselor, adica daca sunt patrate, dreptunghiulare sau rotunde. Trebuie sa ii intrebi pe ei ce vor folosi, pentru ca am auzit ca e posibil sa foloseasca zi de zi ceva si la nunta altceva. Mesele rotunde, din cate stiu, nu economisesc prea mult spatiul.
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
keisha08
Newbie
Deconectat
|
 |
« Răspunde #3 : Aprilie 25, 2008, 01:22:40 » |
|
Cred ca cel mai bine ar fi sa vezi spatiul de la locatie. Depinde si de cum e dispus, daca sunt stalpi de sustinere care te impiedica sa pui mesele cum vrei tu, ce mese au, daca e impartita (compartimentata) sala, etc. Cel mai bine te duci, vorbesti cu seful de sala sau cel acre se ocupa de nunta ta si ii ceri sa-ti arate exact cum o sa fie aranjate mesele, unde e ringul de dans, unde e DJ-ul (orchestra), etc. Suprafata nu e totul, mai conteaza si dispunerea, vizibilitatea.
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
mada1
Newbie
Deconectat
|
 |
« Răspunde #4 : Iulie 15, 2008, 12:57:00 » |
|
Eu o sa inchiries un spatiu in L. Nu cred ca o sa fie o problema. Tineri cu tinerii, mosii cu mosii. Pana la urma e vorba de disponibilitate, ca asa... cati ar fi ales restaurantele in care fac, daca ar fi avut posibilitatea sa aleaga?
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
lilik
Newbie
Deconectat
|
 |
« Răspunde #5 : Iulie 24, 2008, 12:27:24 » |
|
Eu am fost la un restaurant, care parea chiar ok, care mi-a zis ca incap vreo 120 pers, insa mi mi se pare ca mai mult de 80 nu ar avea cum sa intre :-\. Nu stiu cum sa fac sa pot verifica.
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
mihaelaT
Newbie
Deconectat
|
 |
« Răspunde #6 : Iulie 28, 2008, 06:31:56 » |
|
Buna. Parerea mea este sa mergi acolo cand este amenajat pentru o nunta si iti vei da seama asa. Numeri mesele, locurile si vezi ce ring ramane. Cam asta, nu?
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
cucu
Newbie
Deconectat
|
 |
« Răspunde #7 : Iulie 29, 2008, 04:54:43 » |
|
Ca sa alegi un restaurant nu mi se pare mare filosofie, iti faci o lista din care elimini. Eu asa fac. Unul cate unul, pana se reduce la ultimul. Mai prost e cand nu prea iti vine sa ramai la ultimul 
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
Magdali
Newbie
Deconectat
|
 |
« Răspunde #8 : August 05, 2008, 10:36:41 » |
|
E, intr-adevar cel mai prost e cand nici lista nu e prea mare si nemaipomenita si in plus mai ti si la data la care vrei sa te insori  Asta mi se pare mie cea mai proasta combinatie 
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
RoxanaMoise
Newbie
Deconectat
|
 |
« Răspunde #9 : August 22, 2008, 06:10:57 » |
|
Viitorilor miresici si miri, nu e o situatie asa de grava, zic eu. Ca totusi daca restaurantul nu e cazut rau, asta se poate rezolva cu niste decoruri. Important este, zic eu, sa sie servicul si mancarea acceptabila ca restul se rezolva 
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
gargaritza
Newbie
Deconectat
|
 |
« Răspunde #10 : August 22, 2008, 06:13:50 » |
|
Sunt si eu de acceasi parere. La situatia care este in prezent cu restaurantele si la ce nebunie mare este sa le gasesti cand vrei tu, eu zic ca asta e solutia de compromis cea mai buna. Daca am rezervat un restaurant acceptabil si am cumparat si rochia de mireasa, ar trebui sa ma declar fericita, chiar!  02
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
alessia
Newbie
Deconectat
|
 |
« Răspunde #11 : August 22, 2008, 06:15:58 » |
|
Fetelor, eu zic ca situatia se va imbunatati mult in urmatoarele sezoane de nunti. Observ o mare evolutia a numarului de restaurante noi aparute. Se pare ca aceatsa afacere a devenit foarte profitabila si sunt sigura ca si nuntile participa la asta :D 
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
missy01
Newbie
Deconectat
|
 |
« Răspunde #12 : Septembrie 01, 2008, 01:15:06 » |
|
Imi dau seama ca in Bucuresti este o mare diferenta fata de cum este in tara. In Brasov, de exemplu, restaurantele pentru nunti sunt destul de bine cunoscute si nu se deschid asa de multe noi. Probabil ca in provincie este si mai si. E adevarat ca nuntile sunt o afacere buna, dar tre sa si ai cu cine 
|
|
|
|
|
Memorat
|
Yours trully and your faithfully,
|
|
|
Mirabel
Newbie
Deconectat
|
 |
« Răspunde #13 : Septembrie 16, 2008, 05:45:22 » |
|
Nici in Iasi nu se fac asa de multe restaurante noi. Cam trebuie sa iti amani nunta daca nu gasesti disponibil :-\
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
roxanne
Newbie
Deconectat
|
 |
« Răspunde #14 : Septembrie 16, 2008, 05:48:38 » |
|
Din cate stiu, exista mici localitati sau zone de recreere langa toate orasele maricele. Asa ca mai exista posibilitatea rezervarii de asemenea restaurante.
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
xenia01
Newbie
Deconectat
|
 |
« Răspunde #15 : Septembrie 22, 2008, 12:54:33 » |
|
Da, Roxanne, e adevarat, dar mai e si problema deplasarii la restaurantul respectiv. Ca pui lumea la cheltuieli cam mari sa ajunga la tine la nunta  Adica ne-am dori toti sa ii avem prietenii si familia langa noi, dar la distante mari, deja e mult mai complicat.
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
mamba
Newbie
Deconectat
|
 |
« Răspunde #16 : Octombrie 14, 2008, 11:58:36 » |
|
Din pacate, noi suntem ca in urma , pt ca in america deja a venit si s-a dus de cateva ori moda cu nuntile in deplasare 
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
alessia
Newbie
Deconectat
|
 |
« Răspunde #17 : Noiembrie 24, 2008, 11:40:24 » |
|
Parerea mea e ca nu e bine sa iti amani nunta sau botezul copilului pentru ca nu ai gasit unde sa le sarbatoresti. Ori faci intr-un restaurant mai mic, ori intr-unul mai departat, ori faci un sacrificiu si iti iei un restaurant ceva mai scump. O sa vedeti ca merita! 02
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
andiebaby
Newbie
Deconectat
|
 |
« Răspunde #18 : Decembrie 10, 2008, 01:26:46 » |
|
Eu personal ma bazez pe recomandari din partea prietenilor si cunostintelor care au informatii sau au avut evenimente in restaurantele respective. Niciodata nu a dat nimeni gres asa. 
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
roxanne
Newbie
Deconectat
|
 |
« Răspunde #19 : Ianuarie 20, 2009, 04:00:43 » |
|
Din pacate cunosc persoane care au dat gres asa, tocmai pt ca nu suntem trasi la indigo si ce ne place noua nu le place altora si invers. Asa ca te poti trezi ca rezervi un restaurant pe baza preferintelor unora si dupa aia iti zmulgi parul din cap
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|